birde minimum 10-15 yardaya odaklanabilen bir dürbün almanızı tavsiye ederim. yoksa yakın hedefleri netleyemezsiniz.
RaptorX tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Bir de -Leapers 5th 6-24x50 var. 650 YTL fiyat biçilmiş.
SIGHTMARK 8.5-25x5 ise 750 YTL deniyor.
Bu dürbünleri gören bilen, kullananlardan fiyat-performans olarak görüş rica ediyorum...leapers 6-24x50 yi kullandım, optiği güzel, fakat önden parallakslı ve çok fazla para istenmiş bence. ben yaklaşık yarısına almıştım, amerikada 4te1 fiyata zaten.
diğerini bilmiyorum.
-
çok güzel veriler, ellerinize sağlık

-
hayırlı olsun, isabetli atışlar.
buluşmalarımıza da bekleriz.
-
benim dikkatimi çeken nokta:
S10 için satılan sitede normal namlulu ve namlu ucunda ses kesicivari küçük bir muzzle ile fotoğraflanmış (ki orijinal sitesinde de bu fotoğrafları var) fakat özellikleri pyramidair sitesinden alınıp Türkçe'ye çevrilerek yazılmış ve sesi düşük-orta olarak belirtilmiş. Fakat pyramidairdeki silahların namlusu ceketli "shrouded" . Şimdi ceketli namlulu iken silahın düşük-orta ses çıkartması normal olabilir, ama satıştaki standart namlulu silahın üstündeki küçük seskesici ile bu kadar düşük ses çıkartacağını sanmıyorum?
-
Blizzard S10 biraz ehlileşmiş hali. namluları iyi bence
-
Bülent merhaba,
blizzard S-10 satılıyormu şu anda?
-
Erdem,Hava cok sıcak olmuştu saat 13.00 de PS den ayrıldık,Mustafa ve Ahmette gelmişlerdi..Görüşemedik sağlık olsun..Hayırlı yolculuklar dilerim..
demekki umutlarım doğruymuş ama ben gecikmişim
haftaya görüşürüz 
-
sniperx benım liseden sınıf arkadaşım 13 yada 14 yıldır bırbırımızı gormuyorduk atış buluşmamızda bırbırımızı görunce cok şaşırdık ve ben cok mutlu oldum kadir ile karşılaştığıma
biriniz 32 biriniz 30 yaşında görünüyorsunuz, kim kadayıftı?

-
tekrar hayırlı olsun. bu arada Walther 8-32 dürbün nasıl? kalitesi, istikrarı (aynı mesafeyi hep aynı metrajda gösteriyormu?) mil-dot'u ? ayarları vs. bilgi verirseniz sevinirim.
-
bugün bende sabah 6da çamlığa gidemedim, Kamuran'la gitmeyi planlamıştık, o gittimi bilmiyorum.
öğleden sonra 2 gibi paintsign'a gittik ailecek. orada birileri olurda 2-3 sıkarım diye çok heveslenmiştim, hele Osman abiden çok umutluydum.ama kimse yoktu

yarın yine Bursa'ya gidiyorum ve 1 hafta yokum.
-
Mahmut ellerine emeğine sağlık

bahsettiğim Schmidt-bender FT dürbün en yakında olan
[Resim Engellendi: http://img37.imageshack.us/img37/3535/ss858772.th.jpg]
-
resimden çok güzel bir tüfeğe benziyor
acaba fiyat olarak ne kadar olur
tüpüde büyük gibi duruyor biraz ağırdır heralde
12ftlb modelleri İngiltere'de 650 pound, FAC versiyonları daha satışa çıkmamış, bu nedenle fiyatını bilemiyorum. ve ağırlığı yukarda yazdığım gibi 3.3kg imiş.
-
yurtdışında piyasaya bu aralar sürülecekmiş, ilgimi çekti.
silah zaten diğer BSA'larda olduğu gibi dünyaca ünlü dövme çelik BSA namlusuna sahip. ceketli (shrouded)
regülatörlü
ayarlı müsabaka tetiği
ceviz kundak
285m/s namlu çıkış hızı,
bir dolumla 50 regüle atış
vs vs özelliklere sahip.
FAC versiyonu 109cm uzunluğa ve 3.3kg ağırlığa sahip.[Resim Engellendi: http://img195.imageshack.us/img195/4806/gunbigr10.th.jpg]
-
Şişe ağacı süper

meyveli ağacı taşlarlar ama

-
5mm silahlar aslında çok güzel bence. hem 4.5mm ye yakın hızlara hem 5.5mm ye yakın tahribat gücüne sahipler. Ancak dünyada çok fazla satılmıyor, her markada bu çapta silah ve mühimmat bulunmuyor.
ABD'de bir miktar kullanıcısı var, bu modaya Steyr LG110'da katıldı ve geçtiğimiz aylarda 5mm silahını piyasaya sürdü.
-
Osman abi envanteri güzel toparlamışsın

-
hayırlı olsun, güle güle kullanın

-
dün Kamuran ile sabah 06.15 gibi buluşup 9.00a kadar atış yaptık. sonra köy kahvesinde çay-poğaça-muhabbet ardından evlere dağıldık.
-
korkacak bişey yok, dediğim gibi bu da uyar. sadece biraz uğraşmak lazım
başka arkadaşlardan "şak" diye uyacak olanı bilen varsa yardımcı olur.