birkaç yerde gördüm 650 tl falan, ama tüpleri kaç lira onu bulamadım. 5.5luğu 700 fps civarında hıza sahipmiş. ama CO'li olduğu için arka arkaya atışlarda buda güç kaybı yaşar sanırım?
RaptorX tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
fiyatı neydi? güzel görünüyor. birde kaç cc CO2 tüpü kullanıyor acaba?
-
Evren eline sağlık da, herkes kıyas yapmak için bozuk para koyar sen pena (adı bu olsa gerek) koymuşsun, daha mı fotojenik

müzisyen adamın ölçeği penadır

-
Hatsan pompam " tıss " lamaya başladı.Eğer hava basabilceğim bir pompa ayarlarsanız aksilik olmazsa bende gelirim

pompa bulunur, sen gel

-
Dürbün baya güzelmiş, bunun Mildot oalnında birtane edineyim hemen, Türkiye de bulunabilir mi ? Gelir mi ? Yada yurt dışına yöneleyim biryerden bulur getirtiriz artık napalım.
ben dün mil-dotlu 10-50x60ını sormuştum
opticswarehouse'dan yanıt:Hi Erdem
We have them in (10-50x60) stock now in illuminated Ft reticle but we will be up dating the website at the week end
Hope that is of help.
Best regards
Lisa -
Bu Mustafa dilinde beni 11:00 dan önce beklemeyin demek oluyor

sen buradamısın Rıfat? geliyormusun?
-
1. atikomu
2. gmby
3. nitehawk
4. kyücel
5. teknosman
6. skyplume
7. şems
8. emporto
9....
10... -
sabah 9.00da Paintsign'da buluşuyoruz.
saat 9.45te müsabaka başlar

-
Bana sanki bu işin arkasında AnkaraTeam varmış gibi geliyor

AnkaraTeam "saçma"lamaz abi

-
bende sincabımla geliyorum, gmby vakitli gel, sincapların hepsini getir. güzel bir FT müsabakası yapalım.
kayıtlar açıldı:
1. Raptorx
2.
3. -
hayırlı olsun, güle güle kullanın.
-
Bu attığınız cadırvan yer neresi acaba?
burası Paintsign tesisinde paintball antrenman sahası, speedball arenasının arkasında.
-
Resimler buluşma gerçekten güzel.
Erdem ilk resminde hadi çabuk çek bak dagıtacağım hedefi der gibi bakmışsın...

senide aramıştım, telefonun kapalıydı mesaj bıraktım.
-
Evren eline gözüne sağlık

-
hızlı tren mart 24 de başlıyor.Ve bir ay boyunca tanıtım ücreti 5 tl miş.Başbakan ve bakanlar kurulu ilk seferle eskişehire gelecek.Eğer tren ilk seferinde başarılı olursa ve hükümet düşmezse malum tüm kabine trende olacak ankaraya ziyaretinize gelmeyi çok isterim
buyur gel hocam, bekleriz ve memnun oluruz.
-
haydi hayırlı olsun

-
hayırlı olsun, eğer büyük arızası olmazsa mod125ten sonra mercedes gibi olacaktır zaten. inşallah sağlamı-isabetlisi gelir size

tekrar hayırlı olsun.
-
herşeyi doğru yapmanıza rağmen dolduramıyorsanız pompa arızalı olabilir. silahı başka bir şekilde doldurmaya çalışın. eğer scubayla veya başka bir pompayla falan doldurabilirseniz, kesin pompa arızalıdır.
-
Ankara team üyesi olmakla gurur duyuyorum. Bide şu tayin meslesi olmasa ahhh ahhh....
ne tayini yaw

-
tufanow arkadaşımız 200 atış yaptığını söylemiş. Hatsan'da "kalite kontrol" olmadığı için normali diye bir şey yok. "ne çıkarsa bahtına, bahtın kötüyse yolla yapalım" var.