Tekir59 adlı kullanıcının mesajları

    altta foto ve video yükle butonunu kullanamıyorum.hızlı resim yükle'yi başaramadım. bunun yolu nedir? bilen varsa lütfen yardım etsin. şimdiden teşekkürler..

    fotoğrafları göndermeyi beceremedim arkadaşlar.sabaha kadar sürse de bu akşam göndereceğim.

    sol omuz, sağ göz;
    vücut engeli atışa engel değil.. dün ustamda gördüm sizinle paylaşmak istedim. kişiye özel tasarım..

    pistonlu tüfeklerde nerdeyse ses hızı(22 cal.) yatagun da görünce üst fiyatlara çıkamayan ve hala pnomatiklere çekingen bakan biri olarak bana çok cazip geldi. bazı üst düzey silahlara taksit imkanı var acaba bu türlere kampanya düşünülüyor mu?forumda merak eden çıkmamış veya ben görmemiş olabilirim. bu silah hakkında bilirkişi incelemesi varsa benim için çok makbul olur.

    köy düğününde arabamın yanında arkadaşlarla sohbet anında bagaj tarafına bir şey çarptı.araştırdık,arka cama yakın kısımda çukurluk gördük. bu arada düğündekiler durmadan havaya ateş ediyorlardı.mermiyi bulamadık ama yukardan dikey düştüğü belliydi ve kesinlikle kafaya isabet etse öldürebilirdi.500 metreden daha uzaktan tabanca ile üzerime ateş açıldı ve merminin toprakta çıkardığı ses alırım canını mayk gibiydi.

    1. nesil patrıot kullandıktan sonra,yıllardır değişik yerli-yabancı markalar kullanmama rağmen pistonlu havalılarda düşüncem çok değişti.güçlü-isabetsiz, güçsüz-isabetli hem güçlü hem isabetli üç seçenek var.ilk iki seçenektekilerden kulandım.üçüncüsü için diana mod54 mod350,mod 460 diyorum. kullanan arkadaşların yorumlarından etkilendim.pcp alamazsam ya mod54 veya mod 460. tercihimi 460 tan yana kullandım.

    elktrikçilerin yalıtımda kullandikları fiber plakalar var. 8-10mm kalınlıkta olanlarından av bıçağıma sap yapmıştım. çok sağlam,su geçirmez ve oldukça estetik duruyor.ayrıca işlemesi kolay.

    Ben aynı kanaat de değilim.
    Demekki Hammerli mühendisleri gelip incelemiş kusur varsa düzeltilmiş yoksa da kalitesi kendilerine uygun görülmüş ve üretilmiştir.
    Kimse o kadar nam yapmışken dünya havalı silah piyasasında geriye gitmeyi istemez.Bügün Hammerli markası Dünyanın en kaliteli havalı silah üretcilerinden birisi.Bir çok poligonda (Bizim poligonda bunlardan bir tanesi ve sayısız başırılara şampiyonluklara imza atıldı bu silahlarla) ve yapılan bir çok uluslar arası müsabakada halen Hammerli marka ürünler kullanılıyor.
    Tebrikler Hatsan mühendisleri umarım daha da gelişir ve daha iyi yerlere gelirsiniz.


    +1000000 kendimizi yerden yere vurmanın;hele ki anlayıp dinlemeden'' bizden başka kime zararı olabilir?togay kardeşimi kutluyorum.

    1986 da ankara polis akademisinde okuyan bir kardeşim atış takımındaydı ve yan kurma kolu olan yanlış hatırlamıyorsam diana idi, onunla mükemmel gruplar yapardık.ağır ve uzun namlusu vardı ve mod 54 gibi tepmeyi absorbe eden mekanizmaya sahipti. pompalı pnomatik kullanmadım ama şimdi crosman 357 im var co2 tüpü alırken malzemeciyle kanka olduk. şimdi acaba pnomatik kullansaydım fikrim değişirmiydi :him:s denemek gerek.

    yaklaşık bir yıldır co2 li kullanıyorum ve tüp parası sıkmaya başladı. silah alındıktan sonra mermiden başka şeye para vermek bence gereksiz. pompalı kullanmadım ama yaylı hepsinden güçlü ve istikrarlı diye düşünüyorum. en azından hareketli parçası pompalıya göre daha az haliyle arıza ihtimali de az olur.tepme bence isabet için önemli değil, öyle olsa ateşli silahlar daha çok tepiyor ama isabet ediyor. alışma devresi geçince yaylıda da bu sorun olmaz. bence yaylı.. sade, güçlü, az masraflı...

    28 mayıs 2007 de keçe konusunu açmıştık ve en çok ilgilenen nıghthawk olmuştu. tekrar teşekkürler,ancak açtığım bu başlık saptı.üstte ücretin önemli olmadığını belirttim. verdiği link biliniyor. ben bu başlığı açarken aynı silaha sahip ve elinde fazla orijinal keçesi olan veya temin edebilecek olan arkadaşlardan ücreti karşılığı almaktı. konu şive sataşmasına kadar gitti. zenginliğe gelince yeri gelir kuru ekmek kuzu etinden tatlı olur. saygılar selamlar. bu konuda son yazımdır.

    forum açıldığından kısa süre sonra (yaklaşık bir yıl önce) katıldım. benim için kütüphane gibi ve olur olmaz sohbetlere katılmayarak yer işgal etmekten kaçındım. buradaki bin küsür kişi ata sporumuzu paylaşıyor, sahipleniyor. gördüğüm kadarıyla burası zenginler kulübü de değil. benim gibi yabancı dili yok denebilecek ve bazı kaynaklara biraz zor ulaşabilenlere, bu forumda yeterli ip uçları veriliyor ancak bu biraz daha operasyonel olabilirmi? diye düşünüyorum. patrıot başlığı onlarca defa açıldı,ortak parça alalım dedik bir türlü organize olamadık. forumdan bir arkadaşıma iki patrıot keçesine forumda resimlerini verdiğim yay çektirmesini gönderdim.burada birçok aktif arkadaşımız öncülük edebilir, bir sürü patrıotu olan var kaç tanesinde orijinal yay ve keçe var? silah maliyetine göre çok iyi ama ben şahsen 500 joule lük te olsa yedek parçasını (orijinal) garanti etmeden artık almam. sözün özü sıcak arkadaşlıkların olduğu bu forumda yardımlaşmanın fikir vermekten daha ileride olmasını bekliyorum.yanlış anlaşılmamak dileğiyle saygılar..

    bu gün (p.tesi) okulda preste taktım. ayrıca silindire takarken de çok sıkıydı. sanırım çizildi. daha önce forumdaki arkadaşlarla birlik olup toptan orijinalini alalım dedik ancak organize olamadık. benim gibi patrıot sahibi arkadaşlar orijinal keçeyi dışardanmı temin ediyor? eğer elinde fazla olan varsa lütfen yardım edin. kargosu, ücreti hiç önemli değil.ilgilenen ve ilgilenecek olan herkeze teşekkürler.