Bu 8x32-56 nın boğaz çapı nedir acaba?30mu 25.4 mü?
coolasice tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Kesinlikle ve şiddetle katılıyorum,sabah gürültü yaptı diye karga vurmak ancak keyfi yapılan öldürme işine kılıf uydurmaktır.
Hadis : Resulullah (sav) buyurdular ki: "Hayvanlardan beş tanesi vardır ki bunların herbiri fasihtir (zararlıdır). Harem bölgesinde olsun, Hill (denen Harem dışı) bölgesinde olsun bunlar öldürülür: Karga, çaylak, akrep, sıçan, kelb-i akur (yırtıcılar)." [Müslim`in bir rivayetinde Hz. Aişe şöyle demiştir: "Resulullah (sav) beş fasığın hill`de ve Harem`de öldürülmesini emretti." Ebu Davud, Ebu Hüreyre (ra)`den kaydettiği bir rivayetinde, karga yerine "yılan" demiştir.] -
Kanuni Sultan Süleyman, Şeyhülislam Ebüssuud Efendi’den, manzum bir beyitle, Topkapı Sarayının bahçesindeki meyve ağaçlarına zarar veren karıncaların yok edilmesinin dinen mümkün olup olmadığını sormuş. Beyit şöyle:
Dırah’da ger ziyan etse karınca
Günah var mıdır ânı kırınca?Şairliği de bulunan Ebüssuud Efendi, manzum soruya manzum bir cevap vermiş:
Yarın Hakkın divanına varınca,
Süleyman’dan hakkın alır karınca!Ha karga ha karınca,arif olan anlar...
-
Kardeşim hayırlı uğurlu olsun gözün aydın,yolum düşerse bir fotoğraf çektiririm artık senin AA'yla

-
Dün sadece internetten fotoğrafına bakılan tüfekler bugün satılıyor tüm camiaya hayırlı olsun.Mustafa abinin emeğini göz ardı etmemek lazım.Tüm AirArms sahipleri tüfeklerini gülegüle kullansınlar.
-
Murat hayırlı olsun kardeşim güle güle kullan,bende de 2 parça ayak var boğaz çapı 25 lik olanlardan mesaj yaz uyarsa yollayayım.
-
100-150 bar arası kol gücüyle basılıyor,asıl iş 150-200 bar arasını doldurmakta.Şayet biraz ağırsanız (75üstü) vücut ağırlığınızı pompaya vererek çok rahat doldurabiliyorsunuz,yoksa sadece kol kaslarınızla yüklenirseniz tık nefes olur kalırsınız pompadan da soğumaya başlarsınız,tabi düzenli spor yapan ağırlık çalışanların bu sorunu yaşayacağını sanmıyorum.Rahatlık olarak scubayla mukayese bile edilmez ama scuba da her yerde doldurulabilen birşey değil ne yazık ki.
-
Kesinlikle zor falan değil,100 bardan 200 bara 5-6 dakikada doluyor,en fazla 100 metre depar atmak kadar yorar sizi.
-
Bende bir CRKT var görüntü 10 numara ama kalite bence berbat, ekmek bıçağı daha sağlamdır kesinlikle.
-
Aynı sorunu ben de yaşamıştım,tüfeğin emniyet mandalının altınra bulunan ayar vidasını sağa doğru sonuna kadar çevirip,sonra 6 tur sola doğru çevirdim(15 cm allen anahtar gerekli)200-100 bar arası 50 atış yapabiliyorum,ve hızı da gayet tatmin edici.Kronografım yok ama pelletin hedeflerde yaptığı etkiden bunu anlamak mümkün.ayrıca artık pellitin gidişini de izlemiyorum

-
peki şimdi bu dürbün sorunsuz geçecekmi elinize,gümrükte takılma vs vs problem olmayacak değil mi?Linkteki fiyattanmı satın aldınız?
-
Ne antremanı? 7000 TL ye bu tüfeğin kendi kendine vurması lazım hedefi,duruşuna baksanıza tüfeğin hey maşallah;,;-
-
Ayıp olmuyor mu?Olan vaaar olmayan var
İnşallah bizim de olur bir gün. -
Mod125 için tavsiye etmemekle birlikte tamamen şans işi diyebilirim,ben kendi 125imde 3*9-32 ,3*9-50,6*24-44 olmak üzere 3 dürbün kullandım hiç biri de zarar görmedi.
-
Ben artık İstanbul'da değilim, ama size tavsiyem havalı tüfek atışı için poligona falan para vermeyin,aydosun içinde piknik alanlarını geçip rampayı çıkınca yol ikiye ayrılıyor soldan devam edin ilerde(2-3 km tahmini) hem çok güzel hem de kimsenin uğramayacağı yerler var istanbuldayken 2 defa hem piknik hem atış yapmıştık, tabi araba şart ve biraz yavaş gitmelisiniz yol birazcık bozuk.Keyifli atışlar dilerim
-
Tüp basıncına göre sıfırlamanın kayması sinir bozucu,sanırım regülatörlü PCP lerde bu sorun yokdeğil mi?
-
Dikkat ediyorum böyle birden foruma üye olup çılgın çılgın yorum yapanların(200 metreden pistonluyla şişe kırmak falan vs vs) hepsinin avatarı bu delirmiş gibi ateş eden kedi resmi oluyor,hepsinin ortak noktası bu:)
-
-
Yakında havalı top yapacaklar az kaldı.Hatta PCP tank falanda olabilir.
-
Merhaba beyler ben de Afyon'dayım,bence de buluşu buluşuverem gari