RaptorX tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
e bugün gelseydiniz??
biz baya pellet attık

-
arkadaşlar, kar nedeniyle Ed gelemeyeceğini bildirdi. Silüet yarışması iptal

duruma göre isteyen gelsin tabii ki

-
eline sağlık Kamuran

-
Japonya'da metal atan her türlü silah, ayrıca kılıç vs yasak. O yüzden boncukla uğraşıyorlar. Daha önce bahsi geçmişti

bildiğim kadarıyla 2. Dünya Savaşı sonrası yapılan anlaşmalarda Japonya'nın silah üretimi yasaklanmıştı.
Cevap için teşekkürler.
Ancak Almanya'da savaşı kaybetmiş ve hatta halen ordusu bulunmayan
bir üke olmasına rağmen her türlü silahın neredeyse en kalitelisini üretiyor.
Fark ne acaba?*

atom bombasının kayıtsız şartsız teslime neden olması olabilir?
-
Japonya'da metal atan her türlü silah, ayrıca kılıç vs yasak. O yüzden boncukla uğraşıyorlar. Daha önce bahsi geçmişti

bildiğim kadarıyla 2. Dünya Savaşı sonrası yapılan anlaşmalarda Japonya'nın silah üretimi yasaklanmıştı.
-
hayırlı olsun, keyifi atışlar.
-
sonunda Diana yakışıklı silah üretmiş

56TH, mod 54 gibi darbeyi emen sisteme sahip, yandan kurma
470TH ise alttan kurma.
ve hatalarını görerek tetiği müsabaka tipi gibi (match like) metal tetik yapmışlar. Diana'lara plastik tetik bence hiç yakışmıyordu.
sanırım bu modelleri ile TX200 ve hw97k gibi FT silahlarının pazarına el atmaya çalışıyorlar.
-
arkadaşlar cumartesi kar yağışı görünüyor

-
Yanlış bilmiyor isem AA410 ların namlu tutucularının içerisinde o ring var. hem namlu ile tutucu arasında oluşacak titreşimi, hemde takıp çıkarma sırasında çizilmesinide engelleyecektir. 0.5mm boşluk olmasından ise O ring olması daha mantıklı geliyor bana.
Saygılar,
FX ve hw100 namlu tutucularında da o-ring mevcut.
-
Arkadaslar aslında açıkçası ben bunu tavşan ve ördek vurmak için istiyom.Rahat görüş açısı yakalayabilmek için ,ama doğru yaptım ama yanlış .
Kimse kendini kandırmasın bu konudada herkes için demiyorum ama çoğumuz havalı tüfekle canlıya ateş etmişizdir.Ama serçe ama karga farketmez sonuçta egolarımızı tatmin etmek için yapmışızdır şahsen kendi adıma söylüyorum yaptım.He eyerki havalı tüfekle av serbest olsa belge alabilmek içinde eğitim olsa seve seve ve koşa koşa giderim eğitimini görür belgemi alır elimi kolumu sallıya sallıya havalı tüfekle av yapmak isterim..Bilmiyorum ama bu yazıda kendimi açık yüreklilikle ifade etmek istedim ..Sülçi lisan ettiysem affola şimdiden herkesin yardımları için tşkkr edermarkadaşım havalısilahla ülkemizde avlanmak yasaktır, ister kanın ister kanmayın. Kanun böyle diyor. Açık yürekliliğinizide takdir ediyorum.
-
ellerinize sağlık, paylaşım için teşekkürler.
bir soru: dürbünü nereden edindiniz?
-
bızım haberımız yok
aldığınız yerle görüşün.
-
evet haftaya hava güzel olursa saat 9.30 gibi Silüet yarışmamız yapılacak

-

ben teknosman ve atikomu bugün öğleden sonra paintsign'daydık. rüzgar ve yağmur nedeniyle pek atış yapamasakta muhabbet ettik

-
-
hayırlı olsun, isabetli atışlar .
-
O zaman FX Gladiator alıp Sideprensi Kadir'le kapışmaya başlayacaksın. Şu ana kadar yapılmış en uzun mesafe atışını o yaptı bildiğim kadarıyla

biz seninle 300metreye attık ya?
-
erdem abi nerden bulabilirim onu tam bana lazım olan şey yoksa tüp taşımak için araba almak zorunda kalıcam.
-
Türkiyedeki en iyi pcp yi alırsam son noktayı almış olurum zamanla daha iyisi çıkarmı dünya var oldukça tabiki çıkacaktır o zaman ömrümüz olursa onlara yöneliriz bu kadar basit şimdi bana kevlar tüp lazım oda memlekette yok sanırım en büyük sorun bu.
kevlar 300bar tüpü paintball cular kullanıyor. 1-1,5lt hacminde oluyor en fazla