yok, bu buluşmamız basına kapalı bir buluşmaydı ![]()
RaptorX tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Evet, güzel bir gündü. Özellikle muratın 50'lik atışı muhteşemdi.
Organizasyon komitesine teşekkürler, Ankara Team'e artık naklen yayın aracı lazım. TRT'de yakındayken bir şeyler düşünün. Bu arada bende Tüfeğe yavaş yavaş ısınıyorum. Önümüzdeki günler çok çekişmeli ve zevkli geçeceğe benziyor. Hoşçakalın.

abi sen silaha alışıyorsun ama üzerine 32x bir dürbün koymadan bu tür müsabakada çok zorlanırsın benden söylemesi

-
bu arada mesafeyi 50m ye indirebiliriz veya 70-75metreye kadar çıkarabiliriz. Yakında bol bol 50 puan atan çıkarsa, mesafeyi uzatabiliriz?
-
arkadaşlar, son birkaç buluşmada denediğimiz, keyif aldığımız yarışmaları daha düzenli yapabilmek için bişeyler yapalım diye düşündüm:
1. bugün kullandığımız Gamo hedefler gayet güzel bence, bunlarla devam edelimmi?
2. belirli bir saatte bu yarışmaya başlayalım saat 9.00 uygun mu? aslında daha geçte başlatılabilir ancak Paintball oyunu varken orayı kullanamayacağımızdan bu pek mümkün olmaz. 8.30 daha da iyi olur diye düşünüyorum, çünkü katılım fazla olduğunda daha da uzun sürer ve yarım kalma olasılığı artar.
3. aynı anda 2, hatta 3 kişinin atış yapabileceği şekilde bir düzenleme yaparsak vakit kaybını minimuma indirebiliriz. Bu konuda ne yapabiliriz? sanırım 3 kişi zor ama 2 kişinin aynı anda atış yapmasını sağlayabiliriz.
4. katılımcıları en geç cuma gününden belirleyelim, her hafta 1-2 kişi erken gidip masa-sandalye düzenini, hedefleri hazırlaması daha iyi olacaktır. Bu konuda fikriniz?
sizinde aklınıza gelenler, önerileriniz varsa yazın lütfen
-
Osman abi teşekkürler.
-
amanın Filintalar nefis atış yerleri buluyor, güzel buluşmalar yapıyor
İstanbul'da yaşayıp zamanı olan, bu hobiye gönül vermiş kişilerin bu buluşmaları kaçırmaması gerekir diye düşünüyorum.Tebrikler Filintalar, İstanbul'u bu konuda canlandırdınız
bahar gelsede karşılıklı ziyaretler yapsak 
-
evet bugün birincinin son virajda belirlendiği nefes kesen, heyecanlı bir müsabaka daha yaptık. sonuncu ise ilk turda belirlenmişti

1. Tur.
Serdar 46 puan
TheNH 45 puan
Atikomu 44 puan
Raptorx 39 puan2. Tur.
TheNH 48 puan (toplam 93)
Serdar 47 puan (toplam 93)
Atikomu 46 puan (toplam 90)
Raptorx 44 puan (toplam 83)3. Tur.
TheNH 50 puan
(toplam 143)
(yanılmıyorsam atılan ilk 50 puan? )
Serdar 48 puan (toplam 141)
Atikomu 45 puan (toplam 135)
Raptorx 44 puan (toplam 127)Murat son turda attığı 50 puanın verdiği 2 puanlık farkla son tura giriyor, Atikomu 3. lükte rahat fakat ikincilik şansı var, Raptorx bedbaht
son tura giriliyor.Evet bu sırada seyirci sayısı artmış, tribünler tıklım tıklım. yarışmayı biletli 6 kişi seyrediyor
Teknosman, XeagleX, Fender, Kyucel, Bulenth, Mrmataracı VIP tribünde 
4. Tur
Serdar 47 puan (toplam 188 )
Raptorx 46 puan (toplam 173 )
Atikomu 43 puan (toplam 178 )
TheNH 41 puan (toplam 184 )Son turda ilk atışları Murat yapıyor, o ne
çok kötü atıyor, Serdar bunu fırsat bilerek 4. turun en yüksek skorunu yapıyor
farkı kapatıp öne geçiyor 

yarışma sonucu:
1. Serdarhavsut 188 puan (AA s410 + Bushnell 6-24x50)
2. TheNighthawk 184 puan (hw100T + Falcon T35x56)
3. Atikomu 178 puan (Daystate Airranger + Gamo 4-16x50)
4. Raptorx 173 puan (AA s410 + Bushnell 6-24x50)
evet skorseverler haftaya görüşmek üzere Ankara'dan bir yayınımızın daha sonuna geldik.

donsuz geceler

Raptorx
[Resim Engellendi: http://img137.imageshack.us/img137/8512/erdem55m.th.jpg]Atikomu
[Resim Engellendi: http://img137.imageshack.us/img137/7906/atikomu55m.th.jpg]TheNighthawk
[Resim Engellendi: http://img514.imageshack.us/img514/8880/murat55m.th.jpg]SerdarHavsut
[Resim Engellendi: http://img137.imageshack.us/img137/5535/serdar55m.th.jpg] -
iki yiğit çıkmış meydane, ikiside birbirinden merdanee

tekrar hayırlı olsun.
-
Ben Ankara'dan yeni sayılırım. Tüfeğimde çok yeni bir haftalık( Mod 95 Sas / 3-9x32 Optima).Tabii sizlerin tüfeklerinin yanında bebek kalır. en azından muhabbet için aranızda olmak isterdim. Maalesef bugün çalışıyorum ve mesajı yeni gördüm. Birdahaki sefere kısmetse.

her zaman bekleriz .
-
keyifli bir gün oldu, katılan katılamayan herkeze teşekkürler

-
örneği varsa çıkartayım şimdi
gönlünce bişeyler yap lütfen, puanlı olsun, merkezi küçük olsun. sonuçta yine puanlı bir yarışma yapabilelim.
-
hayırlı olsun Köksal, inşallah bu sefer tutar

beyler sabah gelenler biraz hedef kağıdı getirebilirse iyi olur

-
tsunami gibi

şu an orada olup bir cigara tellendirmek isterdim

-
yeni İngilizlerin fotoğraflarını bekliyoruz...
-
Kola, kahve ve sucuğu ben getiririm.keyifli buluşmalar, yalnız yanlış hatırlamıyorsam sucuk ogen'e dokunuyordu
dondurmada getirin 
-
ben cumartesi sabah 7.18 gibi çadır altındayım, beklerim.
kimler gelebilir?
-
Geçmiş zaman olur ki hayali cihana değer

-
hayırlı olsun, ikinize de isabetli atışlar.
-
-
mantıken ayaklardan arkadakinin boyunun kısa olması bu sonucun oluşması gerekir, bu durumda ayakların yerini değiştirdiğinizde ya problem çözülecek ya da tersi problem oluşmalıdır???

ayakların yeri değişsede yine altmı vuruyor?