malesef uymuyor, uydurmak lazım. bipodun bağlantı yerine bakın, orayı bipod aparatının neresine takabilirsiniz?
RaptorX tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
bende de bundan var. iş görür. yalnız FX bipod aparatına bağlayabilmek için modiflemek lazım. ama nasıl diye sormayın ben yapmadım
elinizden geliyorsa geldiği zaman ne yapmanız gerektiğini anlarsınız zaten. -
hayırlı olsun , isabetli atışlar.
-
silahınız hayırlı olsun. güzel gurupman, elinize sağlık.
-
-
-
-
Tonguç bu aralar iyice sardırdın , kolay gelsin, güzel bilgiler edineceğimize eminim. denemelerini krono ile ölçüp bizimlede paylaşırsan seviniriz.
-
-
Ben sabah kafayı pencereden uzatırım.. umarım yagıs yagmaz ve yerler ıslak olmaz.. yoksa yatar atış

Yoksa acayip özledim sohbetleri ve atışları

Bugün bir hayli yağmur yağdı, tepenin yolu malum, çok kesin konuşmamak lazım ama yağmur yağdığını görürsem ben gelemem.
eee yağmur yağmıyordu, niye gelmediniz? nefis bir gündü.
-
-
97k yı bu işlere karıştırmayalım lütfen

kesinlikle
güçsüz diyorlar ama tadını bir alsalar 
-
karizmadan mı bahsedildi?
[gallery]715[/gallery]
-
Bendeki Tasko'da da üst taret hemen hemen en üstte.Bendeki dürbün de 4*16-50 ve de 10 metreye sıfırlasam bile üst alt ayarı en üst noktada kalıyor.Acaba nikko tek parça ayarlı dürbün ayağı alsam bu sorunu çözebilir miyim?Ustalar bir yardım ederse sevinirim bu konuda.
eğer taret ayarları çalışıyorsa, normal şartlarda ayarlı ayağa gerek yok. arka ayakta dürbünün oturduğu alt kısma 2-3 parça negatif film (veya kola kutularından keseceğiniz parçalardan) koyarak dürbünün arka kısmını yükseltin. o zaman ayarları kurtarır, daha uzaklara sıfırlama imkanına kavuşursunuz.
-
-
-
bütünleşip, kullanmadan karar vermeyin. revo nun verdiği hazzı başka tüfek veremez.
işte bu nedenle farklı bir sınıf demiştim. seri atışın keyfi, dürbünden hedefte arka arkaya delik açıldığını görmek başka bir keyif

-
Revolution yarı otomatiktir, ve bence farklı bir sınıftır. 12li şarjörü doldurup taktıktan sonra kurma kolu ile uğraşmaz sadece tetiğe basarsınız. Gladiatör ise tam güçte Revo'dan daha güçlü, 3 güç ayarı ve en büyük tüp hacmi (645cc) ile öne çıkmaktadır.
-
hayırlı olsun, isabetli atışlar.
-
bende bunun olmasından korkuyorum. pellet-mesafe-rüzgara göre kliklerle uğraşıp durmamak lazım, dürbünler markalıda olsa hep çin malı. nasıl düzeltilir bilmiyorum, bizim TheNighthawk dürbün kurcaladı, birde Teknosman uğraştı. belki onlardan bir fikir gelebilir.