İlker Aga,Yeni silahın hayırlı olsun Kazasız belasız kullanmak nasip olsun,Güzel silahmış,Kolleksiyon habire artıyor..ne olacak halimiz...
ama İlker arasıra bahar temizliği yapıyor.
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
İlker Aga,Yeni silahın hayırlı olsun Kazasız belasız kullanmak nasip olsun,Güzel silahmış,Kolleksiyon habire artıyor..ne olacak halimiz...
ama İlker arasıra bahar temizliği yapıyor.
bence fabrikasından isteyin, bu işe aracı sokmaya gerek yok. hatta önce konuşup, paketleyip yollayın, takıp gönderirler tahminimce.
henüz Ed'den bir cevap yok, lütfen herkez sincabını yanında getirsin. yine bir FT yaparız isterseniz?
dün benim gladyatörü doldurdum, 120 bardan 190 bara 250 pompa yaptım, bu akşamda 215-220 bar yapıcam hayırlısıyla...
siz tüpü 235bara doldurtun yoksa hakikaten çalışmaz tüp
hele psiko-kimyasal etkileşim olursa kronoda çalışmaz ![]()
![]()
umarım
bu arada yanınızda bir tane 9v pil olsun, soğukta pil çabuk bitebilir.
Osman abiyle ilk tanıştığımız günü hatırlıyorum da bagajdan sürekli silah çıkıyordu. Hani kimsede silah olmasa Osman abinin getirdikleri yetecekti hepimize.
hatta 30 Ağustos'ta falan hepimize birer yaylı hediye etmişti hatırlarsan... ve bu hızla giderse yakında PCP hediye etmeye başlayacak ![]()
gayet güzel olmuş, ellerinize sağlık.
ellerinize sağlık, bende eskiden gamo pelletleri nasıl adam edebilirim diye kafa yormuş (kalıp izlerini ve çapakları zımparalamayı düşünmüştüm
) sizin gösterdiğiniz cesareti gösterememiştim.
hassas ve güzel yapılsa isabetliliği arttıracağına inanıyorum şahsen.
forumda daha önce yazılmıştı.
umarım gelebiliriz.
ummayın, gelin ![]()
arkadaşlar, cumartesi günü 1 derece ve sisli görünüyor, kimler katılabilir?
elinize sağlık, yeni silahınızda hayırlı olsun.
silahlar hakkında fiyat konusunda bilgileri https://www.airgunturk.com/www.yatagun.com.tr den edinebilirsiniz. ben Gladiatör kullanıcısıyım, Ağustos 2008den beri kullanıyorum. 10000-11000 atış yaptım şimdiye kadar. silahı kullananların gurupman, krono ölçümleri, genel izlenimler vs bilgileride forumda "havalı tüfek-pcp-co2" bölümünden bulabilirsiniz.
aga hayırlı olsun, güle güle kullan.
at, vur, öğün ![]()
ok
ok ama küçük harfle ok.
Fakat Kamuran abi eğer veriler doğruysa ilk grupta 10 atış var.
ben Erdem.
veriler tabiiki doğrudur, ama aynı delikten 5 pellet geçiyorsa 10da geçer diye düşünüyorum. üstelik bunu isabetinden emin olamadığım hw100 ile yapmıştım.
Evet sidewheel konusunu da halletmek lazım. Ben çözüm bulayım bakalım ortaya ne çıkacak.
ancak ceviz olsun tabiiki ![]()
Osman abi dayanamamışsın yine dokunamadan, ellerine sağlık. silah diğer bütün silahların ve ekipmanların gibi "custom" olmuş.
2-3 hafta önce uzak mesafelere yaptığım atışların verilerini krono ölçümleri ve basınç değerleriyle örtüştürerek teorik olarak uzak mesafelerde kaç klik yukarı ayar yapmam gerektiğini hesapladım.
Atış yaparak ufak tefek düzeltmeler ve vaktim olursa başka mesafeleride bu dosyaya eklemeyi düşünüyorum.
Dürbünlerinizi güle güle kullanın. Ben de bu dürbünden kullanıyorum çok da memnunum. Tek eksiği sun shade idi onu da hallettim.
bende bende
Osman hayırlı olsun.
Kamuran bide sidewheel yapsan sana zahmet ![]()