pointed pellet ile nefis ötesi olmuş. elinize gözünüze sağlık ![]()
RaptorX tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Tamer bey sizin silah 16g FX pelleti ne hızla atıyor bilemiyorum, yaklaşık olarak:
850fps atıyor ise: 4 yarda (3.6m)
870fps atıyor ise: 5 yarda (4.5m)sıfırlama yaparsanız 100metreyi vurursunuz.
-
bol foto bekliyoruz

-
Mustafa tabancalardan pek anlamam. ancak bu 10m müsabaka silahı / yada antrenman silahı. bunların hızı 110-150m/s olup sadece 4.5mm üretiliyorlar. 5.5 üretileni yok.
-
hah tamam o zaman

-
İstanbulTeam artık düzenli buluşmalara başladı, devamını dilerim. ama Klingonlu yine yok galiba?

-
tam krono ölçümü yapabildiniz mi? birde kullanılan pellet neydi?
-
çok güzel, tebrikler

-
şu anda deplasmanda olduğumdan, chairgun programını kullanamıyorum. ancak yanlış hatırlamıyorsam 8-10m ye sıfırlama yaparsanız yaklaşık 100m 2. sıfırınız olur. chairgun programını indirip kurun, her zaman kullanacağınız/gerekli bir program.
susturucu konusuna gelirsek, bence bir sıkıntı yaşamazsınız. yatagun susturucular bence gayet başarılı. evvelki hafta çok ciddi atış yapmasamda 100m de 5-6cm gurupmanlar çıkartabilmiştim gladiatör+yatagun susturucu ile. susturucusuz yapacağınız ayar ile vuruş noktası değişir, ama sıfırlamayı susturucu ile (baştan/tekrar) yaparsanız bir sıkıntı olmaz.
-
güzeller bir bir boy göstermeye başladı, tekrar hayırlı olsun.
bende acaba ayakların bir kısasını taksan daha iyi olmazmı diye soracaktım? kaynak yaptığında görüntüyü hemen alabiliyormusun? dürbün biraz yüksek durmuyormu?
-
elinize gözünüze sağlık, paylaşım için teşekkürler.
-
Bu arada rahat duramadım 2 şarjör hız ölçümü yaptım.
190-195 bar arası basınç vardı.Tam güç.16 grain Fx pelet.Combro Mk4 crono.Ev içi oda ışığında.Değerler şöyle:928-923-928-923-926-922-925-927-927-931
929-934-925-933-933-928-923-927-927-92320 atış sonrası kalan basınç 155-160 bar gibi.Beklediğimin çok üstünde bir istikrar var.Çok sevindim.
not: Taylan bey müsadenizle, sizin ölçümlerinizi de buraya aldım. burada değişik pelletlerle yapılan ölçümlerimizi koyup arşivimtrak bir veri tabanı oluşturalım.
-
hayırlı olsun, isabetli atışlar (her üçünüze de)

-
ar6 yı alalı 3 ay oldu regülatör için göndermiştim orada bir süre kaldı 10 gün önce geldi kavuşmuş oldum
biliyorum Oktay, kavuştum diye yazmışsın. hasret bitmiş. bende hayırlı olsun dedim

-
Güle güle kullanın gerçekten güzel silah.Biri de bendedir bu gün itibari ile...

sizede hayırlı olsun

-
hayırlı olsun Oktay güle güle kullan.
ama ben senin yaptığın moderatöre hastayım asıl

-
sanada hayırlı olsun, isabetli atışlar
-
hayırlı olsun, bayram ziyaretlerini aksatmayın ha

-
hayırlı olsun, isabetli atışlar
-
Erdem abi sen değiştirdiysen resmini görmek mümkünmü.
yok ben bayram sonrası kavuşacağım, muhafazada henüz yok. büyük ihtimal onu da ilk Taylan beyin silahta görürüz.