dampa ayak ve gamo 4x32 tavsiye ederim.
RaptorX tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Böyle giderse yakında YATAGUN'da FX kalmayacak

kalmasında yenileri gelsin
FXRoyal 400 falan 
-
hakikaten güzel bir yer. tam olarak nerelere geliyor? hem ağaçlık hem rüzgar yok gibi gördüm. google earth den koordinat verebilirmisiniz? bir haftasonu gelelim oralara.
-
tebrikler. atış/mangal yerinizde, muhabbetinizde, mangalınızda çok güzel.

-
bende bugün saat 15.30 gbi paintsign'a gittim. giderken Osman abiyi aradım, o da "öğlen gittiğini ve hedefin orda olmadığımı" söyleyince, yukarı çıkmadım. Bülent kusura bakma, özür dilerim.
Bülent hayırlı olsun
Ankara'daki gladiatör sayısı T12yi geçti sanırım. -
Bende hepinize teşekkür ederim...Bu arada Bülent'in, 100 metreye koyduğumuz hedefini almışmıydık...arazide unutulup kalmasın,zira her zaman lazım olacak kullanacağız ..bileniniz varmı?
almadınız mı?

-
Allah Allaah... Ne oldu AnkaraTeam'e bu hafta yahu? Göze geldik... Neyse, olanlar olmayanları aratmaz

Sevgiler,
olmayanlar arasında sen vardın ???

-
evet gayet eğlenceli olur, böyle yivsize can kurban, gatling mübarek.
-
-
hay maşallah

ama önemli olan işlevidir

-
Tabiiki doğrudur Katılıyorum, grupman; hemde ideal ölçülerde yapmak zaten her babayiğidin harcı olmadığı gibi Predatörde bu hiç olmaz.Dediğim gibi Bu pelet av amaçlı yumuşak dokuda tahrip gücü yüksek pelettir.
Birde mesafe uzadıkça zaten dünyanın en iyi peleti bile olsa ( Bence JSB firma peletleridir JSB,FX,AA Diabolalar ) grupman dağılacak ve uzak ara olacaktır.
selamlarımla..Ahmet bey harikasınız bu konu da ancak bu kadar tasvir edilebilirdi...

-
bi aksilik olmazsa bende katılıyorum tüfek almadan önce buluşmalara katılıp en dogru kararı almak istiyorum pt-80 lerle kısa mesafede yine oradayız

gitarı da getir, hedef yapalım

-
bir ürünü sepete atıp, nakliye yerini Türkiye seçemiyorsun, yani hiçbir şey yollamıyorlar Türkiye'ye

-
malesef öyleymiş. 4x dan büyük büyütmeli dürbün göndermiyorlarmış

-
artık dürbün yollamıyorlardı. dürbün ayağıda mı yollamıyorlarmış?
-
hw97KT bence mod56 ve mod470'e rakip olarak özellikle FT'ciler düşünülerek üretilmiş. FT ciler kendileri bu tip kundaklar ve ayarlı butt pad'ler takıyorlardı, bunu fabrikasyon olarak sağlamışlar. orijinali kadar yakışıklı görünmesede fonksiyon olarak kullanımı daha iyi olacağı kesin.
hw100'de 200g hafiflemiş, öncekiler 3.8kg dı diye hatırlıyorum ki bu hw100 için önemli bir ayrıntı idi.
-
Uzun süre silahı elinize almayacaksanız hafif yağlandırılmış bir bezle metal olan kısımları silin. Çok ince yağ tabakası paslanma ihtimalini yok eder. Kılıfında dipçiği yere basacak şekilde dik koyabilirsin.
uzun süre kullanmayacaksınız namlu içindende hafif yağlı bir bez geçirin, namlu içide özellikle rutubetli yerlerde pas olabiliyor.
-
haftasonu Ankara'da olursam mutlaka gelirim.
-
chairgun 3 indirdim. ne zamandır inceliyorum. güzel bir program. ancak basıncın hıza etkisi ile bir menü varmı? bulamadım. fx glad için en uygun sıfırlama mesafesini deneme yolu ile 16 metre gösterdi.
doğru, 16-20m arası yi oluyor. basıncın hıza etkisini ancak kendi silahının hızını ölçerek saptayabilirsin. üç aşağı beş yukarı buradaki verilerde senin silahına uyar.
-
30 mm dampaya ihtiyacım var ve hiç bir yerde bulamıyorum.acaba yatagundan 1 inç lik modeli alsam ve bunu kaynakla filan 30 mm cevirebilirmiyim malzeme müsait midir buna?
bu şekilde bir değişikliği çok hassas yapamazsanız, dürbünü hiç ayarlayamazsınız. https://www.airgunturk.com/www.opticswarehouse.co.uk de 30mm dampa vardı.