tcbozo adlı kullanıcının mesajları

    bağzı yorumları okudum kendimi gülmekten alamadım.arkadaşın birisi demişki gidip staj falan yapın, bence bunu diyen arkadaşın dünyadan haberi yok. Silah yapımıdan ve teknolojiden bahsediyoruz. Deyil orda staj yapmak fabrikaya giremezsiniz bu bir.ikincisi ülkemizde malesef çelik üretimi yok.tamamı ithaldir bunu namlu için söylüyorum. Bir arkadaşta çek malı silah fabrikasdan bahsetmiş 7 yıllık ama kendini kanıtladı demiş. Çek Cumhuriyeti silah üretiminde iyidir tarih bilgisi olanlar bilir. Siz bırakın havalayı 2017 de daha yeni milli piyade tüfeğine yaptık,mtp75. Daha çok gidicek yolumuz var. Ben hatsan ve kral firmalarını destekliyorum.

    kendi orjinal gas ramından memnun kalırsınız. ancak sadece pistonu değil monte edilmesi için pabuç yada kaidelerinide takım olarak getirtin yoksa bağlantı noktalarını icad etmek zorunda kalırsınız.

    kendi gasram ını taktım. Arka kısmına tornada parca yapmak zorunda kaldım.
    Bakalım atışlarda nasıl olacak.

    elimde şu anda kralın yeni pompası var kral puncher pro ile gelen, onu motor sistemine bağlayıp scuba tüpünü doldurmaya çalışıcam. eyer olursa burdan paylaşıcam.6 lt scuba tüp arıyorum.

    hangi silahı almayı düşünüyorsunuz

    10-12 sefer 40 mermiden 400 mermi yapar yeterli olur zaten.


    bilen arkadaşlardan bilgi bekliyoruz.

    Üstte; "Maksimum Basınç: 310bar" yazmış,


    Altta; "200bar'a dayanan 2 saate kadar sürekli kullanım için tasarlanmış pompa" yazmış,


    Riske girmeden ve fazla zorlamadan 6lt bir tüpü 230-250 bar civarı doldursa bence yeterli derecede atış yapılabilir. Zaten tüfeğin tüpü de dolu olacak.

    merak ettiğim 300 bar doldurdugumuz tüp, kral puncher pro tüfegi kaç sefer 200 bar doldurabilir.

    PCP Pompaların 300 bar olanı var mı? "maksimum 230 bar basınç doldurma kapasitesi" yazıyor kullanma kılavuzlarında. FX diye bir marka maksimum 275 bar yazmış ama onun da fiyatı 988.-TL ve stokta görünmüyor ki o parayı vermeye değer mi. PCP Pompalar tüfeklerin üzerindeki tüpleri doldurmak için tasarlandığından 230 bar üzerine çıkmak sorun olabilir.


    Bir de elektrikli pompa ve redüktör kapasiteleri önemli, 0,18kw pompa da var 5kw da var. Pompa gücüne göre redüktör kapasitesi de artıyor, bizim sisteme kaç kw lik bir pompa (iki adet PCP Pompası olarak düşünmekte fayda var ki daha randımanlı sonuç alınabilsin, yıpranma ve ısınma daha az olsun) takılabilir. Malum, pompa gücü arttıkça fiyatı da orantılı olarak artıyor.

    bana yeni gelen kral pompayı araştırdım biraz max 310 bar diyor. bana gelen pompa bu http://www.dhgate.com/product/…h-pressure/197310224.htmlairgunturk.com/attachment/34847/airgunturk.com/attachment/34847/



    doğrumu acaba eyer doğruysa çok iyi

    300 bar basabilir bence teknik olarak incelemedim fakat bir sıkıntı çıkmaz. pompanızın 300 bar olası yeterli. bende sizingibi aynı seyi düşünüyorum redüktör diyer tarafınada kol bağlayıp çift kol yapılabilir o zamanda devir ayarlaması lazım olabilir invertör takılmalı

    çok teşekkürler arkadaşlar

    ısımda kesin oluyor onu önlemek için motor devir kontrollü yapıyor genelde bu tip makinaları. yapılabilir bende yapıcam falak 2 pompılı vede scupa tüp doldurabilecek

    Harici İçerik www.youtube.com
    Dış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.
    Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.


    Bunu yapmak istiyor büyük ihtimalle

    Harici İçerik www.youtube.com
    Dış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.
    Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.


    işe yarayabilir. deneyeceğim fakat bir iki parça tornacıya yaptırmam gerekebilir.

    öncelikle burda uzun süredir yaylı sistem tüfekleri kullanan tecrübeli kisiler var onların bilgilerinden faydalanmak isteriz.


    1.yaylı tüfekler nasıl temizlenir.
    2.yaylı sistem tüfekler nasıl yağlanır.
    3.yaylı tüfekler ne sıklıkla temizlenmeli. kaç atım?_
    4.yay ömrü kaç atım dır.
    5.keçe ömrü ne kadar dır.


    bunun gibi tecrübeli arkadaşlar daha fazlasını da yazabilirler. bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim.


    şimdiden tşk ler.