Darkcity2000 adlı kullanıcının mesajları

    Co2 ler ile grupman olayı zor.. Eğlencesine bakmak lazım...tabanca güzel ve ergonomik görünüyor..


    Yalnız ayeş kes dedikten sonra siz ilerdeyken silah sesi geldi.. Hiç hoş olmadı.. Eğer aynı istikamete atış ise size ayıp etmişler.

    Seri atış yapabilen bir PCP olsa nasıl olur, hem hobi amaçlı kullanırsınız hemde savunma amaçlı. Hayalinizdeki Tüfek nasıl olmalı? Konu başlığındaki Nihat fevzioğlu beyin yüklediği videodaki gibi mesala. O videoyu buraya taşıyamadım.

    Sanırım 6.35mm PCP savunma için iş görebilir...

    laf lafı açıyor,
    Bizim apartmana hemen hemen her gün üstelik apartmandan 2 hanenin işe gidiş saatine çok yakın vakitte hırsızlar yol geçen hanı yapmıştı.arap turistleri hedef almalarına rağmen benim kapıyı tam çıkmak üzereyken komşumuda aynı şekilde yokladılar.ikimizdede 7/24 takipli alarm var.buna rağmen kapıyı yoklayacak kadar niyeti bozmuşlar.girdikleri komşularımızın da hepsi evdeydi.uyanan kovaladı uyanamayan soyuldu maalesef.çok sinir bozucu ve aklınıza gelmeyen yakalama planlarını tasarladığınız birde evdekilerin bozulan moraliyle uğraştığınız çaresiz bir durum.şimdi aydan aya uğruyorlar ALLAH karşılaştırmasın boş olmadıklarını biliyorum.

    evde kopek beslenebilir.


    Dobermanlar eve yaklastirmaz...
    Rott lar ise eve girmelerine izin verirler ki kolay kacamasinlar diye :)

    hiiicc durdurma vs düşünmeyin.. başınızı derde sokmayın .. pasif ve aktif güvenlik önlemleri alın... paranoya seviyeniz üst düzeyse yatak odanız son savunma kaleniz, güçlü bir kapı yaptırın.. siz içerdeyken diğer odalara biber gazı basacak sistem vs kurun kimseyi vurmayın sonra arkasını toplayamazsınız...

    Benim bugün aldığım gamo dynamax modelinin üstünde made in Birmingham yazıyor. Forumda bu modeli kullanan bir arkadaş olup olmadığını merak ediyorum zira tüfeği bugün aldım ama nasıl dolum yapacağımı tam çözemedim. Basınç göstergesi yok. Bir de sarjor son pelet takildiktan sonra mı tüfeğe takılıyor yoksa önce yaya basarak en başa mı alıyoruz. Bunu soruyorum zira ilk atıştan sonra ikinci atışı yapmıyor.

    Harici İçerik www.youtube.com
    Dış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.
    Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.


    Bunu bir izle belki yanıt bulursun..

    Selamlar, Zoraki Hp 01 Light sahibi oldum, cok sevdim keratayı, çok fazla pellet harcatıyor adama.. Bir iki sorum olacak


    Bu tabancada 3 pompa yaptıktan sonra ne kadar bu şekilde bekletebilirim?


    Tetiği çok hassas nişan alırken bir bakıyorum atış yapıyor aniden.. Daha tüy gibi dokunmuşken.. Kitapçığı ayar için biraz korkutuyor insanı bozabilirsiniz diye sizin tavsiyeniz ne olur?

    selamlar, pelletler ahsaptan sekmedi mi? Yapi marketten buna benzer bir ahsap aldim 10m den evde 5.5mm ile atis yaptim seken pellet ayak parmagima cok sert carpti.. sonraki tum atislar anlik olarak uzerime geldi..