Alakanıza ve yardımlarınıza çok teşekkür ederim,her sorumda olduğu gibi Hızır gibi yetişiyorsunuz.Çok sağolun,tecrübenizi ve öğüdünüzü dikkate alıcam. 
estağfurullah, Bursa'ya gelirsem tanışırız. Ayrıca dediğim gibi benim düşüncem budur, 5-10 atış yapma imkanım oldu, ama elime ve aklıma yapışmadı bu silah. benim bu silahta beğenmediğim noktalar:
1. çok güçlü (ama gücü nedeniyle stabil atış sayısı çok düşük) hız ölçümlerinde tabloyu görmüşsünüzdür.
2. tetiği ağır, ve ayar imkanı yok.
yoksa silahın görüntüsü güzel, malzeme-işçilik vasat. zaten çoğu Çin, Kore silahları gibi bu işin öncülüğünü yapmış Avrupa firmalarından kopyalanarak alınmış parçalara-mekanizmalara sahipler. Bu silah av silahı, zaten adı da "hunting master". Ama benim yaptığım hobiye uygun değil, kağıt delmek için bu güce ihtiyacım yok, cumartesi günü gladiatorle en kısık güçte 20-30metrelerde küp şeker vurdum. Ayrıca 10 atışta bir silahı doldurmakta istemiyorum.
Sahipleride düşüncelerini yazarlarsa sizin için daha doğru olur, çünkü havalı tüfeklerden isteklerimiz/beklentilerimiz farklı olabilir.