ultrAslan061 adlı kullanıcının mesajları

    Arkadaslar hatsan mod85 vortex aldim optima durbun geldi yaninda optima markali.25 metrrden sifirlamak imkansiz zaten cok fazla sapma var nisan aldigim noktayla , 10 metreye getiriyorum cok sola atiyor durbun ayarini sonuna kadar saga cevirdim hala daha sola atiyor ve durbun ayari daha fazla donmuyor ne yapmam gerek ?

    Tüfek yeni geldi kutuyu açtım namluyu kırmaya çalışıyorum bir türlü bükemedim , çok fazla yüklenmek istemiyorum fakat anlayamadım neden bükülmediğini herhangi bir emniyeti falan mı var ? kılavuzda böyle bir şey yazmıyor yada emniyetin açık kapalı olması tetiğin düşürülmesiyle bir alakası var mı acil yardım?

    gamo pro hunter'ı bulamadım internette çoğu sitede tükenmiş durumda malesef , jsb 5.50 mm göremedim bir türlü 5.51,5.52 mm'lik pelletler gördüğüm için açıkçası farklarını bilmediğim için almak istemedim crossmann 5.5mm paraşüt pelet aldım denedikten sonra tecrübemi buraya aktarıcam , tavsiyeler için teşekkürler.Bilen arkadaş varsa jsb'nin 5.51 veya 5.52'lik pelletleri 5.50 namluya sıkıntı çıkarır mı ve avantajlarıyla dezavantajları farklılıkları neler?

    Merhaba , ilk defa havalı tüfek aldım ve yaptığım araştırmada yaylı hatsanlarda kronik problemler olduğunu gördüğüm için vortex tercih ettim fakat mod 85 vortex için pellet seçimiyle alakalı bir konu ve açıklayıcı bilgiye rastlayamadığım için bu konuyu açtım.Tüfeği daha önce kullanan yada pellet seçimiyle ilgili bilgisi olan arkadaşlardan yardım istiyorum.50 metre yada ne kadar uzağa isabet ettirebilirse uzun mesafelerde kullanmayı planlıyorum.
    Şimdiden teşekkürler yardımlar için :)