200m civarı şişe kırabilir sanırım, ancak atılan 1gram ağırlığındaki pelletin hedefi bulması için sıfır rüzgar veya sabit yönde/hızda esen bir rüzgarda atış yapmanız gerekir.
RaptorX tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
hayırlı olsun, güle güle kullanın
-
gözüm nerdesin sen yahu? özledik ikinizide, arasıra ansızın gelseniz?
-
mesaj açık: bazen kızılderililerde kazanır

-
ben yazık ettim

-
konuyu bende öğrenmek istedim ve üreticisine mail atarak sordum. Konu ile ilgili israrla aradaki farkları sormama rağmen sanırım kendileri için üretim prosesleri ile ilgili gizli bilgi olduğundan, en detaylı aşağıdaki yanıtı alabildim.
özetle: müşteri firmaların tasarım özelliklerine/taleplerine göre "match grade" namluları , stoklarındaki hazır namlulardan ürettiklerini söylemiş. ve "match grade namlu şöyledir, farkı şudur" gibi bir detay vermemişler/yada vermek istememişler.
Dear Sir,
we produce airgun barrels mainly to various airgun manufacturers worldwide. With them we have various design features defined, which destincts their "MATCH" barrel from their simpler products.
From the inventory blanks we have in stock we can produce a "match grade" finished product. As the various air rifles are very sensible to
specific design details, it's not that we can just state a match barrel is ........
It really depends on the purpose you want to use it, on the rifle etc. etc.Mit freundlichen Grüßen / Sincerely Yours
LOTHAR WALTHER
Feinwerkzeugbau GmbH
Dr. Frank Walther -
evet ben tinypic'e bağlanamıyorum
"The page you're looking for wasn't found. " uyarısı veriyor, dolayısıyla fotoğrafları göremiyorum.
-
Bülent bey ben buluşma fotoğraflarını şu anda göremiyorum, bende mi bir sıkıntı var? siz görebiliyor musunuz?
-
sağol Kadir

-
pardon, seyretmek free imiş

-
Kadir burası para istiyor? bedavaya yokmu?
[quote='sideprensi07',index.php?page=Thread&postID=116312#post116312]atar film i alt yazılıbölüm 1
bölüm 2
-
elinize sağlık.
-
Ankara team abilerim , kardeşlerim yeni yılın sizlere,ailelerinize ve tümsevdiklerinize sağlık,huzur,mutluluk ve kazanç getirmesi temennisi ile
yeni yılınızı kutluyorum.
teşekkürler, umarım cümlemize güzel bir yıl olur.
-
Ankara Team'e dertsiz, tasasız, mutlu bir yeni yıl dilerim.
Sağlıcakla kalınteşekkürler, cümlemize

-
Tunç bey atışları sehpa-mengene ile mi yaptınız yoksa kum torbası gibi bir destekle mi?
-
elinize sağlık, red-dotla çok güzel olmuş bence.
-
Kalktım Kafam Kazan Gibi
Arkadaşımı alıp geliyorum birazdan...
Polis çevirse kaç promil çıkar acaba...
a aaa, ben sen "demlenicem" diyince çay içeceksin sanmıştım

-
hayırlı olsun, güle güle kullanın.
-
Yarışmada sonuncu olduğun atışlar bunlarsa diğerlerini düşünemiyorum

puan yarışmasında gurupmanımsı bir şey çıktı sadece
en yüksek puan aldığım atış kartı buydu, Serdar'ın 48 puanı var bir adet

-