Ne kadar ekmek o kadar köfte bu işlerde
at44 fiyatına daha kaliteli bir PCP var mı acaba ?
biraz daha pahalıda olsa pompasıyla beraber bir Benjamin Discovery var, yurtdışı fiyatları ülkemize göre daha düşük ve kalite/standart olarak çok daha iyi.
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
Ne kadar ekmek o kadar köfte bu işlerde
at44 fiyatına daha kaliteli bir PCP var mı acaba ?
biraz daha pahalıda olsa pompasıyla beraber bir Benjamin Discovery var, yurtdışı fiyatları ülkemize göre daha düşük ve kalite/standart olarak çok daha iyi.
kelime oyunları "o paraya fabrikasını alırım" ile başladı hatırlatırım. bunun yanında benimkiler devede kulak kalır ![]()
neyse bu konuyu fazla uzatmayalım, afiyetimiz kaçmasın. ayrıca bu milli fabrikamız güzel-kaliteli bir PCP yapsın, bende alırım. Ama güvenlik/kalite/standartlar konusunda hiçbir tereddütün kalmaması kaydıyla.
T12 ile kaç bar kaç şarjör hesabı yapıp matematik jimnastikleri yapacağıma
200 bar doldurup; 3 şarjör x 12 = 36 atış, bu kadar matematik yeterli, jimnastiğe hiç ihtiyaç yok ![]()
O kadar da değil Raptorx hocam.Fazla da abartmamak lazım
Sizin kibritler isveçten gelirken bir kaç ülke gezmiş bir avrupa gezisi yapmış sadece o kadar diyelim
siz abartınca bende abartmadım, bir T12nin fiyatı at44-10un 3-5 katı değil ki? 3-5 katı fiyata hiçbir şeyin fabrikasını da alamayız
bunlar sizin esprinizdeki abartmalardı.
"yanar/yanmaz" demedim "yanarken/yanmayabilir" dedim ki birşeyi abartmış değilim bence. iyiside var, ortasıda, kötüsüde. hiç fabrikasına geri gitmemişi de var, 3-5 kere gitmişide var. namlusu iyi olanı var, kötü olanı var, lw olanı var. üzerinde "lw" yazıp "lw olmayanı" var
tüpünün 1., 2., 3., nesil olanı var.
nesi yok? "standardı" yok malesef ![]()
ama o kibritlerin bazısı kendi kendine yanarken bazısıda hiç yanmayabilir ![]()
problem yok, misafirlerim vardı o yüzden gelemedim. görüşmek üzere.
yine güzel bir buluşmayı kaçırmanın üzüntüsü içindeyim, ama önümüzde daha birçok güzel buluşma olacağını bilmenin rahatlığını yaşamaktayım. gelecek seferlerde buluşmak üzere ...
hayırlı olsun, bu fiyata süper olmuş .
aşağıdaki linkte bizim yaptığımız hız ölçümleri ve basınç değerlerini görebilirsiniz, bu değerleri chairguna girerseniz yaklaşık olarak sizin silahınızında vuruş noktalarını görebilirsiniz.
Caner bey,
birincisi farklı hızlarda atılan cisimlerin aynı yolu izlemeleri fizik kurallarına göre mümkün değildir ki bunu zaten biliyorsunuzdur. diğer sorularınızın cevapları ise chairgun programını indirip, kullanarak rahatlıkla bulabilirsiniz. havalısilahlarda kaç cm altı vurur, nerde tam hedefi vurur konuları sıfırlama yaptığınız mesafe, silahın hızı, pelletin özellikleri vs gibi etkenlere bağlıdır. kaç barda nereyi vuracağını bilmek için ise, silahınızı 200 bara doldurup, her atış hızınızı ölçmeniz, bu sırada silahta kalan basıncıda yanına not ederek, hangi basınçta ne hızla atabildiğinizi kayıt altına almanız; daha sonra yine chairgun programına bu verileri girerek kaç basınçta ne mesafede nereyi vuracağını görmeniz gerekir.
Evren tekrar hayırlı olsun, ben gelemedim ![]()
Şu anda dürbünü ABD'den nasıl getireceğimi araştırıyorum. Ekimde bi arkadaşım gidecek bakalım kandırabilirsem bavuluna attırmaya çalışacağım. Yalnız dürbünün teknik verilerinden anlayanlar bu dürbünün min. kaç metreye netleme yapabildiğinide söyleyebilirlerse iyi olur.
en doğrusu Barska'ya mail atıp sorman olur. hızlıca geri döneceklerini düşünüyorum.
burada guctony arkadaşımızda var 10-40x50sinden, ancak buluşmalara pek gelemediği için görme-deneme fırsatım olmadı. bildiğim kadarıyla memnun, yalnız min focus uzaklığı 15-20m civarı diye hatırlıyorum, ama emin değilim.
hayırlı olsun, güle güle kullanın ama 8-32x56 olması lazım ; 34x değil.
ellerine sağlık Furkan, paylaşım için teşekkürler.
ben erken ayrılmak zorunda kalsamda AnkaraTeam klasiği güzel bir gün geçirdik. bütün arkadaşlarıma teşekkürler.
Bu arada cmblc'nin yayıda bizim silahları aratmaz. üstünde dürbünüde ruhlusuda mevcut , ağırlık hw97k ayarı ![]()
bu resimlerde özellikle özel efektmi kullanıldı yoksa objektif buharmı yaptı
telefonun objektifi biraz kirliymiş sanırım, romantik puslu fotolar olmuş ![]()
hayırlı olsun Osman abi, silah artık güvenlik açısından içine siner, rahat rahat kullanırsın.
bu arada istersen krono ölçümlerini de yaparız
bir 100 pelletcik kullanmak gerekir.
başınız sağolsun Murat.
bende tekrar Mustafa abiye çok çok teşekkür ediyorum
, silahım gıcır gıcır ve gümbür gümbür geri geldi.
yaklaşık 25000 atış yapmışım, bir bakım gerekmekteydi. ![]()
dün 180 bar - 130 bar arası tam güçte 72 atış yaptım, atış sayısı belki 5-10 tane artmış olsada daha büyük tüp nedeniyle daha da istikrarlı hızlarda atış yaptığını düşünüyorum. Krono olmasına rağmen pellet harcamaktan çekindiğimden (tamamen duygusal
) krono ölçümü yapmadım ![]()
ayrıca herkeze iyi dilekleri nedeniyle teşekkür ederim.
Osman abi seninde fotoları çekmiştik dün, onları niye koymadın?