anil123 adlı kullanıcının mesajları

    mil dot ve red dot anlatabilecek varmı mildotla uzaklık ölçülüp ona göre sağına soluna göre atış yapılıyomuş galiba ama nasıl yapıldıgını bilmiyorum nasıl ölçülür vs. anlatabilecek varmı detaylı bide red dot ve mil dot aynı şeyin farklı modeli gibi bişeymi bilgim yok yazılışları benziyor diye aynı gibi geldi hangisi daha iyi bilgisi olan anlatırsa sevinirim. ?(?(

    Optik merkezleme: Durbununuzu aynaya dayiyorsunuz, iki artikil goreceksiniz. Ust uste cakistirin optik merkeziniz tamam.


    Şimleme: Durbununuz silaha paralel degilse yogurt kabini keserek durbunu bagladiginiz ayaklara yapistirin. Veya utopik uzakliklara atid yapiyorsaniz durbununuzun taretleri yetmiyorsa arka ayagin tabanina yapistiriyorsunuz.

    utopik ,atid, taret aciklarmisin ?

    forumda baktım başka konularada çoğu kişi direk geçmiş aynaya bakıp optikleri eşitlicekmişiz yoğurt kabı falan yazıyordu baktımda hiçbişey anlamadım şimdi yeni dürbünü tek parça ayakla tüfeğe takarken ayna karşısında optik şimleme nasıl yapılır detaylı anlatacak varmı hiçbir bilgim yok ?(?(

    dürbünü sıfırlamanda sıkıntı olur. sıfırlasan bile çok ayar kaçırır. hatsanın kendi metal dürbün stoperi var zaten senin yapacağın şey dürbüne takılı olan tek parça ayağı stoperi hemen önüne yerleştirip çok iyi bi şekilde vidalarını sıkmak olacak. striker zaten mod 125 gibi kuvvetli değil ki benim önceden mod 125 th kundaklı bir silahımda vardı. onda dürbünle çok sorunlar yaşadım ama şimdi kafam rahat takıldığın bir yerde bana tekrar sorabilirsin.

    tek parça ayak aldigin site link atarmisin