TFN adlı kullanıcının mesajları

    Bugün bahsi gecen yaylılar arasında bir secim yapmak zorunda olsaydım bu kesinlikle hw97k olurdu kronik kol kırma sorunları olmayan nadir yaylılardan biri benim gözümde altdan kurma yaylılardan kurma kolu önemli bir faktör.

    Aynı olay benimda dıana 460 da başıma gelmişdi insan okadar paraverip aldıgı üründe butür sıkıntılar çıkması çok çan sıkıyor kandi imkanlarımızla çözebilsekde insanın aklı orda oluyor nedendir bilmiyorum kullandıgım bir üründe çok hafifde olsa hoşuma gitmeyen birşey oldumu kullanmakdan keyif alamaz hale geliyorum zoriş bu kılık ^^

    Daha önce hiç düşünmediğim fiat alpea 1.3 miltijet düşünmeye bile başladım masrafsız oldugundan ve parcası ucuz olmasıdan dolayı clio , fiesta , acent era team , Getz bu tarz b segmen araçlara bakıyorum bu segmentde farlı markalarıda değerlendireblirim tavsiyede bulunan arkadaşlara teşekkür ederim .

    Arkadaşlar uzun zamandır araç bakıyorum ilk başlat lpg mantıklı gelmişdi araşdırdıkca dizel daha avantajlı oldugunu gördüm yirmiüç bine kadar en mantıklı dizel araç hangisi karar veremedim benim için mümkün oldugunca az masraf cıkarsın yeter konfor vs çokda farketmez .

    Şekil şemal iyi maşşallah moderatör ve bipot harika olmuş tetik zaten kendini belli ediyor + regü ve kurma kolu vatana millete hayırlı olsun hatsan çok daha iyilerini yapacagına eminim .

    Daha önce geçmiş konularda bir arkadaş bas bas bagırıyordu forumda at44 lerin namluları yamuk diye üzerinden uzun zaman geçdi lw namluda olsa naluyu söküp tornada şöyle bi çevirmek lazım eğrisi dogrusu çıkar ortaya . :thumbup:

    GAmo ve stoeger söküm videolarını izleyebilirsin kullandıgın tüfekle parcaları aynıdır .


    Harici İçerik www.youtube.com
    Dış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.
    Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.

    DOlumucu ile hortumun birleşdigi yerde oring olması lazım dış tarafı metal iç kısmında siyah plastik oring olmalı aynı parca pompayla hortumun birleşdigi kısımdada var pompanın yedek oring posedinde bahsetdiğim orin sanırım orda aynı sorunu bende yaşadım .

    Adam tahta kullanarak tüfeğin içine honlama mı yaptı :him:s ayrıca teni tetik tertibatı daha sağlam görünüyo :thumbup:
    ve piston keçesini bantla sarıyo bu nekadar sağlıklı :him:s sürtünmeden dolayı erimezmi o bant :him:s


    Tahta parcanın uc kısmında kum zımpara gibi birşeyvar honlama için ve pİstona sarılan bant keçe zarar görmesin diye son etapda sökülür bunu bende keşfetdim keçe sıfır hasarla takılıyor ama bantı sökmek biraz zor oluyor bazen kopan parcalar ugraşdırıyor .

    Hayırlı olsun Bora Bey, güle güle kullanın... Yönteminize bizi de alıştıracaksınız diye korkuyorum :) ...


    Yeni dıananız hayırlı olsun bora bey yeni alınan bir tüfegi kutusundan çıkartıp inçelemek ve ilk atışlar evet alışkanlık yapabilir ^^

    O tüfeklerle o atışı yapmadan önce neler naler yapmış adam tam benim kafadan :) kesinlikle izleyin mest oldum .


    Harici İçerik www.youtube.com
    Dış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.
    Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.

    Beyler h.ilalavdaki ince mehmet 25 grain pellet 6.50 TL den satılıyor , sizce alınır mı , kullanan var mı ? Yüklü miktarda almayı düşünüyorum da.


    Bana sorarsan yüklü miktar almadan önce deneme amaçlı bir kutu alıp dene derim .