Mustafa bari evi değiştirmişken Çamlıklara, Paintsign'a yakın bir yere taşınsaydın ?
RaptorX tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Mustafa gözünaydın, güle güle kullan.
-
ne için ayırmak istiyorsunuz? herhangi bir müdahalede bulunmak için teknik bilgi ve donanımınız yok ise, ki siz İzmir'de ikamet etmektesiniz, bence bir sorun varsa fabrikasına götürün. hem garantisi de devam eder.
-
optima lar zaten kaliteli dürbünler değil. hangi silah üstünde kullandığınızı bilmiyorum ancak tepmesi olan bir silahta dampa ayaksız olarak kullandıysanız bozulmuş olabilir. yeni ise aldığınız yere götürüp değiştirmelerini isteyin.
-
güzel bir gündü, yeni arkadaşlarla da tanıştık. herkeze teşekkürler.
-
buluşmadan korkma geç kalmaktan kork

-
hayırlı olsun, dampasız hem sıfırlama zor olur, hem dürbününüz tehlikededir.
-
optik nişan cihazlarında (dürbün, reddot vs) yanda ve üstte 2 adet ayar düğmesi vardır. üstteki yukarı-aşağı, yandaki sağ-sol ayarını yapmaya yarar. önce 10m'ye bir a4 kağıt (veya hedef kağıdı) koyup belli bir noktaya destekli nişan alıp 3 atış yapın. diyelimki vuruş noktası nişan aldığınız yerin üstünde, o zaman üstteki düğmeyi çevirerek ve tekrar atış yaparak vuruş noktasını aynı hizaya getirin. yukarı-aşağı vuruş noktasını ayarladınız, ama diyelimki nişan aldığınız yerin sağını vuruyor, o zaman yandaki düğme ile yatay ayarını yapın.
kaliteli optik nişangah ve kaliteli pellet ile bu işlem kolayca yapılır. ancak reddot silahın üzerinde sabit durmazsa, kalitesiz pellet kullanıyorsanız, kundak vidalarınız gevşekse sıfırlama yapamazsınız.
-
arkadaşlar silahlarınız hayırlı olsun, yarın görüşmek üzere
-
hayırlı olsun, isabetli atışlar. buluşmalara da bekleriz

-
musluk contası takmadan önce :
bu soruna neden olabilecek şeyler:
1. Diana'ların dürbün kızakları problemli olabiliyormuş.
2. eğer dampadan dolayı alt vurduğunu düşünüyorsan, dampayı ters tak (ön-arka). o zaman yukarı vurması lazım, yine aşağı vuruyorsa, silahın dürbün kızağı eğiktir. 1. maddeyi doğrulamış olursun. bu durumda röntgen/fotoğraf filmlerinden küçük parçalar kesip dürbünün arka kısmı altını gerektiği kadar bunlarla besle.
3. imzanda yazan dürbün ile sıhhatli sıfırlama/ayar yapamayabilirsin, bildiğim kadarıyla o dürbünü de kullanılmış almıştın. mod54'ün tepmeleri sonucu iç mekanizmaları hasar görmüş olabilir.
-
yine chairgun programını kullanarak, mil-dotların her biri ne mesafeye atış yapar onuda görebilirsiniz. mil-dotlu dürbünleri bu işte kullanmak her mesafeye ayrı klik ayarı yapmaktan bizi kurtarıyor. sıfırlamanızı belli mesafeye yaptıktan sonra her bir mildot'un ne mesafede vurduğunu saptayıp (yalnız burada ya çok iyi mesafe tahmini yapabilmek, yada kaliteli bir dürbün kullanarak netlediği mesafeye göre) ona göre nişan alabilirsiniz.
ayrıca gladiatör'de 3 güç ayarı var biliyorsunuz. en düşük güçte 20-21 m. ye sıfırlandığında, orta güçte 50, tam güçte 100 m yi vurabiliyorum. ancak bu silahtan silaha değişiklik gösterebilir, ve ufak tefek ayarlamalar gerektirebilir.
-
bu zamana kadar havalı silah diye kendimize eziyet etmişiz. bu gladyatör gelinceye dek. ilk defa bu kadar zevk aldım. attığınız iniyor. bu para bu silaha verilirmi diyenlere tek cevabım, hayatınızda en büyük hobiniz buysa eğer verin acımayın.
tekrar kavuştunuz herhalde
tekrar güle güle kullan . -
bu silah ile ilgili teknik veri var mı?
-
hayırlı olsun, güle güle kullan.
-
"cesaret isteyen pcp tufek uretimiyle hatta simdi de AT44 pump action gelistiriyorlar (ya da gelistirdiler)" birincisi "cesaretleri , bilgi -imkan ve yeteneklerini aştığı" için bu ürünler bu halleriyle piyasaya sürülüyor ve kullanıcıya ulaşıyor. Ama buna neden olan tabii ki kullanıcınında çok cesaretli olmasından kaynaklanıyor. firma benim bildiğim kadarıyla birşey geliştirmiyor, kendilerinde dünyada üretilen bütün PCPlerden birer ikişer var, ve bunları söküp inceleyip patent konusuna takılmamak üzere ufak değişikliklerle benzerini yapıp piyasaya sürüyorlar. şimdi Ar-Ge maliyeti yok iken bari Kalite için birazcık bütçe ayırsalar bu sıkıntılar yaşanmaz diye düşünüyorum.
sonuçta "yollayın fabrikasına yapıp geri göndersinler" haricinde bu konuda bişeyler yazmaya, kafa yormaya gerek yok. bu konuda kafa yorması gereken firmanın kendisidir. o yormuyorsa, bizlere susmak kalır diye düşünüyorum.
-
arkadaşlar ben yeni katıldım at44-pa aldım çok kullanışlı ve çok kaliteli
hayırlı olsun, güle güle kullanın.
-
bu sefer kaçırmam umarım
2000 küsür şişe artmıştı demiştiniz sanırım 
-
cuma günü yola çıkarım, salı-çarşamba-perşembe akşamı 1-2 saat olabilir.
-
BursaTeam üyeleri, bu hafta iş için Bursa'da olacağım. Müsait olan arkadaşlar ayarlayabilirler ise bir akşam tanışmak isterim.
görüşmek üzere