bugünkü puanlı yarışmada yaptığım bir gurupman, rüzgarlı bir havada, destekli olarak atılmıştır.
FX pellet, s410, tam güç,
[Resim Engellendi: http://s4.directupload.net/images/091226/temp/ickdonie.jpg]
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
bugünkü puanlı yarışmada yaptığım bir gurupman, rüzgarlı bir havada, destekli olarak atılmıştır.
FX pellet, s410, tam güç,
[Resim Engellendi: http://s4.directupload.net/images/091226/temp/ickdonie.jpg]
s410 hayırlı olsun, gurupmanları bekliyoruz artık.
Fx glad kullandım, benim gibi biri için
çok hafif bir tüfek fakat ayakta atmak için çok uygun ayrıca son derece dengeli insanı hiç yormuyor.
yani ??? ![]()
Bugün Ogen(Tunç Bey) ve Anymess(Mehmet Bey)'de AirArms'landılar. İkisine de güle güle kullanmalarını dilerim.
Gerçi Kerem ve "tel maşası" hepimizle baş eder ama neyse.
Mehmet bey mazereti hazırlamıştı zaten, her ikisine de hayırlı olsun. isabetli atışlar .
Ben yarın dükkan taşıma ve yerleştirme buluşmasına katılacağımdan gelemeyeceğim arkadaşlar. Hobiye 1 yıl ara veriyorum. Seneye görüşürüz
bugünkü buluşmadan sonra bende 1 yıl ara veriyorum, 2010'a kadar atış yapmayacağım. hakkınızı helal edin ![]()
bugün yine güzel bir buluşma oldu, Kamuran, Serdar ile 55metre puanlı hedef yarışması yaptık. Serdar 1., Kamuran 2. bende 3. (sonuncu
) oldum. sonra Bülent, Atilla abi ve Mustafa'da geldi, sohbet-muhabbet-çay sonrası dağıldık.
![]()
yahoo'da bu bilgiye bende ulaştım.Mustafa beyin anlattıkları ile ilgili bir sıkıntı zaten yok.
şöyle sorayım:match grade lw namluyu üretici firma nerede satıyor.web siteleri oldukça kapsamlı
olmasına rağmen böyle bir seçenek yok.bu ürünleri el altından pazarlamıyor sanırım.saygılar
belki bu match grade namluları, özel anlaşma yaptıkları firmalara satıyorlardır. perakende satış yapmıyorlardır? ama google'da aratınca match grade namlu satışı yapan yerler buldum, ama ateşli-yivli namusu idi .
Match grade barrels are end to end barrel uniformity of 0.0002” and exceptional internal finish. Button rifled barrels require significant amount of hand lapping to insure uniformity.
Basicly they are very accruate barrles that are not off regualr barrels can be off up to 0.05.
nette böyle birşey buldum, bu da Mustafa beyin anlattığı üretim yöntemiyle çakışıyor.
meteoroloji fake atmış, yine yağmurlu gösteriyor ![]()
Hiç merak etme Erdem, ilk atışla rüzgar başlar
ben zaten rüzgarsız demedim ki? ![]()
hava yarın parçalı bulutlu maksimum 16 derece görünüyor. ![]()
Allah banada hayırlısı ile bir Glad nasip etsin. (Herkes amin dsein
)
amin ![]()
tekrar hayırlı olsun...
aaa Cem bu arada aklıma geldi, bilmem hatırlarmısın konuyu: İlkerxx ile pazar günleri buluşabilirdin ![]()
![]()
ama o da askere gitti ![]()
Cem tekrar hayırlı olsun, pazarları seni yalnız bırakmamaya çalışırım. ama söz vermiyorum.
e o zaman bu 2009u uğurlama değil Cem'i uğurlama buluşması oluyor, bu durumda pek güzel olmayacak
askeremi gidiyorsun Cem??? ![]()
bugünlerde gümrüğe giriyor olsa gerek, Mustafa bey'e sorun isterseniz.
Yatagun'da var Nikko Nighteater serisi
bu arada Akın bey ar6 nın ağırlığı nedir bilmiyorum, ancak Gladiatörün ağırlık merkezi (arka tüp nedeniyle) vücudunuza yakın olduğundan çok dengeli ve ağırlığını hissettirmeyen bir yapıya sahip, boyuda kısa. Elinize alıp kullanınca ne demek istediğimi daha iyi anlayacaksınız.
gladiator,a yakışacak zumlama sorunu yaşatmayacak berrak bir görüntü verecek dürbün tavsiyesi verebilirmisiniz...
[gallery]2459[/gallery]
Nikko Stirling 6-24x56 işinizi rahatlıkla görür, ama 100m ve ötesi gurupman yapmayı, sineği sünnet etmeyi düşünüyorsanız 10-50x60 iyi olur.
Fakat silah çok ağırlaşmasın istiyorsanız 9-12 zumlarda kalmanız gerekir.
ben birde rutubete karşı sanırım "desikatör" deniyor, bu elektronik eşyaların kutularından çıkan küçük silika torbacıkları vardır, onlardan bulup-alıp silah kutunuzun içine 3-5 adet serpiştirin. ben Ankara rutubetli olduğu için yapmıyorum ama, arada bir onları kurutup (güneşte, kalorifer üstünde vb) tekrar silahınızın kutusuna koyun, onlar ortamdaki fazla nemi alırlar ve silahınızın metal aksamını rutubetten korurlar.
Mehmet bey geçmiş olsun, şükürki cana zarar gelmemiş.