RaptorX tarafından yazılan gönderiler

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.

aylarca hangi silahı almalıyım diye araştırdım.kafam çok karıştı ama bir arkadaşımın aldığı webley venom sıdewınder 4.5 mm de karar vermek üzereyim.endişem 5.5 m.m daha iyimi pek tecrübem olmadıgından kararsızım.benim amacım kuş avlamaktır.4.5 luk işime yararmı. tavsiyelerinize ihtiyacım var.saygılar...

nerede satılıyormuş bu venom sidewinder?

ben ZOS 3-9x42E dürbün sipariş etsem gümrükte sıkıntı yaşarmıyım birde gümrüğe takıldığında neler yapmalıyım...

http://cgi.ebay.com/ZOS-3-9x42E-R-…p3286.m63.l1177

sonsuz saygı ve sevgilerimle...

bunun benzeri dürbünler ülkemizde zaten bulunuyor. niye bunun için risk alıyorsun anlamadım?

gümrüğe takılırsa sıkıntı yaşarsın, ve işin zor olur. Ankara'da bir nebze daha kolay, Emniyet Genel Müdürlüğü'nde falan yazıları elden takip edebilirsin.

arkadaşlar,
    gördüğüm kadarıyla katılan herkez FT yarışmalarından keyif alıyor. Benim aklıma Ankara'da bir şampiyona düzenlemek geldi. sizler tarafındanda uygun bulunursa yaz boyunca 9 yarışma düzenlemeyi düşünüyorum.

Mart 1 yarışma
    Nisan 2 yarışma
    Mayıs 1 yarışma
    Haziran 1 yarışma
    Temmuz 1 yarışma
    Ağustos 1 yarışma
    Eylül 2 yarışma
    toplam 9 yarışma

her yarışma 30 atışlık olacak,
    sonuçta işimiz olabileceğinden (veya sağlık-tatil gibi nedenlerle) her yarışmaya katılamayacağız, bu nedenle her yarışmacı 6 yarışmadan puanlarını taşıyacak. Bütün yarışmalara katılabilenler en iyi 6 yarışma puanları toplamı ile puanlarını oluşturacaklar.

yarışmalar için bir şablon oluşturursak bunu her seferinde uygulayarak sıkıntısızca şampiyonayı tamamlayabiliriz. ancak tabiiki her yarışmada hedeflerin mesafeleri değiştirilerek daha da çekişmeli maçlar yapabiliriz.

güvenlik kuralları-antrenman-yarışma başlangıç saatleri, hatta yarışmacı sıraları önceden belirlenerek, bir sonraki yarışmanın genel hatları belirlenmiş olur.

yine kendi aramızda biraz para toparlayarak Şampiyona sonunda dereceye girenlere ufak tefek hediyelerde verebiliriz. örneğin:
    1. 4 kutu pellet
    2. 2 kutu pellet
    3. 1 kutu pellet gibi

sizlerde aklınıza gelenleri yazarsanız, aralarda konuşur bu şablonları oluştururuz. ayrıca görevliler belirlenir, sincapların hazırlanması, güvenlik bölgesinin oluşturulması, skor ve hedef kağıtlarını hazırlanması gibi işlerin her yarışmada kimler tarafından yapılacağı belli olur. yarışmaları da duruma göre Paintsign, Çamlık 1, Çamlık 2 gibi yerlerde dönüşümlü olarak yapabiliriz.

fikirlerinizi bekliyorum.

katkılarınız için şimdiden teşekkürler.

Gerçekten de keyifli bir gündü. Arkadaşlarıma teşekkür ederim. Yalnız ben baya bir kötüymüşüm 8o

sana nazar değdi Kamuran g;$i zaten rüzgar hiç müsabakalık değildi, umarım baharda sakin havalarda daha güzellerini yaparız, çamlık 1 ve 2 nin yolları bir açılsın .

çok hızlı ve spontan bir müsabaka oldu, ama yine de müsabaka keyfi yaşamış olduk. ki bugün zaman zaman fırtına gibi esen rüzgara rağmen keyifliydi. herkeze teşekkürler.

bir dahaki sefere hazırlanmaya 2-3 gün önceden başlarsak, ve konulan kurallara uyarsak daha düzgün bir müsabaka düzenleyebiliriz.

bu arada tablo güzel olmuş Evren ellerine sağlık. ve fotoğrafları bekliyoruz :)

arkadaşlar,
    yarın organize olmamız lazım. yoksa müsabaka müsabakalıktan çıkar. benim aklıma gelenler şöyle:

1. güvenlik : 
    a) kimse atış noktasına gitmeden silahını kurmayacak/yüklemeyecek. aksi taktirde müsabakadan ihraç edilir. atışları biten silahını boşaltıp atış noktasından öyle ayrılır.
    b) hava doldurma işi için ayrı bir yer yapılacak, arka tarafta. bütün scuba/pompa vs orada duracak. yarışmacılar tüplerini doldurmadan atış noktasına gelmeyecek, gelirde arada benim silahım boş derse o noktadaki atışlardan sıfır puan alır.

2. antrenman noktası: belirli aralıklarla sıfırlama yapma ve kontrol etmek için sağ taraftaki çitlerin paralelinde 1 m genişlikte bir kulvar yapılacak. her yarışmacı sadece o kulvarda sıfırlamasını kontrol edebilir. hedeflere sırası harici atış yapan müsabakadan ihrac edilir. lütfen antrenmanda kullanmak üzere yanınızda hedef kağıdı ve mukavva vb kutu getirin.

3. müsabaka sırası: yarın kurayla belirlenecek, ilk sıralara gönüllü olan varsa yazılır.

4. 10 sincap, 3 atış istasyonu kurulacak 3-3-4 şeklinde, 2 etap olarak atış yapılacak. ilk 2 yarışmacı 1. ve 2. istasyonu geçtikten sonra aynı anda 3 yarışmacı atış yapacak duruma gelecek. son sıradaki arkadaşlar ilk atış yapanlara hakemlik yapacak. atış noktalarında sadece atışı yapan ve hakem bulunacak, diğer arkadaşlar lastiklerin dışında sıralarını bekleyecekler.

5. genel Field Target kuralları geçerlidir, eğer 3ten fazla pistonlu silahla katılan olursa klasman PCP ve pistonlu olarak 2 ayrı kategoride yapılacak. ayrıca genel klasman yayınlanacak.

6. kayıtlar 9.00-9.40 arasında alınacak. antrenman 9.30da ilk yarışmacı ile, müsabaka 9.45te başlayacak.

lütfen vakitli gelin. :)