Doğru , hatırlattığın için teşekkürler.Unutmuşum gerçekten.AA'yı 1. sıraya koydum Benjamin alınmaz inşallah.
havalılarda ateşlilerde alfabetik sırada, bence alınacak birşey yok.
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
Doğru , hatırlattığın için teşekkürler.Unutmuşum gerçekten.AA'yı 1. sıraya koydum Benjamin alınmaz inşallah.
havalılarda ateşlilerde alfabetik sırada, bence alınacak birşey yok.
bu tetik muhafazası çok yakışır bence ![]()
[Resim Engellendi: http://s11b.directupload.net/images/091125/temp/ew8aspg8.jpg]
keşke bura yerine facebooktaki ankarateam grubuna etkinlik olarakta yazsanız gelmek isteriz hakkaten
niye? ben burada yazılınca gidebiliyorum. siz burada yazılınca gidemiyormusunuz?
ah keşkem, ben o sırada Konya'yı geçmiş olurum .
size iyi atışlar
Bu arada rahat duramadım 2 şarjör hız ölçümü yaptım.
190-195 bar arası basınç vardı.Tam güç.16 grain Fx pelet.Combro Mk4 crono.Ev içi oda ışığında.Değerler şöyle:928-923-928-923-926-922-925-927-927-931
929-934-925-933-933-928-923-927-927-92320 atış sonrası kalan basınç 155-160 bar gibi.Beklediğimin çok üstünde bir istikrar var.Çok sevindim.
Şarjörü yüklemek çok kolay.Sidelever mükemmel çalışıyor.Tetik benim Disco'dan sonra zaten benim için harika.
hızlar gerçekten çok istikrarlı, tekrar hayırlı olsun. silahın ses düzeyi nasıl ?
güle güle kullanın, isabetli atışlar. Çok şık bir kundak seçmişsiniz
sizin telkininiz ile bende Thumbhole kundağa geçtim, sağolun tekrar.
bu arada üzerindeki dürbün ne marka/model?
Unutmuşum Erdem, sen bana "benim hanımın adına faturayı kes ve eve gönder" dememişmiydin
yok abi yine karıştırmışsın, hanımın adına FX revolution üzerine bushnell elite 5-15x40 kesip gönderektin. benim adıma sadece s410 ![]()
benimkini de yollamıyorsunuz, hatırlatmak istedim. bayramdan sonra gönderin lütfen.
birde son seferdeki gibi ev adresine göndermeyelim ![]()
sluglarda yiv-set izleride pek güzel görünüyor
kendinden yiv-setli ![]()
ilk yazdıklarımla çözülmüyorsa bilemem, 15 metrede elimle attığım taş ile güvercin hedefi vururum. o şekilde üretenlere sormak lazım, götürüp gösterin bence, fabrikasında mutlaka hallederler.
bence üreticisine götürüp sıkıntılarınızı anlatın, çözmeleri lazım.
hangi mesafelerde atış yapıyorsunuz?
hangi pelleti kullanıyorsunuz?
kaliteli pellet kullanın.
silahın bütün vidaları sıkımı?
gevşek kundak vidaları silahlarda isabet sorununun en önemli nedenlerindendir.
dürbünsüzmü kullanıp isabet sorunu yaşıyorsunuz?
kalitesiz dürbün-ayakları yine hep sıkıntı yaşatır.
Mustafa abi bence bayramdan sonra yolla arkadaşların silahlarını. bunlar şimdi silah ellerine ulaşırsa bayramlaşma, akraba ziyareti eker hep atışa giderler. evde huzursuzluk çıkar, "almaz olaydınız" sesleri yükselir.
bayramdan sonra gönder bence abi, bayramda İzmir'de Ordu'da Ankara'da huzursuzluk çıkmasın ![]()
![]()
![]()
çok güzel bir bayram hediyesi ![]()
Kadir eline sağlık, ancak rüzgarsız bir zaman yakalarsan çok daha iyilerini yapabilirsin.
ölçüler eblemis Evren'de vardı. o yardımcı olabilir sanırım.
hayırlı olsun, çok güzel bir seçim yapmışsınız.
birde aynı hızda atmıyorlar, farklı hava tüketmeleri normal.
biraz kullanmışlığım var Revo'yu
hemen elime alıp vurabilmiştim yanlış hatırlamıyorsam
12den vurmakta sorun yoktu, ama seri atışla her pelleti hep 12den tabiiki vuramazsınız. ama tek tek sorun yok.
her zaman derim "FX Revo farklı bir sınıf" keşke euro 1.60lara düşse tekrar ![]()