veli beyi aradım fabrikaya direkt göndermemi söyledi.bende fabrikayı aradım durumu anlattım tamam gönderin ilgileniriz gerekeni yaparız dediler. şimdi namluyumu değişecekler yoksa düzeltmeyemi çalışacaklar?biraz tedirginim açıkcası.
nesetkar tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
teşekkürler veli beyi arayıp bi görüşeyim.kurarken ve kapatırken dikkat ediyorum ama bilemiyorum bir çok atış yaptım sonuç aynı fabrikasyon bir hata olabilirmi bilmiyorum.
-
yukarı aşağı ayar vi,dasını en alt seviyeye getirmeme rağmen 10 m destekli atışlarda sürekli yukarıdan değiyor.yandan baktığımda namlunun hafif yukarı doğru gittiğini görebiliyorum ne yapabilirim.garanti veya iade şatrları nedir.silahı hatsana mı göndermem gerek veli beyemi?lütfen yardım.
-
hayırlı uğurlu olsun.darısı mustafa beyin getireceği dampa'ya inşallah.mustafa abii duy sesimizi
dürbün evde yatıyor
ne zaman görsem canım sıkılıyor
-
merhaba benim görüşüm önce dürbünü takacağın ayağın peşine düşmen olacak.hangi dürbünü takarsan tak onu tutan ayaklar sağlam olmadıkca ya kısa sürede (benim gibi)dürbünün ayakları aşınacak yada kırık bir dürbünün olacak ustalarımın dediği gibi.ben tasko 3-9*32 kullanıyorum daha doğrusu 10 gün kullana bildim ve suan tek parça ayak arıyorum.umarım faydam dokunmuştur.saygılarımla emrah (not: tek parça ayak bulursan bir zahmet banada haber verirsen çooook sevinirim.)
-
hayırlı uğurlu olsun.bir ay oldu bende alalı dehşet verici bir silah.yalnız yukarı aşağı ayar vidasını kaybettim.sanayiide aradım bulamadım.sürekli silahıda götüremiyoırum çapını boyunu bilen arkadaşlar yardımcı olurlarsa sevinirim.tekrar hayırlı olsun doğru tercih
-
merhaba konuyu biraz daha aça bilirmiyiz.zamanla özelliği bozuluyor derken dürbün kullanılmaz hale mi geliyor.mitdot hakkında biraz geniş bilgi verirseniz sevinirim.saygılarımla emrah
-
-
teşekkürler sevgili ustalarım.
dürbün daha mantıklı o zaman.madem ikiside kayabilir.veli beyden önümüzdeki ay sipariş edeceğim inşallah ama dampa ayaga param yetmeyecek gibi gözüküyor.tekrar teşekkürler.saygılarımla -
hakan abi iyide dürbünü takmak için dampa ayak gerek diyorlar...yoksa dürbün bozulurmuş. zaten dürbün an az 50ytl dampa ayakta bir okadar var:)
baraz külfetli olacak gibi ne dersin.hem tasko ları pek tavsiye etmiyorlar.biraz kafam karıştı.
ben yakın mesafe de xxxxxx kullanmak için red dot düşünüyordum.zeten hareket halinde iken dürbünle agaçtaki hedefi görmek gerçekten büyük bir sorun bence.
peki dürbünü direk taksak silaha ne kadar verim alabiliriz(dampa ayak olmadan)saygılarımla.emrah -
teşekkürler.pellet kutusunu vurabilirmiyim.saygılarımla
-
point sight ne demek acaba red dot la aynı görevi yaparmı.sizce almaya değer bir ürünmüdür.uzak mesafe atışları yapmıyorum en fazla 25 m gibi mesafelere atıyorum.50 ytl ayırabildim ancak,hala patriotun borcunu ödüyorum
-
ilgilendiğiniz için çok teşekkürler.tüfek kurulu değilken üfledim namludan ve kaçak var.conta eskidi veya yıprandı diyelim yerine ne kullanabilirim pratik olarak yenisi gelene kadar ve yenisini nereden temin edebilirim diğer markalar patriota uyar mı.saygılarımla.birde red dot almayı düşünüyorum bu konuda mail attım adresinize tekrar teşekkürler.emrah
-
Alıntı
Eğer contanın ordan kaçırıyorsa altına bir parça koyup namluya daha sıkı oturmasını sağlayın
.
teşekkürler. -
teşekkürler bilgileriniz için.acaba hava kaçırması normal mi.normal değilse nasıl ghideririm bu sorunu.
