bu arada evet bol bol ceviz gördük. kayın kundağın güzel fotolarını çekip paylaşırsanız seviniriz.
RaptorX tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Umarım Lifetime in Yaptıkları gibi olmuştur ÇAT PAT hahahahaha

test etmedinmi?
-
Crossman Premier Hollow Point ,22 cal Explosive
kıh kıh
[Resim Engellendi: http://s7.directupload.net/images/100106/temp/8lei2ywx.jpg]çok fatal görünüyor

-
mühimmat az bence, Bülent beyin revoya 2 dakika dayanmaz bunlar

-
hayırlı olsun, güle güle kullanın.
-
teşekkürler,
ancak fazla olmayacaksa keşke tetik üzerindeki setuskur vidaları sıkıp-gevşeterek onların etkilerini de görsel olarak verebilseydiniz

ben o yaylı vidayı gevşeterek tetiği yumuşattım. ama Mustafa abi bununla pek oynanmamasını salık vermiş, bunun nedeni nedir Mustafa abi? çok gevşerse silahın kurulmayacak olması mı?
Tunç bey sizin tetiğin ileri açılmasından kastınız yürüme yolu sanırım, bu durumda o vida sıkıldıkça yürüme yolu uzuyor. 2. vidayı gevşetirsekte tetik hassaslaşıyor. doğru anlamışmıyım?
-
son konuştuklarımızdan alakasız ama konunun özüne dönersek bu atışlar mengene ile mi yapıldı? normal kum torbası vs destek ile mi?
-
Ama Erdem abinin oturma pozisyonu dikkatimi çekti

atıcı dediğin her pozisyonda atar, atar, atar

-
h&n baracuda denedinizmi? o nasıl sonuç verir acaba? veya 18g AA'dan evanix'te randıman alamadınız mı?
-
Hatsana Eun Jin pelet getirmesi için mail attım bakalım müsbet bi cevap alabilecekmiyiz. Belki "Evanixin mi var derdin var" sözü tarihe karışır.
mailleri okuduklarını sanmıyorum, ben 3 ay önce mail attım hala cevap yok. bence telefonla ulaşın, benim konu önemli değildi telefon açmadım.
-
Dışarıda ne güzel bi hava var
Evren fotoları unutturdum zannediyosun ama ben unutmadım
bende unutmadım

Serdar, Evren bağlantı kablosunu kaybetmiş, kart okuyucu alırsa fotoları atacakmışşş

-
bende tetik ağır diye, Mustafa abinin gevşetilmesin dediği vidayı öyle güzel gevşettimki sormayın

-
evet o model prototipti bildiğim kadarıyla ve üretilmedi.
-
sağolun, şu anda tinypic ile yine sorun yaşıyorum, açılınca bakarım.
-
iyi bir dürbün ile gurupman daha da küçülecektir diye düşünüyorum.
bir tek gurupmanmı deneyebildiniz? yada bu denedikleriniz içinde en iyisimi?
-
eski bir yazı, tetik hala aynı parçalardan oluşuyorsa faydalı olabilir:
-
arkadaşlar ben s410u kullanmaya başladığımdan beri dolum aparatını çıkarırken ne kadar dikkat edersem edeyim, namlu ceketinin altına hafiften bir sürtme ile çıkartabiliyorum. namluya bant saralım gibi düşünceleri, bantın yapışkanlarının artıklarının kalacağı, bir süre sonra bantın yırtılacağını düşünerek uygulamadık.
ben biraz önce dolum aparatının etrafına elektrik izolasyon bandı sararak durumu hallettim (umarım), yıpranırsa tekrar sararım

siz böyle bir sıkıntı/korku yaşamadınızmı? yaşadıysanız problemi siz nasıl çözdünüz?
-
fotoğraflarda bazı kişileri tanıyoruz, bazılarını tahmin ediyoruz. bize yardımcı olmak adına bazı fotoğraflarda eşkal ile birlikte isim/nick verseniz?
-
tamamdır, sabah 5 gibi çıksam 10 gibi orada olabilirim sanırım.
şimdi 2 durumu daha ayarlamam lazım:
1. nisbeten düzgün bir hava durumu
2. 1-2 yoldaş.umarım ayarlayabilirim.
-
bu üsse otobandan ayrılmadan (yani İstanbul'un trafiğine takılmadan) gelme imkanı varmı? bir pazar sabahı bende sizinle tanışmaya gelmek isterim. otoyol neysede (3-4saat) İstanbul'un trafiğine hiç katlanamam.