ayrıca meseduzu de başlamıştı ama bitirmedi henüz sanırım
RaptorX tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Tebrik ederim,T12 İçin ilk ahşap kundağı siz yaptınız..
Osman abi ilk ahşap kundağı ERKUT yapmıştı diye hatırlıyorum, linkini bulamadım ama bulunca ekleyeceğim.
-
ellerinize sağlık, avatarda görmüştüm ama detaylı fotoğraflarına bakmak daha bilgilendirici oldu.
-
Hatsan'ın Evanix yapması hiç bir probleme ya da kalite düşüklüğüne yol açmaz bence.Renault da bu ülkede üretiliyor ve eski TS 12 modelleri Fransa'dan daha iyi üretiliyor diye belge almıştı fabrika.Artık teknoloji ve herşey değişti.Global bir dünyadayız.Bozuk mal yapan artık 1 kere bilse olsun satamıyor,anında herkes haberdar oluyor.Yerli malımız eğer Evanix'i yaparsa çok ucuza servisi iyi olan PCP lere kavuşacak insanlar.Yabancılara bu kadar para akıttığımız yeter artık.

nasıl yaratmaz? bahsettiğiniz marka yaylıları bile aynı kalitede üretmiyor (üretemiyor demiyorum, gereksiz gördüklerinden veya 3-5 kuruş maliyet artacağından üretmiyorlar). üstelik bozuk malları patır patır satılıyor, problemi olanlarda geri yolluyorlar. tamir edip geri gönderiyorlar. ki bu azınsanmayacak bir yüzdeyle oluyor. siz ya okumuyor yada okuduklarınızı görmezden geliyorsunuz.
Renault veya başka otomobil üreticilerine gelince, o fabrikalara standart dışı, markanın onaylamadığı pul-vida bile giremez. Renault-Ford-Toyota bunlar global markalar, daha kurumsallaşmamış bir aile firmasıyla karşılaştırmak abesle iştigal olur.
-
FX Royale 400 şu anda FX Airguns sitesinde görünmemesine rağmen ABD'de (airguns of arizona) satışa sunulmuş, özellikler:
Sitede yazılanlara göre FXin sahibi Fredrik Axelsson ile Ben Taylor (Theoben) kafa kafaya vererek Ben'in valf ve önyükleme bilgi ve tecrübesini ve FX tasarımını ve kalitesini birleştirerek bu silahı yaratmışlar.
özellikler:
sökülebilir 400cc tüp
Quick Fill
Manometre
Side Lever Kurma
12li şarjör (4,5mm de 16lı)
Thumbhole Stock Ceviz veya Sentetik
Ayarlı Kundak
2-Stage ayarlanabilir tetik36+ ft/lbs güç .22 kalibrede (16g pelletle 990-1000 fps namlu hızına karşılık gelir) (20ft/lbs .177)
bir dolumla 60 atış .22 kalibrede
50 yardada 1/2" grupman (fabrikası 40metrede 1/4" gurupman yaptığını belirtmiş)
müsabaka sınıfı Lothar Walter namlunamlu uzunluğu :49.5cm
toplam uzunluk: 102,23cm
ağırlık: 2950 gram (ceviz 3085gram)sentetik kundak
[Resim Engellendi: http://img189.imageshack.us/img189/429/royale400synthetic.th.gif]ceviz kundak
[Resim Engellendi: http://img189.imageshack.us/img189/6902/royale400walnut.th.gif]bu arada silahın görüntüsü Theoben HFT 500 modeline çok benziyor:
[Resim Engellendi: http://img189.imageshack.us/img189/5364/hft500.th.gif] -
Sabah,Ben Erdem ve Dopamine Buluştuk biraz stres boşalttık...
Köy Kahvesinde cay içip döndük..
[Resim Engellendi: http://s11b.directupload.net/images/090620/temp/al98p7vs.jpg][Resim Engellendi: http://s5b.directupload.net/images/090620/temp/ib5efc4l.jpg][Resim Engellendi: http://s5b.directupload.net/images/090620/temp/iloadlpg.jpg][Resim Engellendi: http://s1b.directupload.net/images/090620/temp/796ykeo2.jpg]
bu arada fotoğraflardaki 3. şahıs dopamin değil, benim başka bir arkadaşım.
-
Bülent'in silahının hava kaçırması sanırım kesildi. valfin alışmasıyla sorun çözüldü gibi, bugün biraz atış yaptık. S10 tetiği kesinlikle AR6'ya göre daha yumuşak, şarjörün takılıp-çıkarılması biraz zorlama ile oluyor gibi, ama sanırım kullanıldıkça o da yumuşar. Ayaklar nedeniyle dürbün ayarı yapılamadığından isabetliliğine bakamadık.
-
Uyanamadım arkadaşlar , alarm kurdum ama uyanamadım beynim alarm sesini es geçmiş, eşim uyandırdı hani gitmedin mi sen dedi saat 8 olmuş
Sonra da kahvaltı falan derken gelemedim.Gece 3'te yatınca ben de uyanamadım. Şu buluşma işini biraz daha geç bir saate alsak diyorum...
miskinler geç saatte buluşabilirler

