coolasice tarafından yazılan gönderiler

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.

    Almanlar tarafından çekilmiş Türk yayını anlatan bir belgesel.

    Harici İçerik www.youtube.com
    Dış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.
    Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.

    Selçuk bey dürbün çok güzelmiş gayetde uygun fiyat,hayırlı olsun bana da lazım oyle guzel birşey :thumbup:

    Teşekkür ederim demekki ben yırttım alınalı 9 ay olmuş üretileli daha fazladır herhalde,az önce denemek için bahçeye indim daha önce patriotla atış yaptığım aynı tahtaya atış yaptım pelletler yaklaşık aynı yere kadar giriyor,kurması patriota göre çok daha kolay ve patriottan daha hafif,ağırlık merkezi önde olduğu için ayakta atışın zor olduğunu okumuştum bunun doğru olduğunu gördüm fakat beklediğimden daha hafif bir tüfek olduğu için elinize aldığınızda 5-6 saniye içersinde atışınızı yaparsanız bu ağırlık merkezi olayı çok da kafaya takılacak birşey değil.Ayrıca tüfeğin yanında bir de moderatör vardı sahibi bir arkadaşına Almanya'dan getirtmiş,vidalı değil de geçme tip bir moderatör.Onu da denedim mekanik sesi kesmesede atış sesini gerçekten azaltıyor,fakat dürbünüm olmadığı için arpacığı takıp moderatörü geri çıkarttım.Kullanması gerçekten çok zevkli,verdiğim parayı sonuna kadar hak eden bir tüfek ve alacak kardeşlerimize de tavsiye ederim.Yalnız üsdatlara bir şey sormak istiyorum uzun zamandır da aklımda sözü geçmişken burda sorayım yeni konu açmayayım.Bu moderatörün çalışma prensibi nedir,içini inceledim elimdekinin ve içiçe geçmiş 5 adet koni şeklinde alüminyum parça ve en üstte de kapağın altında bir yay var.Daha önce de ateşli silahlarda nasıl işe yaradığını araştırmış ama bulamamıştım bunu bana açıklayabilirmisiniz?

    Hiç hesapta yokken uzun süredir aklımda olan 350 Magnumu satın aldım.Bana kısmet olacak ya henüz ilk sahibi yeni devretmişken tüfeği ben aldım.Çok temiz kullanılmış 5.5mm ve henüz 9 aylık bir silah olması da almamda etkili oldu.Alışverişte emeği geçen Erkut beye de ayrıca burdan teşekkür ederim.

    http://www.albashop.com.tr/asp/show_stock…ct=FEN%20M2A01L

    Burada ki MagLite işinizi görmezmi? Bende bu markanın kamuflajlı olanından mevcut, mükemmel bir aydınlatması var,halojen lamba kullanıyor ve ışığı ön tarafından çevirerek ayarlayıp hem yakın hem uzak mesafede kullanabiliyorsunuz.Dandik ledli fenerlerden değil.Adresi bilgi açısından verdim modeli benimkiyle aynı olmayabilir ve belki daha ucuza satan yer de vardır.iyi atışlar