namlu ucunun ilk hali neydi öyle şimdi olmuş birşeye benzemiş demek ki son kontrol yapmamışlar o halde ürünün fabrikadan çıkmaması lazım
Bende tormenta da yaşamıştım böyle bir sorun fabrika namlu değişimi yaptı şuan sineği vuruyorum
namlu ucunun ilk hali neydi öyle şimdi olmuş birşeye benzemiş demek ki son kontrol yapmamışlar o halde ürünün fabrikadan çıkmaması lazım
Bende tormenta da yaşamıştım böyle bir sorun fabrika namlu değişimi yaptı şuan sineği vuruyorum
nasıl bir proje merak ettim yurt dışı kaynaklarda görüyorum bazen adamlar parçaları birleştirerek ortaya farklı modeller çıkartıyorlar
atış yaptınmı hiç nasıl
Sizi bilmem ama 4 bin TL zorakiye verilirmi
Birde 68 modeli var daha uzun namlulu
Türkiye'de satışı olanlar 7,5 joule ile sınırlı. Upgrade kitlerle çok güçlü olur orası kesin. Ama yurt dışından getirmek biraz sıkıntılı ve zor bir süreç. Bende biber tozu Kapsülleri de var. Çok etkili. Kauçuk mermiler de ciddi anlamda zarar veriyor. 5 6 metreden ciddi zarar veriyor. Denendi onaylandı. 😊
Kime sıktın abi
Hayırlı satışlar epeydir zorakiyi elime almadım Zoraki 22 mm değilmiydi
Evet satılıyor ama maalesef ülkemizde, herşey olduğu gibi, bunlar da çok pahalı. Ve bulması da zorlaştı. Ama cam misketler de iş görüyor açıkçası. 😀😀
Cam misket ağır kaçmzmı
Sag sol ve yukari asagi kaydirma ayari olan her tufek durbunu kulelidir ve bu ayarli yapabilmek icin hepsinde de rakam vardir. . Kule dedigimiz sey ingilizcesi turret olup turkcesine bazen taret dedigimiz seyin baska ifadesidir.
yabancı videoları izlerken genelde turret lere mesafe yazan rakamlar yapıştırıyorlar adam kaç metreye atacaksa ona göre ayarlıyor hatta bende yapmayı düşünüyorum ama malum havalar işler güçler atışa gidemiyoruz
Yok değil. Mermi, Slug kalıbı. Aşağıdaki gibi.
Harici İçerik youtu.beDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
Teşekkür ederim abi bu tip mühimmat lar hazır satılıyormu
Kutusu bile şık duruyor
Hayırlı satışlar
Merhaba,
Yurtdisinda çok çeşitli mermisi var ama ben sert kauçuk kullanıyorum. 1 tüple en iyi güçte 3 şarjör civarı yani 17 18 adet atıyor. Ama valfi çıkardım. Güç 20 Joule'e çıktı. Maksimum 2 şarjör ama çok etkili. Kalıpları da var içine bilye koyup yada Pellet koyup şişe de kırar.
Kalıp dediğin namlu içine namlumu giriyor
Merhabalar,
Elinde bu tabancaya uygun kılıfı olan var mı? Benimle iletişime geçerse sevinirim.
Bu tabanca hakkında merak ettim şeyler cevaplarsanız sevinirim
Bir tüple güçlü bir şekilde kaç atış yapıyor
Birde mühimmatı sadece boya toplarımı şişe patlatmak için mühimmat varmı
turet kliklerini kullanarak atış yapabilirsin.bazı dürbünler de sadece sıfırlama yapıp kapağı kapatın daha oynamazsın dürbünle
teşekkür ederim pekala bir dürbünün kuleli oluşunu nasıl anlarız
Kuleli dürbünün farkı nedir
2 kere servise gitti. İlkinde yapılması gereken namlu değişimini salladılar. 2 hafta beklettiler geldi gene problemli sonra tamam namluyu değiştirelim dediler. Ben elden çıkardım şu an daha yakışıklısı var. 😄
Hayırlı olsun sen makinanın kralını almışsın
Hatsan köklü bir firma. Benim yaşadığım problemi sonuçta herkes yaşamıyor. Dünyanın en iyi markasıda olsan kusurlu ürün üretibilirsin. Bu ürünün ne şekilde ne kadar arkasındasın. Ben ne şekilde ne kadar arkasında kısmını beğenmedim Hatsanda. Teknik serviste pozitif yorumda negatif yorumda var. Bana negatif kısmı denk geldi.
Eski bir hatsan kullanıcısı olarak hatsan serviste zorluk çıkarmazdı merak ettim nasıl bir sorunla karşılaştında sorununu çözemediler.
Bu arada tüfeğin baya yakışıklı duruyor ben genelde hatsanın tasarımlarını ve namlularını beğenmiyordum hatsan bir sürü model üreten yenilikçi bir firma ama buna rağmen tasarımını beğendiğin modeller bir elin parmakları kadar anca vardır
Alan hayrını görsün
Hayırlı satışlar ilanı açtığın bölümde ataç işareti var oraya tıklayarak resim seçebilirsiniz
Yenilikten söz açılmışken son zamanlarda solit atan impact benzeri tüfekler ön planda . calibrgun daystate daha pek çok marka benzer fiziki yapiya sahip modeller üretmeye başladı. Önümüzdeki süreçte tombul tüplü bulbap tüfekler ön planda olacak gibime geliyor.
Karbon fiber tüpler en verimli tüpler çünkü en yüksek hacim ve bar onlarda hafif ve uzun ömürlü olması cabası ben kendi FX ime aldım atış kapasitesi ikiye katladı muazzam birşey