-
hayırlı olsun Bülent, sorun çözülür nasıl olsa. hava kaçırması hissedilir duyulur seviyedemi? yoksa akşamdan sabaha basınç kaybı şeklindemi oluyor? fotoğraflarınıda koyarmısın? seninkinin kundağı nasıl merak ediyorum.
-
arkadaşlar öğrenmek istediğim evanıx ar6 ile huntıng master ar6 farklı mı.saygılar
hayır, ikiside aynı silah
-
buradaki atış serisine göre:
yaklaşık 20-22 atış,
buradaki atış serisine göre:
6-7 atışı stabil olarak yapıyor.
zaten S10un imalatındaki neden bence ar6 nın sadece stabil 6-7 atış yapabilmesi yüzündendi, ayrıca tetiğinin ağır oluşu, ve şarjörünün sadece 6 kapasiteli olması gibi kötü yönlerini bir nebze gidermeye çalışmışlar S10 ile.
-
Arkadaşlar en sonunda hedefime ulaştım ve Evanix S10 aldım.Güç perfect. Mükemmel bir alet bu çıkardığı ses de baya ürkütücü yanında birde moderatör aldım ve sesini tamamen kesiyor .En kısa zamanda grupmanları deneyip sizlere foto ulaştıracam.
hayırlı olsun Hakan

-
ben gelemiyeceğim galiba düğüne gideceğiz

sabahın 6sında ne düğünü yahu???

-
Ben de geliyorum hocam. Tanışalım. Bu arada yanımıza almamız gereken ekstra bir şey var mı? Ya da tam nerede olacağız?
9 gibi gelirseniz PSnin park yerine bakın, erken gelirseniz PS yanındaki yoldan yukarı tepeye çıkın, tepede sol tarafta çamlık var.
-
bir aksilik olmazsa ben 6 gibi çamlıkta olurum.
-
Ortamın gereksiz yere gerildiğini düşünüyorum. Ben dürbünü 500 dolara almadım. All-clear (Adaşım) arkadaşım sağolsun fiyat konusunda epeyce yardımcı oldu. Yabancı sitelerde satılan dürbünlerin fiyatları Türkiyeye gelince en iyimser tahminle iki katına çıktığı göz önüne alınırsa ne kadar zara etmiş olabilirim ki.(Taş çatlasa 100 ytl) Buna karşın dürbünü görerek aldım. All-Clear' a verilen tepkilerin zaman zaman fazla duygusal oluğunu düşünüyorum. Kimsenin kimseyi savunması gerekmez.Sonuçta All-Clear ile her hangi bir eş-dost-akrabalık bağlantım yok. Lütfen olay Türk filmi usulü ortaya adamı alıp paslaşarak dövme durumuna gelmesin.
gerilen bişey yok bence, dürbününüz hayırlı olsun güle güle kullanın. siz sordunuz bazılarımızda fikrini belirtti. Buluşmalarımıza bekleriz.
Benim için sorun yok.Siz diye başlayıp sen diye biten bir tutar üzerine zaten konuşmak yersiz.Ben forumlarda isimlerini nadiren duyduğum kaliteli dürbün markalarını yazdım barskayla ilgili başımdan geçen olaylarıda anlattımki bence ciddi alıcılar için yararlı bir bilgi olacağı kanaatindeyim.Onun için daha fazla bir şey yazmayacağım.İyi atışlar.
bizcede sorun olmadığını yazmıştım zaten, herkez tecrübelerini paylaşacakki forumdaki bizler yeni şeyler öğreneceğiz. sayenizde Sightmark dürbünleride görmüş tanımış olacağız. Tekrar sağolun. hatta canerkeser arkadaşımız buluşmalarımıza katılabilirse dürbünü inceleme fırsatımızda olabilecektir.
-
179 200 dolar a satılan bir dürbünü kullansam ne olur kullanmasam ne olur
elimde 200 dolarlık çin malı dürbün var gerek yok 2 cisini denemeye,bun dan da memnunum
,siz bu dürbün ün çin de yapılmadığına nasıl kanaat getirdiniz? dürbün yapılırken adamların başındamı bekledin? yada üzerin de made ın chına yazmadığı için mi çin malı olmadığına kanaat getirdin?3 ün 5 hesabı diyorsun kendin 3 e alıp 5 satıyorsun 2 ci el ürünü ? türkiye de dürbün yok diye 179 200 dolara satılan dürbüne 500 dolar istemen buraya mesaj atmama neden oldu,ürün senin kaça satarsan sat, arkadaşımız başlık açmış yorum bekliyor o dürbünü kullanmasak bile fiyatının astronomik olduğunu belirtdik
bu başlık satılık ilan başlığı deyil,tavsiye öneri için açılmış bir başlık 
Kadir fiyata birşey diyemeyiz, serbest piyasa koşulları geçerlidir. alan ve satan memnun, üçüncü kişilere susmak kalır

-
alan ve satan memnun olduktan sonra problem yoktur. ama sonuçta bu marka bilinen bir marka değil, yabancı havalısilah forumlarında da kullananı görmedim. Kullanılmaması kötü anlamına gelmez ama referansı olmayan bir markanın hele kullanılmıyorsa/kullanılmadıysa tavsiye edilmesi pek mümkün olmaz.
bende sadece internet üzerinden inceleyip, yorumları okuyarak bir dürbün almıştım. Çin malı idi ki, kaliteli yapıldıktan sonra ne malı olduğunun bence önemi yok. Hem ben severek kullandım, hem sattığım arkadaş (aytapfa) severek kullanıyor. markası FTX, sanırım ülkemizde 1 tane ve yurtdışındada çok fazla kullananı yok. Bu markayı sorsalardı, Çin malı olmasına ve pek bilinmemesine rağmen kullandığım için tavsiye ederdim.
İnsanların hiç bilinmeyen bir markayı kullanmadan tavsiye etmelerini bekleyemeyeceğiniz gibi, tavsiyede bulunanların bilindik ürünlere/markalara yönlendirmelerinide garipsememek gerekir.
-
-
Bu hafta Evanix Blizzard S10 um geliyor insallah. Hatsanla vedalasayim istedim.

hayırlı olsun, keyifli atışlar.