Wolwerin adlı kullanıcının mesajları

    Arkadaşlar benimki sadece tavsiye. Önceden kendimde doğada cam şişelere atış yapıyordum. Ama kırık cam parçalarını toplayamadığım bu nedenle de çevreyi temiz bırakamadığım için ve benden sonra olurda atış yaptığım alana insan yada hayvan bir canlı gelirde bu sebepten zarar görür düşüncesinin yarattığı vicdani rahatsızlık nedeni ile artik kola tenekelerine pet şişelere yada kartondan hedeflere atış yapıyorum. Eğer sizde bu cam kırıklarını toplayamiyorsaniz parçaları kolay toplanabilen yada parçaları dağılmayan hedeflere atış yapın lütfen.
    Herkeze keyifli atışlar.

    Nede dogru soylemissiniz, cevreye karsi duyarli olmak lazim. Tesekkurler..

    Ben savunma amacli olarak Ata, Sarsilmaz veya Huglu gibi kendini kanitlamis yerli ureticilerin pompali veya yariotomatik tufeklerine bakmanizi imkan dahilinde ise sarjorrlu Husan'in 12 cal ve 20 cal tufeklerine bakmanizi oneririm.

    Diana Mod48/52 4,5 mm tüfek kullanıcısıyım. Genelde JSB pellet kullanmaktayım, siz değerli üstadların Diana Mod48/52 ile 75-100m grupman yapmak için başka pellet tavsiyesi var mıdır?
    Diğer bir sorum ise, Uzun mesafe atışlarının daha istikrarlı olması için yetkili servis Av-Doğa Diana 4,5 mm namluyu serviste 5,5 mm namlu ile değiştirebilir mi?


    Teşekkürler ;grin;;grin;;grin;

    Ustadlar bu konuda ne der bilemiyorum tabi ancak;


    AK47 gibi yivli bir tüfeğin etkili menzilinin 400m olduğunu düşünürsek (Azami menzili 1.500m) PCP ile 400 m 'den etkili bir atış yapmanın imkansız olmasa bile modifiyesiz bir tüfekle çok zor olacağını düşünüyorum.