hayırlı olsun, güle güle kullanın.
RaptorX tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
garantisi tabii ki var, bu başlığı görünce Yatagun'dan size yardımcı olacaklardır.
-
Bir pelletin BC değerini nasıl hesaplayabiliriz?
namlu çıkış ve mesela 10m deki hızını ölçüp, chairgun programında "extras" tuşuna basıp "BC calculator" e bu hızları girince BC yi bulabiliyorsunuz.
-
Gladiatör tam güçte hedeflerin haşatını çıkartıyor.

yahu hedeflere 9mm sıkan senmi bunu diyorsun

-
tebrikler,
güzel vakit geçirildiği, kaynaşıldığı, hobinin paylaşıldığı belli ayrıca buluşma yeride hakikaten nefismiş. keşke bizde gelebilseydik. -
benim gördüğüm kadarıyla tüm boyuttaki pelletleri almamış olsada güzel bir çalışma olmuş, Photosbykev'e teşekkürler

-
AnkaraTeam klasiği güzel, keyifli bir gün oldu yine
katılan katılamayan herkeze teşekkürler 
Evren ellerine sağlık, yine zahmet oldu sana

-
silahlarınızı pompa ile doldurup gelin ve pompalarınızıda getirin. bugün bağlantı hortumu yırtıldı öğleden sonra Ostim'e götürdüler. akşam 7 gibi hortumların yapıldığı ve yolda olduğu haberini alsakta, erken saatte tüpler boş olabilir.
Atikomu sağolsun, akşamüstü kendi ve bizim tüpü dolduttu, yarın sabah getirecek. ama yinede önlemimizi alalım derim.
yarın görüşmek üzere.
-
sanırım biz katılamayacağız:(
sizde hiç katılamıyorsunuz yahu
-
Pm attım wilwoline bakarmısın. Sana yardımcı oluruz inşallah.
foruma yazsanız ya, okuyan herkeze yardımcı olur

-
gördüğüm kadarıyla doğru yapmışsın, hortum-sarı uç arasından sızdırıyorsa sarı ucun dişine teflon bant sarıp sık bir daha dene. yine olmazsa yolla izmire yapıp gönderirler.
-
3 kişimi yarışacağız yahu?
kimse yokmu? -
benim bildiğim kadarıyla co2 tüpleri silaha takıldıktan sonra dolu olarak 12saat falan durmuyor, boşalıyor. bu arada Gamo gibi ciddi firmanın 5.5mm CFXlerinde namlu problemliydi, satılan Gamo pelletleride ortada
-
bu cumartesi 3. ayağıda halledelim derim, ne dersiniz?
-
tekrar hayırlı olsun, kazasız isabetli atışlar dilerim .
-
güzel olmuş, yapanın ellerine sağlık. ama merak ettiğim gerekli stabiliteyi sağlıyabiliyor mu? yabancı sitelerde gördüklerime göre biraz zayıf görünüyor?
-
enteresan, güzel bir silah hakikaten. ülkemizde satılıyormu? fiyatı nedir?
-
Hatsan'ın sahipleri eminim forumumuzu takip ediyorlardır, sonuçta malesef ortada

-
eline emeğine sağlık Evren

-
Aa, fotoğrafları tamamen unuttum. =) Onları da ekleyeyim.
ne zaman?