alitekin adlı kullanıcının mesajları

    veya şu olabilir mi arkadaşlar ; tüpe hava basıldığında orta kısmından azda olsa şişme yapar (şekil olarak uzun bir tüp için konuşuyorum yani silahın üzerindeki tüp) bu her tüp için geçerli birşey.basınç altında her malzemenin bir esneme katsayısı vardır.tüpünde orta kısmının esnemesinin önüne geçilmek için yapılmış olabinir mi?

    hatsanı aradım ve bu konuyu sordum.teknik ekipteki arkadaşlardan birisi tüpün kendisinden yani orijinalinin öyle olduğunu ve herhangi bir problem olmayacağı söyledi.tüpün yerine daha iyi oturması için öyle yapıldığını belirtti.silahın üzerindeki tüpüde kontrol ettim o da aynı şekilde.

    selam arkadaşlar benimde at44 üün dün itibariyle elime ulaştı. raider la yan yana koydum ve işte silah bu dedim raider dan çok daha yakışıklı ve güçlü bir silah teşekürler Hatsan.yanlız kafama takılan birşey oldu tüfeğin yanında gelen yedek tüpün orta kısmında elle hissedilir bir şişkinlik var 100 bar basınçlı geldi ve şüphelendiğim için tüpü hemen boşalttım.bu bir sorun yaratırmı arkadaşlar..?