peki dampanın alt-üst parçaları birleştiren kısımları sıkılımı?
RaptorX tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
kundak vidaları gevşek olmasın?
dampa gerçek dampa, dürbünde sağlamsa sıfırlamanın bozulmaması lazım.
-
yine mi? yine mi?

neyse fotoları atın sonra da keyfinizi paylaşalım

-
ayak hakikaten dampa ayak mı? yoksa tek parça ayak mı? forumda yeni olmanız nedeniyle soruyorum, aradaki farkı biliyorsunuz değil mi?
-
Kamuran bey,
lütfen vakitli gelelim ve kronoyu da getirelim
-
o zaman 18g yoktu Türkiye'de. şimdi var ama deneme imkanım olmadı. mantıken ağır pelletlerin daha başarılı olması gerekir, düşme artsada taşıdığı kinetik enerji isabetliliğini arttıracaktır.
-
-
bu kadar kötü olduğunu farketmemiştim

[Resim Engellendi: http://img209.imageshack.us/img209/1889/tgtgfx176metre.jpg]
-
oo süper, hem atış yeri, hem ekip, hem sofra

devamını diler, hasretle fotoğraf ve paylaşımlarınızı bekleriz. Ankara'ya rakip çıksın yahu

-
bu arada bugün ben, takım elbiseyle daha iyi attığımın farkına vardım. bundan sonra atış buluşmalarına takım elbiseli geleceğim

-
Rıfat'ın şahane bir gurubu vardı ?
Rıfat fotoğrafını atta ölçeklendirelim hemen ...
-
2009 FT Dünya Şampiyonasının Güney Afrika'da yapılan ayağını yaylılarda modifiye hw97k'sı ile Sean Orsmond birinci olmuş.
[Resim Engellendi: http://img260.imageshack.us/img260/5114/user1340pic478312541739.jpg]
işin en ilginç yanı ise, bu kişinin 2009 Ocak ayında Field Target'a başlamış olması ve daha öncesinde herhangi bir havalısilah veya atış geçmişinin/tecrübesinin olmaması
yaylı sonuçlar: (ilk üç çekişmiş, diğerleri biraz geriden gelmiş)
98 Sean Orsmond South Africa 77
17 Paul James England 76
6 Dale Anthony Foster England 71
62 Dieter Lubbe South Africa 58
79 JT Kotze South Africa 54
68 Gabriel J Lewis South Africa 50
34 David Gardina Malta 46
4 George Harde Canada 45
38 Kris Debattista Malta 44
43 Andrew Idris Kays Norway 42
44 Adrian Vivian Smuts South Africa 35
37 James Bugeja Malta 32
74 Jacques Janse van RensburgSouth Africa 31
71 Gerrie Ferreira South Africa 29
40 Stanley Shaw Malta 21 -
evetttt, bugün bende ordaydım
Cem çok sağol, ama fotoğrafları daha büyük formatta yüklesen daha iyi olmazmıydı ?
-
Parallax hatası olabilir mi RaptorX?
aynı mesafeye, aynı dürbün ve kaynakla atılıyorsa Parallax hatası olmaması lazım.
-
dürbün hasarlı ya da ayak kayıyor olabilir. Sıkıntının dürbünde olduğu belli zaten.
Başka dampa-dürbünde denemiş dediğinden bunu söyleyemedim. Ama dediğin gibi silah gez-arpacık düzgün atıp, dürbünle saçmalıyorsa, saçmalayanın dürbün-ayak ikilisi olması lazım.
-
-
Mustafa 7 Ekim'de geleceksin, ne zaman döneceksin onu bilemedim?
sende benim cep numaram olması lazım.
-
eldeki en ağır, bc si en yüksek pelletlerden aynı gramdakileri ölçüp tartarak grupman pelleti olarak ayırmak şart bence.Acaba böyle pelletler hani şu her birinin ayrı yuvası olan, kartonlarda satılan match pelletler gibi grupman pelletleri yokmudur piyasada.Silahı ve pelleti tam kalibre etmeden atıcı kendi performansınının analizini yapamaz sağlıklı olarak tabiyatıyla.
bildiğim kadarıyla hazır olarak yok. zaten her silahın sevdiği çap-ağırlık-marka değiştiğinden yabancılar çeşitli çaplarda/tiplerde/markalarda pellet alıp (sampler olarak ortaya karışık pelletlerde satılıyor) silahlarının sevdiğini saptıyorlar. daha ciddileri ise pelletleri tek tek tartıp, çapını ölçüp, guruplayıp atış yapıyor, sonra sonuca göre o marka-tip-ağırlık ve çapta pelletleri yıkayıp, kurutup (bazen yağlayıp) müsabaka için ayırıyorlar. ve katıldıkları benchrest/FT vs yarışmalarda bu özel pelletleri kullanıyorlar.
ağır pelletleri uzak mesafede kullanmak, en azından rüzgarın negatif etkilerini azaltmak için faydalı olur tabii ki.
-
Ben muhmelen motosikletle geleceğim, teker teker taşırım sizi araç giremiyorsa. =)
non

eyooo motorsikletli ekibimizde var.

-
>Ben de gelirim, olmazsa şu yeni bulduğum yeri bir ziyaret ederiz. Aslında otsuz 100ve üzeri metrelik bir yer de var, asfalt, ama araçla girilmesin diye hep yolunu kapatıyorlar. Erdem hatırlar, yıkık binaların orası derenin yanı.
oui