Hasan bu modelde bu kadar az km de araç, hakikaten süper. ancak kullandınmı bilmiyorum ama bva araçlar biraz hantal oluyor, otomatiğin kullanım rahatlığı çok iyi olsada, düz vites tavsiye ederim?
RaptorX tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
hayırlı olsun, güle güle kullanın.
-
-
-
Tonguç geçmiş olsun, umarım silaha/namlusuna zarar vermeden halledebilirsin.
-
arkadaşlar çevreye duyarlı olmanın kötü bir yönü yok, denildiği gibi bu attığımız pelletlerin zararları uzun vadede etkili olsada, zararı olduğu bilimsel bir gerçek. damlaya damlaya göl oluyor, ve temiz su kaynaklarının günümüzdeki önemide yadsınamaz.
bu ülkeyi, dünyayı çocuklarımıza ve torunlarımıza bırakacağımızı gözardı etmeyelim. Amerika'da yanlış hatırlamıyorsam bazı eyaletlerde (Kaliforniya gibi) kurşun pellet kullanmak yasaklanmıştır.
-
paylaşım için teşekkürler. aparat güzel olmuş.
-
dürbüne bağlı, bazı dürbünlerin parallaks ayarı 10m ye kadar inerken bazıları 25-50 vs olabiliyor. bunun büyütme ile alakası yok.
-
Arkadaşlar bu aralar biraz dağıldık, toplanamaz olduk.
19 Mayıs'ta kimler gelebilir?
-
burada sayfanın aşağısında red-green artıkıl ile ilgili bir demo var, bana fona göre kullanılması gerekir gibime geliyor. ama şahsi fikrim gereksiz bir özellik olduğu, zoom arttıkça görüntü zaten kararıyor akşam karanlığında özellikle büyük zoom ile hiçbir şey görünmez:
-
bugün Osman abi, Atilla abi ve ben değişik zamanlarda 2. çamlıkta atış yaptık

-
600mm namlusu olan shrouded namlulu gladiator.
FX Gladiator sitesini incelerseniz özelliklerin en altında "additions: shrouded barrel adds 100mm on total length" yazıyor.
-
Tonguç bencillik yapma
bizimde atabileceğimiz ölçü/malzemeden üret şu pelletleri 
kolay gelsin.

-
Gamo'lar spring gun rated olması lazım, dampa ayak ile (tek parça değil) sıkıntı yaşamazsınız.
-
Eğer öyle olsaydı 300 bar yazan tüp max 200 bar doldurulabilirdi,oysaki yeni bir 300 barlık tüp çok rahat 250 bar'a kadar doldurulabiliyor.Bu bahsattiğim tüp özel bir tüp ve o zamanki fabrika verilerine göre 450 bar doldurulabiliyor.üzerinde test basıncı ibaresi yok,Alman 450 dediyse 450 dir,ne eksik,ne fazla.
Herneyse konuyu da fazla dağıttık,Evanix'ten nerelere geldik.yanlış biliyorsunuz, çalışma basıncı 300bar olan tüp 300bara kadar doldurulabilir. Alman 450barda test etmiştir ve kullanım basıncını 300 bar olarak açıklamıştır. 300 bar dolumu aşarsanız olabilecek kazalardan sorumlu tutulamazlar.
-
hayırlı olsun, güle güle kullanın.
-
arkadaşlar soruyu daha doğrusu şöyle sorayım 600 mm namlu 240 cc tüp ile birlikte tam yeterli olarak kullanılabilir mi namlu tutucu moderatör vs ile rahatlıkla kullanılabilir mi
bence kullanılır, 240cc tüp namludan 5-6 cm uzun gibi görünüyor, T12 namlusu 50cm, demekki 60cm namlu olunca tüpü 4-5 cm geçer ve moderatör takılabilir. ama Mehmet Rıza bey ölçüp tam uzunlukları yazarsa daha iyi olur.
-
raptorx abim sızlerıde aramızda gormek ısterız sız bursaya gelın bız ıstanbula gelelım daha sızler gıbı atıcı olamayız ama çalışıcaz
ben Ankara'dayım. geçen hafta çarşamba-cumartesi Bursa'daydım iş için. bu haftada geleceğim ama görüşemeyiz malesef. Atıcılıkta ise bir iddiam yok, hobi olarak yapıyor ve keyif alıyorum.
-
tebrikler BursaTeam, devamını dilerim.

-
tebrikler, güzel bir buluşma olmuş. devamının gelmesi dileğiyle.