çok güzel atasözleri, teşekkürler.
RaptorX tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Bu hafta geliyorum insallah. PS ' de yiyelim ugrasmayalim hem de o kadar yerlerini kullaniyoruz bir destek cikmis oluruz. Yalniz lutfen Cuma'dan tupleri doldursunlar
Rıfat'cığım gelmene sevindim stop,
burada havalar soğuk stop,
bu soğukta kompresör çalışmıyor stop,
pompaya devam stop.

-
1. atışlar ayakta yapılacaktır
2. tavuk hedef: 20 yarda
domuz hedef: 30 yarda
hindi hedef: 36 yarda
koç hedef: 45 yarda
mesafede olacaktır.
3. atışlar 2li ekipler halinde (1 gözetmen, 1 yarışmacı) yapılacaktır.öğrendikçe ilave edeceğim
ama özetle güvenlik kurallarına uymak ve hedefleri vurmak gerekmektedir
-
Arkadaşlar Ed, yeni silüet hedefler yaptırmış ve 3 Ocak 2009 günü gelebileceğini söyledi. hava durumu müsait olursa geçen hafta yapamadığımız Silüet Müsabakasını o gün yapabiliriz.
-
çamlık çamur olur.?paintsign da yapsak ayıp olur.

ayıp olmazsa eğer paintsign da yaparız.Yada aşağıda gölün orda beton zemin varya Erdem hocam orası nasıl:) Arabalar girermiki oraya .?
o tarafa yaptığımız devriye gezilerinde
soğukta yer donken problem değildi, amma güneş ısıtıp gevşeyince problemli oluyordu, karla ıslanan zemin kesin batak hale gelir.bu arada PaintSign ile görüştüm, (yarım ekmek-sucuk ve 3 çay için) adambaşı 10YTL dediler. ne yapalım? orada mı yapalım başka yerde kendimiz mi yapalım?
ben paintsignı tercih ederim, üşüyünce ısnacak yer WC vs olduğundan. ama tabii ki çoğunluğa uyarım. -
bana da uyar.
nerde yapacağız mangal işini? -
Tonguç sağol, ama daha çok fotoğraf çekmiştim ben senin EOS ile, onlarıda atarsın değil mi?
Bu arada ne fotoğraf çekmişim be

Emre Çamlık 1. komutanı ordularını idare ederken, 1. yaver Göktuğ ve Miralay Fender.
-
serdar kardeşim fotorafı buraya eklemeyi beceremedim,galeri bolumune ekledim
hayırlı olsun, güle güle kullanın. ama kutusundan çıkarıp sağdan-soldan-üstten vs de fotolar çekip koysanız daha iyi olur, bekliyoruz.
ayrıca dürbün min. kaç metreye odaklanabiliyor? -
Ben bir kaç sene önce " 1. Geleneksel Çubuk Turşusu Festivali " yazan bir afiş bile görmüştüm.

onu bende görmüştüm. ama orada "Geleneksel Çubuk Turşusu"nun "1.Festivali" anlamında kullanılmış

-
Çok uzmanlı sorusu sormuşsun bence , ayrıca neden sorduğunu merak ettim.
bence laser boresight almak veya uydurmak istiyor? tahmin sadece ...
-
benim en iyi Mao 
yok yok en iyisi Naked Cowboy

-
İlker bey,
kayırlı olsun. Ata sporumuzdada başarılı olacağınıza eminim. -
Tebrik Ediyorum Ankara Team ekibini.
İstanbulda sayı üstünlüğü olmasına karşın şöyle güzel bir organizasyona şahit olamadık ne yazik ki.
e diyoruz hep gelin Ankara'ya diye

bu arada dikkatini çekerim "2. Geleneksel ...."

-
Airarms xtra fac(toplam 7 atış)
50 mt
rüzgar atış istikametinin aksi yönünde
fx pellet 5,5 mm
170 bar tüp basıncı
Atış gözetmeni Kyücel[Resim Engellendi: http://s11.directupload.net/images/081222/temp/sfzxykeh.jpg]
eline sağlık Göktuğ

-
Logun'un çakması heralde

Logun'dan çok daha yakışıklı olduğu kesin. en azından silaha benziyor.
-
paylaşım için teşekkürler, güzel bir deneyim olduğuna eminim

-
ellerine sağlık, çok güzel olmuş

-
Köksal'ın yeni resimleri açığa çıktı. Karizma istiyorum dedi. İşte karizmatik lider Köksal.
[Resim Engellendi: http://s10.directupload.net/images/081221/8jydlfvh.jpg]
süper olmuş

-
Selamlar sevgili abi ve kardeşlerim. Ben forumun yeni üyelerindenim. Sizlerin böyle güzel buluşmalarda hoşça vakit geçirmenizden kendi adıma mutlu oldum. Ben de Ankara'da (Eryaman'da) oturuyorum, ancak mesleğim dolayısıyla senenin büyükce bir kısmını Ankara dışında geçiriyorum. Ben bir kaç gün önce İzmir'deki YİV kardeşimizin Diana 350 Magnumunu aldım. Kısmetse bir gün sizlerle buluşmayı, tanışmayı, hoşça vakit geçirmeyi ve sizlerden bu konu hakkında birşeyler öğrenmeyi isterim. Saygılarımla.
hayırlı olsun, her zaman bekleriz. buluşmalar başlığından ne zaman buluşacağımızı görebilirsiniz. genelde her haftasonu

-