yasins adlı kullanıcının mesajları

    Güzel maşallah, burdan yukarı oynamayı düşünüyormusunuz

    Biraz zaman geçti ama bilginiz olması açısından ; regülatör basıncını arttırdım (120bar) çekiç yayı ayarını da değiştirdim. Tüfeği 18graini 865-870 fps aralığına getirdim. 16 grainle uzak mesafe bir hayli can sıkıcı oluyor bu nedenle tüfeği minimum 18 graine göre ayarladım. Regülatör kısmıyla baya haşır neşir oldum sormak istediğiniz veya yardımcı olabileceğim bir konu olursa seve seve destek olurum. saygılar.

    Gecen hafta hepsiburada.com da outdoor urunlerinde ℅20 indirim + ücretsiz kargo kampanyasi vardi. Bende bir kutu JSB 15.89gr pellet siparişi verdim. Gelen karton kutuyu açtığımda pelletlerin kendi kutusndan çıkıp karton kutu içinde dağıldığını ve yaklaşık 45 tanesinin eksik olduğunu, ℅25 inin ise eteklerinin ezildiğini gördüm. Sizin bu incelemenizden sonra kesnlikle iade etmeye karar verdim

    bende bir çok kez pellet aldım bahsi geçen yerden biride düzgün gelmedi

    burası Türkiye esnafları geçtim, tekil şahıslar bile aliexpresten 1-2 dolara getirdiği ürünlere 50-60 lira fiyat çekiyorlar 8| hibe edecek param olsa düşünüyorum da bu hobi de kullanılan tüm araç gereçleri getirtip bedavadan verip dağıtasım geliyor bazen o derece sinir bozucu bir durum :cursing:

    Aksuav dan şikayetçiyim ben şahsen. Geçen hafta pellet siparisi verdim , pelletler ertesi gün bana ulaştı. Yanimda kesici bir alet de yoktu pelletleri nasıl pakeledilerse açmak için yarım saat uğraştım. Böyle paket mi yapılır arkadaş. İçine yumurta koysan kirilmadan fizana kadar gider. :)

    aynen paketleri açmak işkence resmen ^^

    forumdan kafa avcısı nickli arkadaşın s510 60m grupmanı videoda izleyebilirsin , pazar günü müsait olursam bende hw100ün grupmanını paylaşırım.


    Harici İçerik www.youtube.com
    Dış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.
    Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.

    Kargoya verdiğinizde tek parça ve herhangi bir tamir vs görmüşmüydü hayır görmemişti ! tamir ederim ne demek sorunu şube kendi başına halletmeye çalışıyor bariz belli, kargo firmasının sitesine gir detaylı ve biraz sert dille şikayetini yaz, suç duyurusunda bulunacağını da dile getir bak ondan sonra peşine nasıl düşüyorlar.

    Harbiden,yağdan vs. olacağını düşünmüyorum pellet tüfeği terk etmeden bir yerlere çarpıyor olabilir. Ama büyük ihtimal attığınız pelletlerle ilgili bir sorundur diye düşünüyorum. Farklı pellet denediniz mi ? Benim kral puncher da ince mehmet bulletlerde yapıyordu aynı şeyi

    forumda siz ve sizin gibi birkaç kişi daha var maşallah yerli firmalarla yarışıyorsunuz resmen :) metalik boya olarak sprey boyamı kullandınız veya boyanın bir özelliği var mı ? benimde elimde böyle paslı eski bir yaylı var sprey jant boyasıyla boyamayı düşünüyorum uygun olur mu sizce ?

    3 tane su terazisi bulup dürbünün üstüne, dürbün rayının üstüne ve namlunun üstüne koyuyorsunuz, ben dürbünün üstüne aşırı hassas elektronik terazi koyuyorum, hepsi tam merkezdeyken yaklaşık 7-8m mesafeye hiç bir yere temas etmeyecek şekilde beyaz ince bir ip bağlayıp altında ağırlık olacak ''inşaatlarda hizalama amacıyla kullanılan çekül misali'' dürbünün dikey kılını iple neredeyse milimetrik hizaya getirin, zoom'u son ayara alıp bir daha kontrol ettikten sonra ayar bozulmaması için dürbün ayağının vidalarını sağlı sollu aynı oranla iyice sıkın, ben bu işlemleri yapmadan önce arka ayağa 4 adet aynı ebatlarda kesilmiş röntgen filmi ile şimleme yaptım yakın mesafede üst dotlar mesafe uzadıkça aşağı yukarı kullanıyorum. Son olarak dürbünü şimleme yaparken kaydırmazsanız , optik merkeze alıp sadece aşağı yukarı ayarını kullanarak dürbün istediğiniz mesafede rahatlıkla kullanılıyor bu şekilde, tüm işlemler bitince istediğiniz mesafede atışınızı yaparak sıfırlayabilirsiniz. optik merkezleme ve dikey hizalama bu işin en önemli noktası, uzak mesafe atışlarında dürbünün artı kıllına denk gelmeyen boş alanda hedef vurmaya çalışırsınız aksi taktirde !

    Ben şuan Vector Optic kullanıyorum, çok yakın bir arkadaşımda Hawke Sıdewinder 8-32×56 var. ikisini de kısaca kullanıyor sayılırım hawke başka bir şey taretlerini çevirince bile belli bu fark hemen hissediliyor :) size tavsiyem ikinci el hor kullanılmamış bir hawke arayın bütçeniz denginde bulabilirsiniz. Son olarak şunu da belirteyim mercek olarak görüntü netliği vs bir fark yok aralarında.


    Sizin için aklımda kalan ilanları araştırdım biraz, örneğin bu arkadaş daha yeni sattı bildiğim kadarı ile dürbünü !


    Kalibrgun Cricket Set