vayyy bizden habersiz ha?
helal olsun Köksal, keşke bende gelebilseydim.
RaptorX tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
hayırlı olsun, güle güle kullan Hakan
-
Sevgili arkadaşlar;
Kurban bayramı nedeniyle İstanbul'a gidiyoruz. Aranızda olamayacağım, Hepinizin Kurban bayramını kutlar, sağlık ve mutluluklar dilerim.

Atilla Mutafoğlu
cümlemize, teşekkürler. sağlıcakla gidip gelin.
-
Murat banada yap banada yap,
yoksa yapmasanmı?
-
Resmin orjinali budur arkadaşlar, osman abiye teessüf ediyorum şakanın da bir dozu olmalı

[Resim Engellendi: http://s11b.directupload.net/images/081204/knk62bro.jpg]
doğru, fotoğraf çekildiğinde Murat'ın kafasında siyah şapka takılıydı

-
Erdem bu 10 bine yakın atışı hangi silahla yaptın ?
%100 Gladiator

-
bir terslik olmazsa bende gelirim.
-
Kyucel'in 5.5mm 97k ile 100metrede gazoz şişesinin önce ağzını 2. atıştada dibini patlattığını gözlerimizle gördük. Çok güzel bir yaylı silah, yaylı alacak olsam başka silah almam.
-
20 kutu olmamıştır ama 15-16 kutu attım

-
FT müsabakalarında en uzaktaki hedef 55 yardadır (yaklaşık 50m). Avrupa ülkelerinin büyük çoğunluğunda FT silahları 12ft/lb yani sizin silahınızdan daha güçsüzdür. ve en iyi yaylı FT silahları hw97k ve AirArms TX200'dür.
-
o dürbün Nikko Stirling 8-32x60 Nighteater
-
Erdem abi de grup yaptımı kağıtın canını çıkartıyor! her yanı delik deşik. Kaç atış yapmış anlamak zor inan. Mubarek pompalıyla sıkıyor.

pellet bol, napıyım?
-
ÇukurovaTeam tebrikler

sizin oralarda mevsim uzun. yıl boyunca bu tür buluşmalar rahatlıkla yapabilirsiniz .
-
o arada sanırım siz 7'li grup yapıyordunuz

yok 9'lu idi.
-
bence dürbünü büyük büyütmeli alın, isterseniz büyütmeyi kısıp kullanabilirsiniz. Ama uzak mesafe hedeflerinde (örneğin metal sincap'ın vuruş yeri) yüksek büyütmenin avantajını kullanabilirsiniz. belki 97k için 50m ye kadar 16x yeterli gelir ancak ilerde daha güçlü bir silah veya bir PCP alırsanız tekrar dürbün arayışına girmek zorunda kalmazsınız.
Siz demişsiniz zaten büyüklüğü ve ağırlığı pek farketmiyor, 24x alın gerekmiyorsa kısar kullanırsınız. -
tebrikler, çok güzel seçim. hw97k da 401mm boyu ile dürbün problem çıkartmaz, dampa ayak ile takıldığında.
-
bu gurupmanları ne ara yaptınız?
ellerinize sağlık
Bu sözleri duymak çok güzel. Bütün arkadaşların çok iyi olduğunu düşünüyorum. Fender kafayı yedi eve giderken trafik ışıklarında yan yana geldiğimizde sürekli benim grubu gösterip kızdırdım.

bak birde gelmiyordun, ne güzel oldu

-
Osman abi fotoğraflar için ayrıca teşekkürler, yüklemesi baya zamanını almıştır. Ayrıca AnkaraTeam buluşmaları uzun zamandır bu kadar çok fotoğraflı olarak yayınlanmamıştı.
-
çok güzel bir buluşmaydı, bütün arkadaşlarıma teşekkürü borç bilirim.
-
Latvia'da birisi (Atilla) yapmış, süper olmuş