internette biraz araştırdım türk kökenli konya selçuklu merkezli firma diye geçiyor adı
yasins tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Barska 1X50mm Red Dot var elimde düşünürsen.
-
Kralın tek sorunu namlu, namlu da bir tüfekte her şey demektir. İmkanınız doğrultusunda seçeneklerinizi çoğaltmanızı tavsiye ederim.
-
Yasin bey kardeşim, uygun fiyatlı bullpup arıyorum bende, satmayı düşünürsen beni haberdar et lütfen
şimdilik maddi anlamda gücüm yetmez yeni bir tüfek almaya, arada gaza geliyorum ama satma gibi bir düşüncem yok mağlesef ama Kafa avcısı nickli metehan arkadaşımız var sağlam düzgün birisidir onunla irtibata geç ; elinde kesin vardır ihtiyacını karşılayacak şeyler.
-
forumda karşılaştığım en ilginç konulardan bir tanesi

-
1 ay öncesine kadar aynı sorunu bende yaşadım linkteki konunun son mesajında resimleri var yeni dolum ucu ve oringlerinin
Ayrıca celal arkadaşımın da dediği gibi ya metal puldan koymalısınız dolum ucunun dibine yada kendir sarın oradan da kaçırabilir yoksa.
-
bence konu ile ilgili fabrikayla görüşün ve servise gönderin, direk sorunun namludan kaynaklandığını söyleyin ; isabetsizlik olayı namludan kaynaklanıyor fazladan hava harcama olayı ise çekiç yayından biraz gevşetilince sorun kalmayacaktır ama isabet konusu muallakta.
-
ben kalın şamyel ile yapıyordum taş gibi de oluyordu tavsiye ederim
-
yeni gelen namlunun isabeti nasıl ? çekiç yayı ayarını değiştirmiş olabilirler yay vidasını kontrol edebilirsin
-
-
Ses hızı civarındaki atışların isabeti olumsuz etkilediği gibi normalin altında olan atışlar da isabeti olumsuz etkiler. Bu mühimmatı benim 87 Joule enerji üreten bt65' im bile ancak 750-760 fps civarında atar ki bu hız eteksiz bir pellet için oldukça düşük. Merak ettiğim bu mühimmatı neyden yapıyorlar. Kurşundan daha yoğun elementler hiç ucuz değiller. Örneğin altın, platin.
50gr için 750-760 fps ye yetersiz demişsiniz benim tüfek 30gr ince memet bulleti 650 fps ile atıyor (Chrono cihazı hatalı değilse:)) 200m ye kadar tahribat ve isabet gayet iyi, diyeceğim o ki bu ürün tam siz ve sizin gibi güçlü tüfek sahipleri için ama maliyet çok fazla fantaziye kaçar diye düşünüyorum, her atışta 1 tl yazık, bu arada siz tam dolu tüple kaç stabil atış yapıyorsunuz bu güçle ?
-
ithal eden av bayisinin adını varsa İnternet sayfasını paylaşabilirmisin
-
imrenmemek elde değil bu tip organizasyonlara
sizlere iyi ve eğlenceli atışlar dilerim. -
kumaş kot pantolon vs. belli bir yere kadar dayanıyor bence daha farklı şeyler bulmaya çalışın, ben aynı hedefliğin bir değişiğini 2-3 adet kot pantolonu katlayarak yapmıştım zamanla pelletler arka taraftan çıkmaya başlamıştı
-
Boybayre hocamın yardımıyla namluyu söküp kontrol ettim önceleri namlu içindeki oringi göremedim yok gibiydi el fenerini yakıp baktım sonra oringi görünce çıkardım sapa sağlamdı, anladığım kadarıyla dediğiniz kısımda sorun, kendim halledebilirmiyim yoksa tüfeği fabrikaya mı gönderiyim ?
Yani bunlar can sıkıcı şeyler. Sanırım bu markayı alma düşüncesinden caymak üzereyim.
benimde az kaldı bunu param parça edip cricket yada hw100 alasım var

moderatorden dolayi olabiliyor hava atma problemi.
Moderatorsuz de denediniz mi ?
moderatörsüz denemedim fakat havayı şarjörün oralardan bi yerden atıyor direk nişan aldığım gözüme çarpıyor. sıkıntı oralarda bir yerde gibi -
Merhabalar bu gün atış esnasında yaşadığım bir problemi aktarmak istiyorum ; tüfeği kurup atış yaptığım zaman nişan aldığım gözüme şarjör kısmından bir yerlerden hava geliyor öyle az buzda değil ve kurma kolunu geri atıyor (neredeyse yarıya kadar açıyor) daha önce hiç açmadığım bir kısım olduğu için de açıp kurcalamak istemedim konuyla ilgili yardımcı olursanız memnun olurum şimdiden teşekkürler.
-
Rüzgar, atıcının tecrübesi, pellet ezilmesi veya form bozukluğu,dürbün sıfırlaması ve kullanımı,tetik vs vs ; hepsi birer etken bende kral kullanıyorum namludan bir hayli memnunum ayrıca genellikle atışlarım 100m üstü oluyor ha grupman yapmadım hiç ! istediğimi vurduktan sonra grupmanla işim yok ama bu kadar bahsi geçen lw namlunun ne değiştireceğini bir hayli merak ediyorum. Ayrıca atışlar 25-30 mt'den sonra kişinin maharetine kalıyor titreyen nefes kontrolü yapamayan dürbünü gelişi güzel kullanan tetik ezmesini bilmeyen vsvs. adamlar grupman yapmaya çalışırsa namluda kötü olur tüfekte, kimse kendinde hata aramaz. Yanlış anlaşılmasın kimseyi suçladığım yok ama gerçekten kötü olan hatalı namluları vardır veya önceki ürünlerdeki namlular kötüdür bilemem ama kralın namlusunun şuan kötü olmadığını düşünüyorum.
-
Ben askerliğimi van'da yaptım ; bir esnafın dükkanına girdiğim zaman bana hoşgeldin T.C derlerdi, kimse yanlış anlamasın herkes olmaya bilir ama oralar bu vatanın yarayan kanası, kanserli kolu ya yakacaksın ya kesecek ! halkın %50-60 civarı pkk ya destek veriyordu, gündüz dükkanında, gece elinde taş sopa havai fişek bizim kışlaya atarlardı ; pkk'dan zulüm görene kadar hepsi apocuydu ki halen içten içe öyle. Çok şehit uğurladık çok göz yaşı döktük bi haberini almak vardır birde o anı yaşamak, Allah kimseyi sınamasın böyle şeylerle, sonuca gelecek olursam diyeceğim o ki bu görüntülerde geberenlerin müslümanlıkla islamla alakası yok bunların anaları babaları belli değil ve hayvana acıdığım kadar acımam katli vaciptir bunların.
-
montajdakiler konudan bi haber olabilir yönetimdekilerle görüşmek gerek birde bu lw namlunun özelliği ney ki bu kadar üstüne düşülüyor ?
-
yaş sınırlaması ile birlikte 30olur35olur , nasıl ehliyet alırken eğitim veriliyor sınava tabi tutuluyorsa aynen o şekilde ruhsat verilebilir bencede