İki gündür feci bir yoğunluk içindeydim, az sonra geliyor skor tablosu.
peki fotolar içinde 2 gün daha mı bekleyeceğiz??? ![]()
![]()
![]()
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
İki gündür feci bir yoğunluk içindeydim, az sonra geliyor skor tablosu.
peki fotolar içinde 2 gün daha mı bekleyeceğiz??? ![]()
![]()
![]()
Kyucel % 82,22 + %88,09 AA (ortalama %85,16)
skyplume %80,00 + --- AA (ortalama %80)
gmby % 57,77 + %88,09 A (ortalama %72,93)
mrmataracı % 62,22 + %76,19 B (ortalama %69,21)
Eblemis --- + %69,05 B (ortalama %69,05)
raptorx % 66,66 + %71,43 B (ortalama %69,05)
serdarhavsut % 68,88 + --- B (ortalama %68,88 )
nighthawk % 51,11 + %78,57 B (ortalama %64,84)
emporto % 60,00 + --- B (ortalama %60)
crow % 37,77 + --- C (ortalama %37,77)
XeagleX % 26,66 + --- C (ortalama %26,66)
nefis bir yer ![]()
eğer 3-9x dürbünle yaptıysanız, 24x büyütmeli bir dürbünle çok daha iyisini yapabileceğinize eminim. birde hangi pelleti kullandınız?
Ellerinize sağlık, çok güzel olmuş.
gamo expander yerine daha kaliteli bir pelletle daha iyi sonuç alacağınıza eminim. bu pellet için gayet iyi atışlar olmuş. ama aynı hedefe 5'er atışlık gurupmanlar denerseniz, silahın-pelletin isabetliliği daha iyi ortaya çıkaracaktır.
paylaşım için teşekkürler.
Stefan ın kullandığı dürbünde teleskop gibiymiş mübarek.jüpiteri falan vuracak.
o silahın üzerindeki Nikko Stirling Diamond Sportsman 10-50x60 (1 önceki model, first focal plane olan) , ucundada sunshade takılı ![]()
Evet, bu arada benim silahın vuruş yüzdesini hep birlikte yüksek tuttuk, iyi oldu.
yanlış hatırlamıyorsam senin silahla son 3 turda 19/21 yada 18/21 vurdum, 6 turda 36-38 puan yaparki ilk 3e rahat girerdim
hatta birinci olurdum ![]()
iyide Hatsan bu ülkedeki konusunda en büyük, en kapasiteli fabrikaya sahip marka, bunu tutup elektronikteki Regal markasıyla bir tutamazsın .
zaten gariplik burada bence, üretirken planlı, özenli üretseler daha iyi olur.
bugün bir arkadaşımızda malum marka sıfır aldığı PCP siyle ilk kez atışa geldi, öğleden sonra silahını İzmir'e yollamak üzere kargocuya götürdü. Belki servise 10 üzerinden 10 verecek ama emin ol bugün hiç neşeli değildi.
arçelik ? o da iyi...
Kamuran keşke baştan senin silahla başlasaydık
Evren'in de başını yaktım ![]()
![]()
sony iyi ama, hem ürün hem satış sonrası olarak ![]()
hakkaten ben gamo hedefler eğilmiyor sanıyordum, bugün bir baktım hepsi iç bükey olmuş
onları güzel bir çekiçlemek lazım ![]()
skor tablosu gelmeden:
1. gmby ve kyucel (aynı skorla)
2. thenighthawk
3. mrmataracı
vs vs.
bende sondan ikinci oldum, bana da ![]()
![]()
hayırlı olsun, güle güle kullanın ![]()
Diamond serisi Nikko'nun ürettiği en kaliteli ve pahalı seri. fiyatı Nighteater'ın aynı büyütmeli olanının 2 katından fazla. Diamond Sportsman 10-50x60 FT ciler ve ciddi hedef atıcılarının kullandığı 3-5 dürbünden birisi. Fiyatı Leupold/Swarowski/Zeiss gibi markaların altında kalmakta fakat ulaşılabilir en kaliteli dürbün diyebilirim. Yıllardır hayallarimi süsler ![]()
Başlıktan da anlaşılacağı üzere dahil değildi. "18 Nisan 2009 FIELD TARGET LIGI 2.AYAK "
bu ne ayak??? ![]()
![]()
elinize sağlık, paylaşım için teşekkürler.