Teşekkür ederim demekki ben yırttım alınalı 9 ay olmuş üretileli daha fazladır herhalde,az önce denemek için bahçeye indim daha önce patriotla atış yaptığım aynı tahtaya atış yaptım pelletler yaklaşık aynı yere kadar giriyor,kurması patriota göre çok daha kolay ve patriottan daha hafif,ağırlık merkezi önde olduğu için ayakta atışın zor olduğunu okumuştum bunun doğru olduğunu gördüm fakat beklediğimden daha hafif bir tüfek olduğu için elinize aldığınızda 5-6 saniye içersinde atışınızı yaparsanız bu ağırlık merkezi olayı çok da kafaya takılacak birşey değil.Ayrıca tüfeğin yanında bir de moderatör vardı sahibi bir arkadaşına Almanya'dan getirtmiş,vidalı değil de geçme tip bir moderatör.Onu da denedim mekanik sesi kesmesede atış sesini gerçekten azaltıyor,fakat dürbünüm olmadığı için arpacığı takıp moderatörü geri çıkarttım.Kullanması gerçekten çok zevkli,verdiğim parayı sonuna kadar hak eden bir tüfek ve alacak kardeşlerimize de tavsiye ederim.Yalnız üsdatlara bir şey sormak istiyorum uzun zamandır da aklımda sözü geçmişken burda sorayım yeni konu açmayayım.Bu moderatörün çalışma prensibi nedir,içini inceledim elimdekinin ve içiçe geçmiş 5 adet koni şeklinde alüminyum parça ve en üstte de kapağın altında bir yay var.Daha önce de ateşli silahlarda nasıl işe yaradığını araştırmış ama bulamamıştım bunu bana açıklayabilirmisiniz?