eline sağlık Köksal ![]()
RaptorX tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
hayırlı olsun, güle güle kullan

-
bu arada Kamuran 2. ayağın 2. turunda full çekti
kendisini kutluyorum
ayrıca Tonguç arkadaşımızda 6x büyütmeli dürbünüyle yeni silahına rağmen başarılıydı. daha büyütmeli bir dürbünle çok daha iyi olacağı kesin.
-
Tek yaylı bendemiydi yav? Neyse yaz gelsin bi pcp de ben alacam inşallah.
Mustafa o silahla gayet güzel yarıştın, tebrikler.
-
bugünkü yarışmayı 2 ayak halinde gerçekleştirdik:
1. AYAK
1. Raptorx 15/18 (%83)
2. Nighthawk 13/18 (%72)
3. Teknosman 12/18 (%67)
4. Guctony 10/18 (%56)
5. Crow 9/18 (%50)
6. Kyucel 8/18 (%44)
Birinci ayakta ilk 7 hedefte saat 3 yönünden, 8. ve 9. hedeflerde saat 1 yönünden orta rüzgar vardı.2. AYAK
1. Kyucel 13/16 (%81)
2. Raptorx 11/16 (%69)
2. Skyplume 11/16 (%69)
3. Teknosman 10/16 (%63)
4. Guctony 8/16 (%50)
4. Nighthawk 8/16 (%50)
saat 12 yönünden çok hafif değişken rüzgar vardı, arasıra rüzgar yoktu.not: eşitlik halinde uzatma atışları yapılmamıştır. sıralama eşitlik halinde alfabetik olarak yapılmıştır.
-
Yine keyifli bir buluşma yapıp, haftanın stresini üstümüzden attık. Tonguç ve Barış arkadaşlarımızla ben ilk kez tanıştım. kendilerine AnkaraTeam'e hoşgeldiniz demek istiyorum.
Aşağıda Paintsign'da buluşup 1. Çamlık'a çıktık. hedef sincaplarımızı yerleştirip 1. ayak FT yarışmamızı yaptıktan sonra, soğuk ve rüzgara daha fazla dayanamayıp aşağıya Paintsign'a indik. Sıcak çay-gözleme-tost-muhabbet-sigara muhteşem beşlisini yaparken; sobanında sıcağıyla baya ısınıp. dışarı çıktık. 2. ayak FT yarışması ve şişeleri kırıp daha sonra ayrıldık.
bütün arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.
-
bu daha çok yakışmış bence

-
Selülitli ve silüetli varlıklar da var

bende gram selülit yok

-
Rus cephesinde alman sniperı ne arıyo abi arayamı karışmış ??
Enemy at the Gates -Kapıdaki Düşman filmi ?
Almanlar'ın 2. Dünya Savaşı'nda Rusya'yı işgali, sonrasında soğuk iklim şartlarının yardımıyla geri püskürtülmeleri falan, tarih yani. Oraya giden Alman birliklerinde Mozambik'li sniperlarmı vardı Volkan ?

-
Rus cephesinde alman sniperı ne arıyo abi arayamı karışmış ??
e Almanlar 2. Dünya Savaşı'nda Rusya ile savaşmadılar mı Volkan? bizim cephelerle karıştırma ...
-
2. Dünya Savaşı, Rus cephesindeki bir Alman Sniper'ı gibi

-
Ed'in gelişi kesin değilmiş. neyse bizde FT yaparız herkez sincabını getirsin.
-
AA yı getirmeyecekmisin?
Osman abi getirirde, nostalji yaşamak istiyor sanırım

-
önce dampayı düzgün bir zemin üstüne koyup, dürbünü üstüne oturtun. dürbünü sıkacak dampanın üst parçalarının vidalarını sıkmadan dürbünün artıkılının düşey kılını dik bir cisim (tavandan aşağı bir ip ucuna asılmış ağırlık) ip tam düşey duracağından dürbünün düşey kılını bu iple çakıştırıp, tam düşey konuma gelince üst parçanın vidalarını sıkın. yalnız çok fazla sıkarsanız dürbünün boğazını ezersiniz. ona dikkat edin.
stoperi sökün (gerek duymayacaksınız)
daha sonra sabitleme vidalarını gevşetip dampayı silahın üstüne koyup görüntüyü tam alacağınız şekilde dürbün kızağında ileri-geri oynatarak, görüntüyü net aldığınız yerde, dampanın sabitleme vidalarını iyice sıkın.
eğer garip bir görüntü (dampa kızaktan ileri-geri taşıyorsa) oluşursa, dürbünü tutan vidaları gevşetip, dürbünü dampa içinde ileri geri hareket ettirip. durum düzelince tekrar sıkın.not: bulduğunuz dürbünlü tüfek fotolarına bakarsanız yaklaşık bir fikir verir.
-
-
bizim ustalar daha iyi yapar bunu
kyucel'den Gladiator için bekliyoruz

-
bu ne fotomontaj mı .?
yok gerçekk

-
bu arada bence minimum 4-16x büyütmeli bir dürbün almanızda fayda var.
-
skyplume arkadaşımızda Nikon sidewheel focus 4.5-14 bir dürbün var, mil-dotlu buluşmalarda rastlaşırsanız bir deneme şansınız olabilir. O dürbün çok kaliteli ve güzel bir dürbün. Zaten marka olarakta optikte iddialı bir marka olduğundan kesinlikle belirli bir seviye üzerinde ürünleri olduğuna inanıyorum.
-
böyle birşeymi ?

[Resim Engellendi: http://s10.directupload.net/images/081216/6v44bnii.jpg]askerdeyken bazı konularda çaresiz kalınabilir, ama bu kadarda değil yahu