bilmiyorum, ama ben şehirdışındayım.
RaptorX tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Mehmet Rıza beyin uzun T12sine nisbet FXAirguns Karbin boyutunda (kısa) Typhoon üretmiş, ben göremedim ama herhalde T12side vardır.
[Resim Engellendi: http://img10.imageshack.us/img10/1357/t12f.th.jpg]
Typhoon karbinin boyu 820mm uzunluğundaymış.
-
9.30 da paintsign açılıyor, 9.15 gibi arkadaşlardan gelebilecek olanlar gelmeye başlar.
-
silahınız hayırlı olsun, güzel seçim

hayırlı olsun
. arkadaşlar, bu güzel tüfeğin 4.5 mm hn baracuda ile hızı faç fps dir? selamlar.burada 710fps hız veriyor (Kodiak=Baracuda)
-
imkanınız olursa silahın 240cc tüple krono ölçümlerini yayınlarsanız çok sevinirim. eminim başkalarıda merakla bekliyordur

-
Benim bildiğim 0,012 daha iyi bir değer. Hemde 0,021 in iki katı kadar. ?
hayır, BC nin yüksek olması daha iyidir, yüksek BCli pelletler daha az düşme yapar.
-
hayırlı olsun, güle güle kullanın.
-
arkadaşlar güvenliğiniz açısından tel. numaralarınızı birbirinize özel mesajla atın,
biraz sonra numaralarınızı sileceğim.
-
bu pelletler gamo'nun adını hatırlamadığım bir tüfeğinde kullanılıyor, ve yanlış hatırlamıyorsam o silahın kaval namlusu var, yani yiv-setsiz namluya sahip. etkili menzilide 10-15m diye biliyorum. av fişeği gibi atış yapıldığında küçük saçmalar atıyor.
-
hayırlı olsun, güle güle kullanın. bu arada gördüğüm en uzun T12 olmuş

-
-
ben gelemem bugün

-
Bu Gün Paintsign e gitmeyi düşünen varmı? Düşünen varsa bende 14.00 den sonra gelebilirim..( 03.05.2009 Pazar,Şu an Saat 12.58)

Osman abi, Paintsign'ın park yeri bugünde doludur, şampiyona bugünde devam ediyor.
-
Bursa'nın etrafı çok güzel doğal orman-kır dolayısıyla doğal poligon, güvenli bir yer bulun keyfinize bakın. bende havalısilaha ilk başladığımda 2 kere poligona gittim, beni hiç sarmadı. 10m 25m bizim silahları kesmez
sizde bizim Ankara'da yaptığımız gibi buluşmalara başlayın, güzel yerler mutlaka bulursunuz.ama ilk başta 2 kişi olsanızda buluşun, vazgeçmeyin. zamanla kalabalıklaşırsınız.
-
Merhaba.
Fx tüfegimin hız ölçümünü yapmak istiyorum.Nereden krono alabilirim acaba?
yurtdışından getirtebilirsiniz, veya forumda "kuatele" arkadaşımızın bir tane sattığı vardı, hala duruyorsa onunla görüşün.
-
tepme azda olsa vardır, ancak düzgün monte edilmiş bir dürbünü oynatacak derecede değil.
-
Başlık henüz açılmadı Ankara Team yok mu bu hafta sonu...

bu hafta seni balığa götürmediklerinden aklına geldi herhalde

ben malesef yokum
öğleden sonra PSye gidip biraz nefsimi körelttim 
3 tüpte dolu şu anda. yalnız bu haftasonu Speedball şampiyonası varmış, park yeri uygun olmaz, çamlıklara yol görünür herhalde.
haberiniz olsun

-
ben pazartesi-cuma iş için Bursa'dayım, ama görüşemeyiz. size keyifli buluşmalar.
-
güzel fotoğraflar, sağol Cahit.
-