İyi dilekleriniz için hepinize teşekkür ederim arkadaşlar.
coolasice tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Hiç hesapta yokken uzun süredir aklımda olan 350 Magnumu satın aldım.Bana kısmet olacak ya henüz ilk sahibi yeni devretmişken tüfeği ben aldım.Çok temiz kullanılmış 5.5mm ve henüz 9 aylık bir silah olması da almamda etkili oldu.Alışverişte emeği geçen Erkut beye de ayrıca burdan teşekkür ederim.
-
Bende siteyi keşfedene kadar yayları basit silahlar olarak biliyordum,silah değil muazzam ustalık isteyen sanat eserleriymiş onu gördüm.
-
Burada da Osmanlı zamanında kullanılan yayların yapılışını anlatan videolar falan var.
-
http://www.albashop.com.tr/asp/show_stock…ct=FEN%20M2A01L
Burada ki MagLite işinizi görmezmi? Bende bu markanın kamuflajlı olanından mevcut, mükemmel bir aydınlatması var,halojen lamba kullanıyor ve ışığı ön tarafından çevirerek ayarlayıp hem yakın hem uzak mesafede kullanabiliyorsunuz.Dandik ledli fenerlerden değil.Adresi bilgi açısından verdim modeli benimkiyle aynı olmayabilir ve belki daha ucuza satan yer de vardır.iyi atışlar
-
ya ben sana ne dedim:)
Bana mı?
-
Geceden çıktığım için sarhoş gibiydim gelemedim kısmetse bi dahaki sefere inşallah
-
Hayırlı olsun dehşet bişeye benziyor gerçekten
-
Bende neden kimse 2. nesil almıyor diyordum,sebebi belli oldu sanırım
-
eunjin pelleti patriotta deneyen veya hızını ölçen varmı? yada hızını tahmin edebilcek varmı? birde bu H&N nin ağır pelletlerini biz türkiyede ne zaman kullanabilceğiz?
Evet bende merak ediyorum bunu patriotta 4.5 ve 5.5 mm deki etkisi nasıl acaba?
-
Kurşun mantıklı ama kabul görmedi oylamada
-
Bu çayırova denen yere harem gebze minibüsleri geliyomu?
-
Saat kaç gibi olacak bu buluşma arkadaşlar?
-
Konunun tamamını okumadım öneren oldumu onu da bilmiyorum ama şu yuvarlak olanlara ''bb'' deniyor. Biz de saçma pellet kurşun vs yerine kısaltma kullansak da şu merete ''Pb'' desek nasıl olur? İmal edildiği madde açısındanda anlamlı olacağını düşünüyorum.Hemde yeterince kısalmış olur

-
istanbulda nerede oturuyorsunuz
İçerenköyde bostancı köprüye çok yakınım
-
Toplu halde bu vidalardan getirtelim bari tüfeği yollamaktan iyidir.
-
İstanbul'dan araç konusunda yardımcı olabilecek arkadaş olursa bende çok isterim gelmeyi.Bir de saat kaç gibi olur?
-
Abi yanındaki küçük yıldız vidayı söktüm ana vida yerinden bile kımıldamadı tornavidalar öyle dandik değil sağlam tornavidalar ona rağmen sökemedim bende biraz silah yağı sürdüm kenarlarına biraz daha kolay açılıp kapanması için umarım faydası olur.
-
Şimdi ben gövdeyi kundaktan ayırdım ayırmasına ama o namluyu tutan vida nasıl bişeydir bir türlü açamadım ağzı bozuldu ve bütün tornavidalarında sapları döndü ağızları bozuldu,nasıl çıkartacam bilmiyorum ve bu vidanın aynısından bulabilirmiyim çıkartınca?
-
Ya biz koşup hedef aramayalım diye dürbünlü tüfek kullanıyoruz koşma nerden çıktı:)