özen göstererek yapmadım, çok daha iyi olabilir doğru dürüst yapılırsa.
benim amacım glad'i görünce "çirkin" diyen kara şişeler var ya? göremezlerse "çirkin" diyemezler ![]()
![]()
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
özen göstererek yapmadım, çok daha iyi olabilir doğru dürüst yapılırsa.
benim amacım glad'i görünce "çirkin" diyen kara şişeler var ya? göremezlerse "çirkin" diyemezler ![]()
![]()
en stealth glad de yarın geliyor
yarın gelmen farz oldu, 6.30 1. çamlık
nefis görünüyor, hayırlı olsun. ![]()
[Resim Engellendi: http://img200.imageshack.us/img200/3111/1003461d.jpg]
fotoğrafçıya bişey olmadı dimi? ![]()
bunun nedeni dürbünün namluya gez ve arpacık gibi yakın olmamasındanmı_____?
evet 2 eksen (dürbün ve namlu) arasındaki mesafe, iki eksen arasındaki açı ve pelletin gittikçe düşme yapması nedeniyle bunların olması normal.
birde tabii silahın atış hızı düştükçe sıfır noktanız yine değişiyor.
Atilla abi maşallah bir İstanbul'da bir Antalya'da ![]()
Cem mekan güzel, keyifli atışlar.
hayırlı olsun abi güle güle kullan, hani eos 1000 alıcaktın ?
o sonra hayırlısıyla .
Erdem abi sen ne aldın
compact dijital fotoğraf makinası .
Ayrıca Erdem abi ;
GelebilirsemMakinayıda getiriyim.Sen makinanı hala almadıysan kurcalarsın... Yada kısaca gösteririm sana..
dün aldım, Kadir sağol.
Kamuran hayırlı olsun ...
Cahit ben şu anda filtreler nedeniyle videoları göremiyorum. akşamıda bekleyemedim. hunting unlimitede göre nasıl bu oyun? birde oyunu nereden buldun? satılıyormu?
hevesinizi bozmak istemem ama cumartesi sağanak yağışlı gösteriyor eskişehir i
poligonda atış noktalarının üstü kapalı, sağnak dediğin 5-10dk sürer zaten.
Serdar eline emeğine sağlık ![]()
Mustafa abiye katılıyorum yaz bitmeden şöyle Eskişehire doğru bi gitsekmi ? Hızlı tren şart değil araçlada aynı hesaba gelir.
bende isterim doğrusu, yakıtı paylaşırsak trenden hesaplı olur. sabah 5.30-6.00 çıkar, öğlen 1-1.30 gibi geri dönmeye başlarız.
tekrar hayırlı olsun. en önemlisi yaptığımız hobimizden keyif almaktır. gerisi detaydır.
isabetli atışlar.
Şimdi arkadaşlar siz bilmezsiniz, bu atom zerrecikleri soğuk havalarda üşür ve birbirlerine sırnaşırlar. Biz pelleti namludan gönderdiğimizde ise kaçışmalarına fırsat kalmaz yolda pelletlere yapışıp kalırlar, tabi devamlı çarpışan pellet ağırlaşır ve yavaşlaşır. Ama yazın bu atomlar daha serbesttir, çayırlarda koşup oynar yazın tadını çıkartırlar. Gelen pellet bunlarla daha az karşılaşır ve ağırlığı da artmaz. Atomik çarpışması da az olur. Ayrıca yaz ve kış zamanlarında haznenin aldığı atomik sayısı farklıdır. Yazın kıyafeti ince olan atomikden hazneye daha çok girer. Kışın kalın paltoları olan atomlar, hazneye az girer ve pelletin itme gücü de bu paltolu atomlar yüzünden sekteye uğrar. Yavaşlaşır. Bu yüzden en güzeli ılık hava ile içine yeni buz atılmış bol şekerli limonatadır.
senin gibi ders anlatan bir fizik öğretmenimiz olsaydı keşke
dersler çok neşeli geçerdi ![]()