süper olmuş, elinize sağlık.
RaptorX tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
6.30 1. çamlık, 100 metre atışlara devam edelim. hedef kağıdı ve hedeflik (mukavva kutu) getirelim...
-
-
mildot ayarı neymiş? nasıl zor dönüyormuş onu anlayamadım?
-
Osman abi tekrar hayırlı olsun, hava müsade ederse haftasonu deneriz

-
Foruma dünden beri girememiştim. Söylediğiniz güzel sözler için hepinize teşekkür ederim. Erdem le gerçekten keyifli bir çalışma yaptık.
Murat hayırlı uğurlu olsun inşallah.Kamuran yalnız bir söz varya "ucuz ise vardır bir illeti, pahalı ise vardır bir hikmeti" diye, seninde benimde dünkü en iyi gurupmanlarımız ücreti mukabili alınmış Gamo hedef kağıtlarına yapılmış, fotokopi hedeftekiler daha kötü

tesadüfmüdür bilemiyorum

-
İstanbul'daki bütün arkadaşlara selamlar, sizler buluşup mutlu oldukça bende mutlu oluyorum.
Buluşmalarınızın devamını ve aranızdaki arkadaşlağın güçlenmesini dilerim.
-
Hayri bey ürün zaten FZ 35 içinmiş . adaptöre gerek yok bence.
-
Kamuran ve Erdem ikinizi de kutlarım. Daha iyilerini de yapabileceğinize adım gibi eminim.

keşke sende gelseydin, voltran'ı oluştururduk

-
veya silindir başına 2 yerine 4/5 sübaplı motorların daha verimli olması

-
gamo hunter'ı tavsiye ederim. yaylılarda çok beğenerek kullanmıştım.
-
paylaşım için teşekkürler
-
dampayı ters çevirip takın, durum tersine döner ve dürbünün klikleri kurtarmaz ise yukarıdaki işlemi deneyin.
-
RaptorX sen 10 cm. c-t-c yaptıysan bendende 30 cm. beklenirki beni keser :)) Benim 100 metre hedefim olsa olsa yağ tenekesi olur

yatarak destekli, 32 zoom bir dürbün ve kaliteli pellet ile yaparsın. Rüzgar çok önemli tabii ki
-
konuyu biraz daha araştırdım, yanlış anlamadıysam:
Rapid tüplerinin silahın gövdesine bağlandığı adaptör 12ftlb olan modellerde 2 delikli imiş, bu parçanın 5 deliklisi ise FAC modellerinde kullanılıyormuş. Kabaca havanın girişini arttıran bu 5 delikli parçaya Theoben "Fast Flow Adaptor" ismini vermiş.
-
Merhaba Arkadaşlar,
Bursa Team'den Marmara Team'e transfer oldum. Aktiviteler katılmak isterim. Yenilevent/Maslak civarındayım.
Bu arada bana yakın scuba tüp dolduran yer var mı? PM ile dönüş yaparsanız sevinirim.
Herkese selamlar

yeni team hayırlı olsun, ama Ankara'ya transfer olsaydınız sürekli aktivite var bizde

-
ben silahların tekniğinden anlamıyorum, ancak büyük ihtimalle sizinde bulmuş olduğunuz şu bilgiye ulaştım. bilmiyorum sorunuzun yanıtı olabilecekmi.
"The FACs are fitted with our ‘fast-flow’ adaptor and have enlarged ‘thru-porting’. These new and improved features have increased the shots per charge available from a 400cc bottle from between 50% and 150% compared to the original Rapid range. The shot to shot consistency is also improved. "
bu cümleye göre bu yeni adaptör* ve (sanırım) honlama/parlatma ile 400cc tüpten orjinal Rapid serisine göre %50 ile %150 arasında daha fazla atış sayısı elde edilebilmiş, ayrıca atış hızları arası istikrarda iyileştirilmiş.
zaten benim okuduğum kadarıyla PCP ler ve sanırım bütün silahlarda, çalışan parçaların birbirine alıştırılması, pürüzlü yüzeylerin parlatılması gibi işlemlerle silahların verimleri bazı konularda arttırılabiliyor. Büyük ihtimalle kaliteli/verimli silahlarda ticari ismi farklı olsada buna benzer özellikler vardır diye düşünüyorum.
*tahminen atış sırasında basınçlı havanın daha kısa sürede pellet arkasına atılmasını ve daha hızlı bu akımın kesilmesini sağlayarak hava/basınç verimini arttıran bir parçadır. (tamamen tahmin, dediğim gibi bildiğim bir konu değil)
-
Bende,, Tüfenklerime istirahat verdim..dinleniyorlar..çok yoruldular garipler

abi gelip bizim tüfekleri yorsaydın biraz

-
İlker bu arada raider ile de 1 gurupman yaptım, sanırım 9-10 cm c-t-c idi, atışın biri hedef kağıdında olmadığından
onu attım.edit: gurupman boyutunu hedef kağıdına tekrar bakınca değiştirdim
-
bunlarda benim kötü gurupmanlar:
c-t-c 53mm
[Resim Engellendi: http://s4.directupload.net/images/091107/temp/47dq7vdh.jpg]
c-t-c 38mm (sanırım bu benim şimdiye kadar yaptığım en iyi gurupman)
[Resim Engellendi: http://s1.directupload.net/images/091107/temp/vn2yw5oh.jpg]
c-t-c 61 mm bunda niyeyse 6 delik var
sanırım 5 olmadı diyip 6.yı sıkmışım
ama sağ altta en uzak olan değil. o 4. atışımdı 
[Resim Engellendi: http://s4.directupload.net/images/091107/temp/yue9hpev.jpg]