Aynı skoru yapmışız hocam
evet ama alfabetik sıralamayla sen 3. oldun ![]()
![]()
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
Aynı skoru yapmışız hocam
evet ama alfabetik sıralamayla sen 3. oldun ![]()
![]()
skor tablosunu hazırlarken, skor kağıtlarına bir daha baktım.
yarışın 3. sü kyücel arkadaşımız
hatam için özür dilerim. ![]()
yukarıda verdiğim listeyi değiştirdim
1. skyplume 25 %62,5
2. emporto 17 %42,5
3. kyücel 14 %35
4. raptorx 14 %35
5. serdarhavsut 13 %32,5
6. Ed 12 %30
7. nighthawk 12 %30
8. GMBY 11 %27,5
9. crow 10 %25
10. guctony 9 %22,5
11. teknosman 8 %20
12. özgürsula 5 %12,5
13. ŞEMS 5 %12,5
1. hedef TAVUK 20 yarda %27.7 (vurulma oranı)
2. hedef DOMUZ 30 yarda %34.61 (vurulma oranı)
3. hedef HİNDİ 36 yarda %18.46 (vurulma oranı)
4. hedef KOÇ 45 yarda %35.38 (vurulma oranı)
evet bugün ilk Silüet Hedef yarışmamızı gerçekleştirdik. Keyifli ve güzel bir gündü, katılan herkeze teşekkürler.
fotolar, video ve tam skor tablosu eklenecek.
ilk üç sırayı alan yarışmacılar:
1. Skyplume
2. Emporto
3. kyücel
bugün Ed'le konuşurken, sordu kuralları Türkçe'ye çevirdinmi ? diye. bende kurallar basit zaten "önce emniyet, sonrada hedefi vurmak lazım" dedim ![]()
yarın kendisinden bir atıcılık dersi alabiliriz gibime geliyor. 2 haftadır Konya'da idman falan yapıyorsa ![]()
Bu kurallar karşısında gözlerim doldu
hehehe kaç kişi sıfır çekecek merak ediyorum ![]()
![]()
Osman abi sendeki şerit metreyi getirirmisin lütfen?
gecen hafta gelmeyecektim sirf musabaka var diye geldim ama siz musabakayi normal gelis haftamda yapiyorsunuz. Oldu mu simdi?
bize hergün bayram Rıfat, sen gel yine yaparız ![]()
![]()
![]()
mesafe olarak min/max ne kadar olacak ona göre optik seçimi yapalım
20 yardaya reddotla atar, 45 yarda için 16x dürbün takarız ![]()
1. atışlar ayakta yapılacaktır
2. tavuk hedef: 20 yarda
domuz hedef: 30 yarda
hindi hedef: 36 yarda
koç hedef: 45 yarda
mesafede olacaktır.
3. atışlar 2li ekipler halinde (1 gözetmen, 1 yarışmacı) yapılacaktır.
5 atışlık bir seri nasıl yapılır:
Yanınızda veya eğer silahınız şarjörlü ise şarjörünüzde 5 den fazla pellet bulunamaz. Eğer 10 atışlık bir seri ise 10 pellet bulundurabilirsiniz.
"HAZIR" komutu verilir, pelletinizi veya şarjörünüzü silaha yükler, dürbününüzü ayarlar ama hala atış yapamazsınız.
15 saniye sonra "ATEŞ" komutu verilir, 5 hedefe atış yapmanız için 2 dakika 30 saniye süreniz vardır. Bu süre dolduğunda "ATEŞKES" komutu verilir.
Atış yaparken her hedefe 1 atış yapılır, eğer ıskalarsanız bir sonraki hedefe devam edersiniz. Soldan sağa doğru her hedefe 1 atış yapılarak seri bitirilmelidir.
Sıra hatasıda olsa hatalı atış yaparsanız "ISKA" sayılır. Yanlışlıkla silahınızı ateşlerseniz "ISKA" sayılır.
Hedefi kaidesinden düşürdüğünüzde "VURUŞ" sayılır, vurduğunuz hedef kaidesi üstünde sadece oynarsa vuruş sayılmaz.
1. seri "ATEŞKES" komutu ile 2. seri "ATEŞ" komutu arasında minimum 30 saniye süre olmalıdır.
gerisini yarın Ed anlatır ![]()
![]()
slm aranıza yeni katıldım yarın bende buluşmaya gelmek istiyorum.daha önce crow la bir kez katılmıstım buluşmaya yenıden gelmek güzel olacak
gel tabii, bekleriz.
hassasiyette PCPnin limitleri dersen, o zaman sportif (olimpik) amaçlı kapalı alanlarda kullanılan güçsüz havalı silahlar var.
Eğer hem güç hem hassasiyetin optimum birleşimi dersen Daystate, Theoben, BSA'nın güzel silahları var diyebilirim.
bence namluya ve silaha zarar verme riski var, üreticiye yollayın. orada halletsinler.
chairgun 1126 fps üstündeki süratleri kabul etmiyor ve işlem yapamıyor.
benim bildiğim en güçlü havalı silah: 600fpe
hızdan çok stabil olması için çok ağır mermileri makul süratlerle atmayı yeğliyorlar.
bu şekilde gelmesi daha iyi olur ![]()
eve soktuğu ne malum? geniş bagajlı otomobilleri ve kendi işyeri var ![]()
![]()
![]()
o zaman alo deyip, durumu anlat. gönderirler.