bu hedefle haftasonları değişik mesafelerde keyifli yarışmalar yapılabilir.
RaptorX tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
onu ben yaptım, pek başarılı olmadı. çünkü pelletleri BCsi doğru çıkmıyor sanırım. Gerçek BC ölçülüp yapılırsa büyük kolaylık olacağı kesin.
[Resim Engellendi: http://s6.directupload.net/images/091211/temp/vkgxa27t.jpg]
-
oo güzel dürbün, hayırlı olsun. onunla ilgili sizin yorumlarınızı da bekleriz.
-
bu hedef 100 metreden tam 10-50x60 nikkoma göre
(abartmış olabilirim ) 
-
krononuz hayırlı olsun, 16-17 atış gayet stabil, gücüde gayet yeterli bir silah.
-
görmekten mutluluk duyarız, s410da yaparsınız değil mi?
-
şimdiye kadar gördüğüm en sofistike moderatör

-
sol yerine sağ yazmışım

neyse, yinede etrafı görebileceğin yerde yapsan iyi olur bence
-
bullpup çok güzel oluyor,
tetik mekanizmasını telmi yoksa çubuk ilemi öne taşıyor onu merak ediyorum. birde dürbün kızağını iptidai bir şekilde çözmüş gibime geldi, ayar tutturana kadar baya uğraşmıştır sanırım.
-
gayet güzel olmuş, tebrikler. atışları kaç bar civarı yaptığını hatırlıyormusun?
birde müsadenle çekimden gördüğüm kadarıyla güvenlik ile ilgili birkaç uyarım olacak:
1. atış yaparken sağ taraftaki yamaç ve binanın oradan birisi aniden çıkabilir, açık bir alanda görülebileceğin ve seninde etrafı görebileceğin bir yerde atış yapmalısın.
2. hedefin arkasını da sağlama alsan iyi olur, bu açıdan sanki ıskalarsan veya teneke delinirse arka taraftan pellet uzun mesafe gidebilir gibi görünüyor. -
hayırlı olsun, izlenimlerinizi paylaştığınız için teşekkürler. bende bir buluşamada biraz kullandım. ama "tabanca" benim işim değil, alıcı gözle bakmamıştım açıkçası.
-
gayet başarılı, elinize sağlık.
-
hayırlı olsun, isabetli atışlar.
-
elinize emeğinize sağlık, güzel ve faydalı işler üretebilmek çok özel bir meziyet.
-
şahsen bu dürbünü yaylı silahta denemezdim.
-
25.4mm yani 1 inch
-
çok şükür benım henüz böyle sorunlarım yok
aldım hayırlı olsun, sattım hayırlı olsunbekarlık sultanlıktır

-
var, olmasa ben anlatırdım

-
Şimdi rakamlara bir daha bakınca , uygulamada biraz kafa karıştırıcı olabilir ama , 1.şarjör ilk 5 atış ile 3.şarjör son 5 atış tam güç olursa atışlar ve şarjörler arası ortalama biraz daha yakınlaşır büyük ihtimal ama gerek var mı bilmiyorum.
dediğinizi bende düşünmüştüm, ama uygulamada zor olabilir (unutmak vs nedenlerle) belki sakin sakin benchrest gurupman yapılırken faydalı olabilir.
ama sonuçta chairguna baktım 55 yardada 20fps hız farkı sadece 5-7mm düşmeye neden oluyor
-
ben bir ara 4.5mm 97k var iken arkadan 5.5mm sini almıştım, birde aynı Gamo kılıftan
evde temizlerkende eve girip çıkarkende hiç problem olmamıştı 

ama Katresu ne gladiatörün ne de s410un 4.5mm sini getirmedi 
s410a laf söyleyecek olursa hanım, "e hw100ü satmıştım, bunu yerine aldım" rahatlıkla diyebilirim (umarım
)