TFN adlı kullanıcının mesajları

    Eline sağlık erhan abi dürbünsüz hiçde fena degil eline sağlık


    bu tüfeğin 5.5 mm kullanmışdım güçü tepmesi ve sesi mod 125 aşa yukarı aynı kundagı ele çok güzel oturuyor gez arpacıkdaki fosforlu noktalar küçük oldugu için dürbünsüz atışlarda isabeti artdırıyor .

    Gecen sene bende dıana 460 magnum almışdım bende bütük beklentiler içerisindeydim benim sonumda hüsran oldu ben her fırsatda diyorum dıana işçilik kötü diye sürekli vidaları gevşiyordu sarsıntıdan tetik ayar vidası bile ayar kaçırıyordu birde sık arıza cıkartıyor 2 kere kol kırdı 2 el almışdım bana maliyeti sıfır fiyatını geçdi aldıgıma bin pişma oldum isabetide beklentilerimi karşılamamışdı o zaman elimde hatsan mod 135 mod 95 de vardı 460 ın güçünü mod 135 le karşılaşdırdım mod 135 daha güçlüydü tartışmasız sonra üzerine mod 88 mod 99 aldım onlardan daha çok keyif aldım hiç değilse masrafsız tüfeklerdi ben anlamıyorum benim kullandıgım dıananın işçiligi çok kötüydu şahsen dıanayı ben tavsiye etmiyorum .

    2 el aldım kadir abi alır almaz tüfegi sötüm 2 el çogu tüfekgibi yay ve kece pert benim için pekde önemli değil yedek parcaları bulmak önemli bide tüfegi göndermeden parcaları göndericeklermi fakat metal işçiligi harika mest oldum kırık yayla bile öyle net atışlar yapıyorkı ağzım acık kaldı neden daha önce bir x20 almadım diye kızdım kendime .

    Bu tüfek bu sorunu yaydan yapıyor tetik tırnagının bulundugu kısımda yay hafif yamuldumu tetik tırnagı boşa cıkıyor tüfekde hiç birşey yok yayı cıkartıp ters tak sorunun hallolur kıral tüfeklerinin yaylarının kalitesi biraz düşük güzel bir yay takılsa uzun zaman arıza yapmaz aslında .

    Tüfeğinizdeki tetik hatsanın en eski tetiği bahsetdiğiniz vida tetik yayını gerip yumuşatıyor fakat tetik yolunu kısaltma gibi bir fonksiyonu yok bu tetikden sonra altın tetik denilen tetik çıkdı daha sonra quattro benim anlamadığım olay sas özelliği bulunan tüfekde bu tetiğin olması en kötü ihtimal sarı altın tetik olması lazımdı ama sentetik oldugu için belkide .

    Geçmiş olsun morel bozucu bir durum fakat çam agaçı kesimi kolay gibi gözüksede hiçde öyle değil gecen hafta evin bahçesindeki çam ağacını kestim elektirik tellerine zararı oluyordu baltayla dallarını budadım sonradan balta köreldi gibi geldi baltaya bir baktım ucu testere gibi olmuş şaşırdım taşa demire vurmadan hayatda o şekile geliçegine inanmazdım birkaç ihtiyara sordum baltada sorun yokmuş çam dallarının baltayı pert etmesi normalmiş yani kendilerine göre açıklama yapdılar ama hiçbirşey anlamadım .

    AA, JSB den daha kaliteli değil. Aynı kalite ve malzemede. Aradaki farklara bakarsanız,


    AA-Field - ince ve uzun etekli, daha sığ dolgulu ve çok narin. Nispeten daha güçsüz silahlarda kullanım daha verimlidir.
    JSB-Exact - daha kalın ve kısa etekli, yüksek dolgulu ve daha dayanıklı. Bu pelletin atılabileceği en güçlü silahlarda daha verimlidir.


    Evet etekleri ince pelleler heleki yaylıda kullanılıyorsa namluyu daha çabuk terketdiği için çok daha isabetli oluyor etekleri kalın pelletler yaylıda isabeti bozuyor nedenide pelleti namlunun setleri kesinceye kadar pistona ve yaya direnç oluşduruyor ve sarsıntı artıyor ve isabet düşüyor etekleri kalın sert pelletlerden ben yaylı tüfeklerde fazla verim alamıyordum namlu girişine havşa açınca farketdimki pellet namluya ilk sürüldüğü kısımda namluya nekadar iyi oturursa isabet o denle artıyor .

    Tüfek güzel olmuş özellikle moderatör harika göstermiş bu tüfeği söküp inçelemeden hep ön yargılı davranmışdım fakat stoger ithal bir tüfek oldugunu bana ispatladı işçiligide hiç abartmıyorum hatırı sayılır ithal tüfeklerlede yarışır derece kundak ele çok güzel oturuyor hafif dengesi güzel kompakt yapılı tetik okadarda kötü değil bir gamonun tetiği ile aşağı yukarı aynı grt tetik takılırsada süper olur zaten galıba ceviz kundak modelleride üretilicekmiş ozaman bende birtane alırım kesin ..

    namlu kilidi olan modellerde mod 99 sesisinde namluyu kapatırken pellet düşmüyor sebebide namlu dilinin yayı daha hafif olması namlu kilidinin benim için tek artısıda bu mod 95 kullanırken bu durumu çok yaşadım pellet namludan şıkıp eziliyordu aslında namluya iyi oturan pelletler namludan düşmez pellet secerken buna dikkat etmeli ..