Spancy adlı kullanıcının mesajları

    Değerli yorumun için teşekkür ederim.Evet bu konuyu açar açmaz bütün pellet konularını okudum daha 5 dk. önce anca bitirebildim :)
    Gamo ' nun bütün pelletleri çapaklı ve eteği yamuk çıkıyormuş anladığım kadarıyla.Birde eğer o kalitede bir ürünse made in spain yazısını yapıştırmazlar.Anlamıyorum Tr de satılan Gamo pelletler gerçek mi değil mi..
    Nitekim okuduklarımdan sonra " gamo ts 18, pro hunter, pro magnum " serisinden soğudum.Alırken capaksız yağ gibi pellet isterim tabikide. Bu da sanırım crosman'de var.Ucu sivri dye tabir ettiğim crosman pointed'i listeye ekledim.Bunun haricinde bir tane iyi pellet ve bir tane de dandik ucuz pellet almalıyım.
    Her ne kadar kötü desemde hunter bulamadığım için dağa taşa sıkmak için pro magnum alıcağım.Fiyatta iyi çünkü.
    Bunun yanında bu tüfekle kullanabilceğim istikrarlı ve namluya uyumlu kaliteli pellet ne önerirsiniz ? Malum tek kaliteli kutu alıcam ve onu kullanıcam. Bu sizce crosman premier (hollow point) mi olmalı? yoksa var mı başka önerileriniz..
    Öncelikle bu tüfeği çeşitli kombinasyonlarda kullanan arkadaşları arıyorum.Her bir pelleti malesef deneyip alamam.Başlangıç için iyi 1 kutu alıcağımı belirtmiştim.Nasıl bir pellet seçmeliyim..


    Ayrıca incememed gibi pelletleri attım ama bu pellet tfekten sogutur beni hemen plastik bir şişeye döküp çöpcüye teslim ettim.Umarım gideceği yere doğaya karışmadan gidebilir..
    Herneyse hunter bulamam heralde.Ondan da herkes memnun çünkü.Onu esgeçtim.
    Benjamin dediğiniz siyah kutulu üstünde kırmızı benjamin yazan pellet mi ( kutu adeti 250)
    Teşekkürler

    Arkadaşlar aranızda yeniyim.Buradan da merhaba diyim herkese.. .
    Herneyse 2 haftadır araştırmalar sonucu bu hobiye yeni başladım.Ve pistonlu mod125 th aldım.(optima 550).Başlangıç için uygun seçim olduğunu düşünüyorum.
    Tüfekte 1250 fps ( 5.5 için 300m/s) hız olduğu söyleniyor.Güçlü bir tüfek ona göre istikrarlı bir pellet seçmeliyim.


    Şimdi buna uygun pellet arıyorum.Ve almışken bir kaç parça alıyım diyorum..
    -Kısa mesafe
    -Uzun mesafe
    -Delici etki( kısa mesafe için)
    -Ağır pellet vs. tarzı bir kaç parça pellet almak istiyorum.


    Seçtiğim bir kaç pellet var : crosman pointed(ucu sivri olarak bunu seçtim) , Crosman 5,5 mm Premier Paraşüt Pellet(hallow point), Gamo pro magnum(istikralı atış için kısa uzun mesafe), Gamo ts 18( ağır pellet uzak mesafe için kubbe tasarımı ) ,
    H&N Diabolo Baracuda 5.5 mm Airgun Pellets


    gamo pro hunter veya ucu düz match yarar mı bu saydıklarımın haricinde ? Ve gamo raptor diyorlar % 25 hızlı diyorlar bir işe yarıyor mu? Hafif olduğu için çok fazla sapıyor olsa gerek. Bunların haricinde önerebilceğiniz onu alma şunu al ben bunu bu tüfekte kullandım iyiydi dediğiniz pellet varsa önerilerinizi beklerim..


    Hiç bilmeyen biri olarak şimdilik bunları seçtim.Dandik ince memed attım memnun değilim.Tüfeğin layığını vermek istiyorum.


    Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.