0650 adlı kullanıcının mesajları

    sağolun serkan hocam, bir dahaki atışta tutamacı çıkarıp 40 ve 50 metre gurupman yapmaya çalışıcam ama gezi denedim çıkaramadım, vidası çıkıyor ancak dibindeki pimi çıkarmaya çalıştım, çıkaramayınca fazla da zorlamadım

    Keşke 5.5 alsaydım gibi bir şey geçti mi içinizden? Bende bir tane edinmeyi düşünüyorumda çelişki içerisindeyim.

    40 metreye sıfırladığım dürbün ile 50 metrede 7-8 cm, 60 metrede 15 cm civarı düşme oluyo hocam. Okuduklarıma göre 5.5 mm ler daha da çok düşme yapıyormuş. O yüzden 4.5 mm bence daha uygun bu güç için hocam. Birde aklınızda olsun maksimum güçte bile 40 metreden sonra şişe kırmak gittikçe zorlaşıyor, hele 60 dan sonra baya zor. O yüzden amacınız uzak mesafeler ve tahribat ise tüfek almanızı öneririm.

    aynı silahtan ben de aldım çantası orijinal değil galiba kendinizmi ayarlandı niz çantayı.guzel olmuş

    evet vs56 hocam çantayı sonradan aldım, dürhün ve ayakla beraber kendi çantasına sığmayınca wisent marka aldım. Üst süngeri yumurta sünger, alt süngeride düz gözüküyor ama 1 cm x 1 cm parçalı süngerlerden oluşuyor, istediğiniz şekilde yer açmak gayet kolay, tavsiye ederim. Yalnız biraz büyük, ölçüleri 50x40x15.



    aseyhan hocam, dediğiniz paralaks olayının bende farkındayım, ancak fazla uzun olmasın ve fiyatı da düşününce böyle bir dürbün almış bulunduk :) ama inanın her atışı aynı bakış açısıyla yapmaya çalıştım, yanağımı geze dayayarak. Hatta yanağımda gezin hafif izi çıkmıştı. Yalnız pelletlerde şişe kıraraken dahi geco ve gamo daha iyidi, 60 metrede crosman ve rws ile 5-6 atışta bir denk geliyosa, geco ve gamo 2-3 atışta denk geliyordu.


    Herkese iyi bayramlar..

    Merhaba arkadaşlar, 2 ay kadar önce aldığım zoraki 'ye resimlerde gördüğünüz nikula 2-6x28 dürbün ve ön ayaktan aldım. 2 gün önce arkadaşın mod 87 vortex qe si de gelmişken atışa çıkalım dedik. Çıkmışken de aklında zoraki olan veya zoraki si olup da farklı pelletleri merak eden arkadaşlara yardımcı olması açısından 40 metrede yaptığım destekli atışların fotoğraflarını paylaşmak istedim. Ön ayaktan dolayı tam pompa yapamıyorum, bu yüzden atak arms'a da zararı olup olmadığını danışarak atışlar 5 pompa ile yapılmıştır. (normale göre tahminen 3 pompa kuvvetinde, çünkü deneme amaçlı 7 pompaya kadar denediğimde kuvvet artıyor, fazla basınç tahliye edilmiyor) Resimlerden birinde şişe kırıklarının çevreyi kirletmemesi ve kolay toplanması için kutunun bir yüzünü kestiğimiz düzeneğin de resmini koyuyorum. Fotolu ilk mesajım olduğundan fotolar çıkmazsa kusura bakmayın. Uyarırsanız tekrar eklemeye çalışırım. İyi forumlar..


    airgunturk.com/attachment/31210/airgunturk.com/attachment/31212/airgunturk.com/attachment/31214/airgunturk.com/attachment/31211/airgunturk.com/attachment/31213/airgunturk.com/attachment/31215/