poyrazaga tarafından yazılan gönderiler

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.

Tamam da silah ustası tutmuş video yapmış. Ben de zaten bunu demiştim. Soruyu soran arkadaş bu aletlere vereceği paraya yeni tabanca alır. Bir de el becerisi durumu var. O beceriyi kendi kendine elde edene kadar en az on tabancayı murdar eder

sen bakma videoyu çekene ilgi çeksin diye alet edevat dizmiş biraz abartmış bende pt85 modeli vardı içi aynı hiç bir değişikliği yok birtane saatçi tornavidası birtane karga burnu birde ufak çekiç lazım ben defalarca söktüm taktım .herkesin evinde bu saydıklarım vardır herhalde ha el becerisi yoksa o zaman sökmeye takmaya kalmayacak

Pellet/bbs atan modelden aldım ve isabeti kısa süre içinde kötüleşti açıp düzgünce namluyu ve hareketli aksamları temizleyip yağlamak istiyorum ancak ateşli cz gibi sökülmüyor baya bir uğraştık ve araştırdık yolunu bulamadık bilen varsa paylaşabilir mi?

Harici İçerik www.youtube.com
    Dış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.
    Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.

Dolum aparatının tüpe giren kısmının en ucunda gömme şeklinde olan bir oring var o yerinden çıkmış olabilir yada kuruyup elestikiyetini yitirmiş olabilir onu kontrol et tüpün içindeki havanın azlığıyla veya çokluğuyla ilgisi yok

Ben hortumun ucuna tornacıda ara parça yaptırdım ve içine selika jel granül koyuyorum bir gram nem kaçmıyor çok memnunun selika jel stelerde satılıyor ama eğer evde ilaç kapaklarının içinde toz bulunur varsa bunları kullanabilirsin elektronik eşyaların yanına poşet içerisinde koyarlar bunları atmayın çok değerlidirler ara parçaya bir tatlı kaşığı yetiyor arasıra kullanım sıklığına göre boşaltıp yenileyebilirsin veya bir gün açık şekilde kurutup tekrar kullanabilirsin

Neka Kozmetik 1 Gr. Silikajel - Nem Alıcı Rutubet Giderici - Küf Önleyici Silika Jel (25 Adet) Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
    Neka Kozmetik 1 Gr. Silikajel - Nem Alıcı Rutubet Giderici - Küf Önleyici Silika Jel (25 Adet) yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın…
    www.trendyol.com

Onun için yırtınıyorum böyle haberler varken bir de üstüne tava delme beton kırma videoları paylaşılmasın, hatta bu forumdaki tahribat atışları bölümü bile kaldırılsın diye...

Bende uyardım tahribat videoları yayınlamayın diye ama dinleyen yok .tava yı delen tuğlayı delen pcp canlıya neler eder deyip kısıtlama gelecek yakında

Merhaba sorun valfin içindeki valf iğnesi kırılacağını haber veriyor yakında iğne kırılacak yedeği varsa tüpü boşaltıp değiştirin yedeği yoksa fabrikadan yedek isteyin değiştiremem derseniz mecbured fabrika yolu görünür yakın olsaydık ben hallederdim,ama malesef uzağız

Abim merhaba ayna methodu kullanarak artı kılları eşleştirdim yatay eksende baya bir sapma varmış bunu farkettim :) çok pratik bir method muş 1 dakika sürmedi galiba ve sonrasında tüfeğe bağlamadan elde tutarak max zoom da denedim dediğiniz gibi sorun düzeldi ilginiz için teşekkür ederim.

Şimdi tüfeğe bağlamadan önce sormak istediğim bir konuda şu tüfeğe bağlarken göz dürbün mesafesi ortalama kaç cm olmalıdır bu insandan insana değişiyormu yoksa baz alınan bir değer var mıdır ?

Saygılarımla

Sorunun çözülmesine sevindim aynı sorunu yıllar evvel bende yaşamıştım ve sorunu bu şekilde halletmiştim .Göz mesafesi kişiden kişiye değişir ben ilk önce 12 zoom da tüfeğin üzerine sıkmadan yerleştiriyorum normal atış yapıyormuşum gibi nişan alıyorum içerideki siyah halkayı net ve kusursuz görene kadar ileri geri ayar yapıyorum en ideal görüntüyü bulunca sıkıyorum.12 zoom da yapmamın sebebi tam orta mesafede sabitlerseniz 6 zoom dada 24 zoom dada fazla mesafe kayması olmamış olur

Merhaba ilk önce dürbünü merkezleme yapın yani sağ sol yukarı aşağı ayarı hiç oynanmadan 24x de deneyin hala aynı sorun varsa merceklerde sorun. Normalde merkezleme sıfırlandıkdan so ra şimleme yapıldıktan sonra çok az sağ sol ayarı yapılmalıdır sağ sol ayarı fazla yapıldığında içerideki mercekler capraza düşüyor ve zoom yapldığında görüntü bozuluyor