Yarın Bostancı sanayiye bi uğrar alırım o zaman,tetik muhafazasının altındaki vidayı öyle bir sıkmışlarki sökemedim tornavidanın ucu yamuldu yarın bir de tornavida almam lazım yapabilmek için:)
coolasice tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Çok sağol Mustafa abi.Bunu da uzun süredir sormak istiyordum bu Locktite nedir ne işe yarar ve nerden bulabilirim?
-
Abi sanıyorum şu gezin altındaki namlunun ana gövdeye bağlandığı yerdeki vidadan bahsediyorsunuz,onu mu gevşetmem gerekiyor?
-
Tüfeğim fabrikada yayı değişerek geri geldi fakat şu an tüfeği kurmak için açmakta zorlanıyorum aynı şekilde kurduktan sonra kapatmak içinde resmen efor sarfediyorum.İlk aldığım haline göre 15-20 pellet atışı sonrası hafif bir yumuşama var açılıp kapanmada bu neden olur,zamanla düzelirmi,zararı olurmu tüfeğe ve nasıl halledilir üstatlar?
-
Simo Häyhä'nın da dürbünsüz bir nagant 28 kullandığı düşünülünce gerçektende gözlerin sağlam olmasının önemi ortaya çıkıyor.
-
Bence doğrudan ''kurşun'' diyelim,ateşli silah mermilerine fişek dendiği için karışmaz sanırım???
-
Bilgiler için çok teşekkür ederim Mustafa bey,aslında benim aklıma takılan asıl soru şu:Elimdeki Patriotu(1.nesil)satıp 350 Magnum almayı düşünüyorum değermi değmezmi kararsızım?Bir de şu HW77 yi görüp incelemiştim görüntüsü gerçekten çok hoşuma gitmişti aklımın bir kenarında da o var ondan sordum.Bana uzun süre sorun çıkarmayacak güzel bir silah alıp yaylılara son noktayı koymak istiyorum.
-
HW77'nin ve Diana 350 Magnum'un (özellikle 4.5 mm) artıları eksileri nelerdir bilgisi olan kullanan arkadaşlar açıklayabilirmi?
Bu silahlar hakkında tek öğrendiğim tabiri caizse taş gibi sağlam olmaları,ama hiç birini kullanmışlığım yok görüşlerinizi bekliyorum.
-
Ben bölgeyi tam olarak bilmiyorum inanın gözden uzak bir yerdir diye orası olsun dedim herhangi bir yerde uyar sorun değil kardeşler
-
Bölge insanlardan uzak yani kimseye zarar gelmeyecek bir yer olduktan sonra polis olmaya gerek yok.Kimseye rahatsızlık verilmediği sürece sıkıntı olmaz,ama bazen biri elinizde tüfeği görüp şikayet edebiliyor(başıma geldiği için biliyorum kadın 500 metreden görüp polisi aramıştı) sonuçta ekip geldiğinde durumu izah edebilirsiniz,problem olmayacaktır.
-
Polislere herzaman yerimiz var gelsinler sorun değil hem onlara da attırırız

-
8 Mart'da Uğur Mumcu Aydos Ormanı nasıl?O gün ben doluyum işim var başka gün olsun demeyin arkadaşlar 8 martta müsait olan arkadaşlarla bir buluşma yapalım sonraki hafta veya 10-15 gün sonra bir buluşma daha ayarlanabilir diye düşünüyorum.Başka türlüde olmaz bu iş bir an önce icraat lazım,özellikle de oraları bilen arkadaşlar bize katılırsa çok hoş olur.Daha iyi önerisi olan?
-
Kadınların kolları güçsüzdür ama elleri erkeklere göre daha az titrer.
Bu söylediğiniz stabil durumda geçerli olabilir ama atış için geçerli olduğunu düşünmüyorum,uzun namlulu silahlarda omuzdan destek alındığı için ve destekli atışlar yapılıyorsa belki kollarınızın kuvvetli olması gerekmez ama tabanca atışlarında iyi bir atıcı olmak isterseniz spor yapmanız tavsiye edilir.Normal şartlarda insanın eli titremeyebilir ama silahı nişan hattına kaldırdıktan 15-20 saniye sonra kaçımızın eli hala titremeden durabilir(deneyip cevaplarınızı yazabilirsiniz)?Bunu sağlamanın en iyi yolu sağlam vücut sağlam kollardır

-
Murat fotoları çek bana yolla maille kardeşim ben eklerim buraya geçmiş olsun bu arada üzüldüm arızalanmasına
-
Güzel tüfek hayırlı olsun tadını çıkartın
-
Kazasız belasız güle güle kullan kardeşim,atışa gidersek bize de kullandırırsın artık,napalım benim hiç Dianam olmadı abi

-
Yağmur yağmasın,her türlü atış yaparım.Bir de arkadaş,güzel muhabbet ortamı olsun yeter.
-
Araba bulduk 4 kişi binsin hemen, arabası olan üyeler aranıyor

-
hayırlı olsun
-
maşallah elinize sağlık.