-
ellerine sağlık gerçekten uğraş vermişsin.çoook harika olmuş.
-
arkadaşlar tüfekleriniz hayırlı olsun.ii atışlar dilerim.
bir kaç sorum olacak bilgisi olan arkadaşlara.
1.)arpacıgın altında bulunan alyan vida gevşemiş biraz sıktım ama tekrar kımıldarsa ne yapmam gerek.
2.)gezdeki (yukarı-aşagı) ayar vadası kımıldıyor nasıl sabitleye bilirim.gezi tamamen değiştirmek istersem bu parçayı nereden bulabilirim.
3.)namlu ucundan üfledigimde bir yerlerden hava kaçtığını gözlemledim.sorun pellet yükleme yerindeki contadan olabilir mi diye düşünüyorum.conta biraz fazla içerde gibi.nasıl bir yöntem tavsiye edersiniz yeni conta için.
4.)bu hava kaçagının bir yan etkisi olurmu acaba.gücü etkilermi?
biede tüfeği sökmeden yağlamak için aşagıdaki gibi bir yöntem kullandım işe yaramışmıdır?10cc lik bir şırınga birde pipet.kundağı söküyorsunuz yeşik gresi şırıngaya basıyorsunuz ucuna da pipeti takıp yayın bulunduğu kanala doğru yayın aralarından içe doğru itiyorsunuz.
5.)yalnız keçe ve piston içini yağlayamadım hava transfer deliğinden bir miktar gres bassam işe yarar mı?
bilgisi olan ustalarıma saygılarımla emrah
-
teşekkürler arkadaşlar.
patriotumla ilk sıfırlamamı yaptım pazar gününü bekleyemedim gece bir el feneri yardımı ile yaptım sıfırlamayıveli beyden 2 çeşit pellet sipariş etmiştim ince memet
ve gamo hunter. ince memetle sıfırlama yapmak mümkün olmadı
gamo ile mermiler abartısız iç içe geçti.ertesi gün kahramanmaraş'taki tüm av bayilerini gezdim ve gamo pellet aradım ama bulamadım
sipariş vereyim dedim faydasız.tek bir yerde gamo macht buldum ve fiyatı 12,50 ytl bu fiyat normal midir??? hunteri 5,50 ytl'ye almıştım.birde jet marka pellet buldum bu nasıl sonuç vererir acaba.
bir kuyumcu arkadaşın hassas terazisinde 10 adet ince memet ti tartım 7.04 gram geldi.10 adet te jet marka pellet tarttım oda 11.27 gram geldi.bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olurlarsa sevinirim.
bide kahramanmaraş'ta gamo pellet çeşitlerini nasıl temin edebilirim.adi pellet namluya zarar verirmi??? saygılarımla emrah -
düm öğle civarı veli beyden sipariş ettiğim patriotum bu gün geldi.bu zamana kadar kullandığım en harika tüfek.bilgilerini bizlerden esirgemeyen tüm ustalara saygılarımla emrah
çok mutluyum
-
öncelikle forumdaki tüm ustalara ve arkadaşlara çok çok teşekkürlerimi sunarım.sayenizde yıllardır büyük bir hevesle uğraştığım havalı tüfek konusunda kısa zamanda bir çok önemli bilgiye eriştim,ve forumu incelemek (abarmış olmayayım) bağımlılık yaptı desem yeridir.
sizin engin bilgileriniz doğrultusunda fiyatıda göz önünde bulundurarak WEBLEY PATRİOT'umu bugün veli beyden sipariş ettim.silahım elime ulaştığında yağlamak istiyorum. bu işlemi tüfeğin yay,tetik vs. kısımlarını sökmeden yapabilirmiyim.saygılarımla emrah