Ed'den de mail geldi, o da soğuklardan dolayı öbür hafta sonu yapalım diyor. Ama gitmek isteyen gidip çay-muhabbet yapabilir. ben gelebilirsem çay-tost-muhabbet üçlüsüne katılacağım ![]()
RaptorX tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Herkese şimdiden mutlu yıllarrrrr..
Erdem abi diyorum hani diyorum şu buluşmaları diyorum:) pazar gününe alsak
ben işe başladım c.tesileri çalışıyorum
pazara alma şansımız yokmu hiçyeni işin hayırlı olsun, haftasonları hem cumartesi hem pazar buluşmaları yapılabilir. isteyen istediği gün veya ikisine birden katılabilir. bana malesef sadece cumartesi uyuyor. yoksa ben hergün gelirim.
-
karı bilmemde, bugün işe giderken sıcaklık -13 dereceydi, o soğukta bana biraz zor gelir arkadaşlar. hele birazda esinti olursa -20 gibi olur ve silahlar elimize yapışır gibime geliyor.
hayırlısı
-
Bu hafta sonu bol silah çeşitli, bol atışlı ve herkesin iddialı olduğu bir yarışma olacak gibi.
benim ayakta atışlarda hiç bir iddiam yok, stop

-
selam aranıza yeni katıldım dün bir hw-90 aldım satıcı bu modellere dürbün olmaz cok sarstığı için dürbünü birkaç atışta dağıtır dedi.tavsiyelerinizi bekliyorum teşekkürler
forumda ilgili çok başlık var,
"DAMPA ayak"
-
Emre hayırlı olsun.
Ne alaka, Göktuğunda at44 ü var.
ondan pek randıman alamadık, o açıdan

-
Emre hayırlı olsun, isabetli atışlar.
arasıra Göktuğ'a da kullandır, biyeri şişmesin
-
Bu arada glad a pompa ıle hava basmak nasıl?
Cok yorucu ve zaman alan bır sey degılmı?120 bardan 200 bara 25-30 dakika sürüyor
![şaşırık X]#+,](https://www.airgunturk.com/images/smilies/similer9.gif)
-
ellerinize sağlık, çok güzel olmuş

-
ben bütün pelletlerimi yatagun'dan alıyorum, Dışkapı'ya gitmeyeli çok oldu.
-
paylaşım için teşekkürler .
-
Arkadaşlar ben Torpedo 155 aldım. İlk önce güçü filan inandırıcı gelmedi ama bu tam bir canavar. yaklaşık 120 metre ilerideki yağ tenekesini iki taraftan geliyor. 10 - 15 metre arası bozuk parayı kağıt gibi ikiye katlıyor. isabetlilik süper. 10 üzerinden 10 veriyorum
hayırlı olsun, isabetli atışlar.
-
Bundan sonrakilere bende katılabilirim umarım : )
her zaman bekleriz.
-
fotoğrafta görünen şeffaf sarı şeyi soruyorsan o : atış gözlüğü

-
vallah ankara team ekibini kutluyorum afiyet olsun ustalar
haftaya hamsili buluşma yapmanız dileği ile ekmek arası mangal 
erdem abi o dürbüne taktığınız lastik mi sert plastikmi?dürbün ile berabermi aldınız acaba? 10.40x50 ye uyarmı abi bu aparat?
Kadir teşekkürler, senide bekleriz hamsili buluşmaya,
eğer dürbünlere takılı güneşliklerden bahsediyorsan, onlar: Kamuran'ın icadı HakanPlastik'ten imal custom "özel" güneşlikler. su borularının dürbününe uyacak bir çapta olanını şekilli kesip dürbüne takıyorsun oluyor

-
kırmak için öncelikle vurmak gerekir. tepmesiz olması nedeniyle eğer fiziğiniz uygunsa mod54 ü seçmenizi öneririm.
-
bütün arkadaşlarıma teşekkür ederim. herkeze mutlu yıllar, 2009da buluşmalara devam etmek dileğiyle.

bu arada Kamuran'a el yapımı mükemmel sun-shade için ve Termopl arkadaşıma da dolum yuvası tıpası için ayrı ayrı teşekkürü bütün forum önünde bir borç bilirim.

-
arkadaslar yarın beni tunalı tarafından alabilecek varmı
pm attım
-
emporto da gelir
tamam
-
ben Paintsign'a minimum 5-6 kişi geliriz diye bildirdim, sayalım bir yanlış olmasın:
1. teknosman
2. nighthawk
3. kyucel
4. guctony
5. skyplume
6. serdarhavsut
7. mrmataracı
8. raptorx
9. şemsisterseniz yine sincaplarımızı getirip organize olalım?